Η αναζήτηση βρήκε 553 εγγραφές
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο φορ που θέλαμε και τραυματίστηκε δεν είναι και πιο φθηνός τώρα μετά τον τραυματισμό; Γιατί δεν τον κλείνουμε από τώρα να έρθει να εγκλιματιστεί και να είναι έτοιμος το καλοκαίρι; Ετσι θα έβγαζε νόημα ο Γιερεμεγιεφ με ένα συμβόλαιο 6 + 12 μηνών. Αλλιώς το θα δίναμε 4Μ για φορ αλλά τραυματίστηκε και ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημήτρη Γιαννουλη καλωσήρθες σπίτι σου 
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παλίκαρε φαγώθηκες. Κι εμείς δεν τρελάθηκαμε με την κίνηση, αλλά έχεις Γιακουμάκη, το καινάρι τον μικρό και ο Γερεμεγεφ θα έχει άντε λίγο μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που είχε στον ζέλο. Αν πάρεις ένα δυνατό εξτρέμ έναν στόπερ @@δάτο βασικό και ότι άλλο μπορέσεις στα πλάγια μπακ, συν ζαφειρη ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 06:44
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους
απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη
καλες γιορτες
απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη
καλες γιορτες
- Παρ 26 Δεκ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουράσατε Χριστουγεννιάτικαmiketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε margas , πολύ σωστή η σκέψη σου για το Squad Cost Ratio, αλλά αν μου επιτρέπεις μια φιλική διόρθωση, γιατί στον ισολογισμό 23-24 τα νούμερα είναι λίγο πιο "ζόρικα".
Για την uefa δεν έχει σημασία το πώς δίνεις τα λεφτά, αλλά η απόσβεση. Τα 12εκ. του Ζαφείρη για 4 χρόνια συμβόλαιο, σημαίνουν 3εκ ...
Για την uefa δεν έχει σημασία το πώς δίνεις τα λεφτά, αλλά η απόσβεση. Τα 12εκ. του Ζαφείρη για 4 χρόνια συμβόλαιο, σημαίνουν 3εκ ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη παιδιά αλλα ειναι πολυ εύλογος ο προβληματισμός που θέτει ο paokspren και πολυ μετριοπαθώς διατυπωνενος. Οι τελευταίες μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι ο ζαφειρης, 4 δανεικοί και ο γιαρεμεγιεφ είναι που είναι μια επιλογή με πολύ χαμηλό ταβάνι αλλά σχετικά σειφ στα χαρακτηριστικά που προσφέρει.
Ο ...
Ο ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Με καλο στοπερ οπως ο Σλοβενος και σαν κερασακι εστω για το καλοκαιρι ο Τσαπρας,θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.
Μια και έπιασα τον Τσόρμπα στο γράψιμο μου, να πω ότι όταν τον ρώτησε ο Βέργης εάν βλέπει προσπάθεια για τον Τσάπρα για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Τσόρμπα είπε ότι θεωρεί αδύνατο να ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Λιβαι Γκαρσία δεν τον συνοδευει ο μύθος του γυάλινου παικτη.
Τον συνοδευει ο μυθος του καλου παικτη.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας!
Τον συνοδευει ο μυθος του καλου παικτη.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας!
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΟΙΑ;;;;;
Που εχετε μπλεξει ρε;
Που εχετε μπλεξει ρε;
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρελός δεν είσαι απλά πάλι σαν παιδάκι κάνεις .
Δεν βαρέθηκες κάθε χρόνο ;
Δεν βαρέθηκες κάθε χρόνο ;
- Δευ 05 Ιαν 2026, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες, όλα είναι θέμα σκάουτινγκ και σωστού τάιμινγκ σε μια μεταγραφή. Βγει δεν βγει, πρέπει να έχει συγκεκριμένη λογική και πρέπει να ξέρεις να εκμεταλλευεσαι ευνοϊκές συγκυρίες. Για κάθε "σαπακι" ελεύθερο υπάρχει ένας Ζίβκοβιτς και για κάθε ακριβή μεταγραφή υπάρχει ένας Άντερσον Εσίτι. Το θέμα ...
- Τρί 06 Ιαν 2026, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες, όλα είναι θέμα σκάουτινγκ και σωστού τάιμινγκ σε μια μεταγραφή. Βγει δεν βγει, πρέπει να έχει συγκεκριμένη λογική και πρέπει να ξέρεις να εκμεταλλευεσαι ευνοϊκές συγκυρίες. Για κάθε "σαπακι" ελεύθερο υπάρχει ένας Ζίβκοβιτς και για κάθε ακριβή μεταγραφή υπάρχει ένας Άντερσον Εσίτι. Το θέμα ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το δεξί μπακ τα πράγματα είναι πιο απλά. Έχει παρθεί η απόφαση ο Σάστρε να μην ανανεώσει το καλοκαίρι. Γι' αυτό έχουν αποφασίσει στην παε εάν προκύψει καλή περίπτωση από τώρα να προχωρήσουν στη μεταγραφή έτσι ώστε να μη χρειάζεται το καλοκαίρι. Φαίνεται πως τους έχει προκύψει καλή περίπτωση για ...
- Παρ 09 Ιαν 2026, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρωταθλητής Κεντζιορα δηλαδή προσέφερε λιγότερα από τον ινσαουραλδε .
Μάλιστα
Τα 6-7 σεντερ μπακ είναι ο κόλεϊ και ο Λοβρεν ;
Μάλιστα
Τα 6-7 σεντερ μπακ είναι ο κόλεϊ και ο Λοβρεν ;