Η αναζήτηση βρήκε 327 εγγραφές

Return

από Developer4
Τετ 03 Σεπ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Επειδή οι απόψεις είναι οντως σα τις ξέρετε ποιες, ας μιλήσουμε για δεδομένα

Η ομάδα μέσω των επισήμων ΑΡΔ διέρρεε όταν τελείωσε η χρονιά ότι πάμε για ενίσχυση στις κομβικές θεσεις σέντερ Μπακ, χαφ και φορ. Ειδικά για τον 1ο και τελευταίο λέγανε για επένδυση ως 5-6 μυρρια για μεταγραφή και ...
από Mīngus
Τετ 03 Σεπ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Το τοπικ μετά τη λήξη της ευρωπαϊκής διορίας θυμίζει after credits scenes μετά από 3ωρη ταινία.
από Equalizer
Τετ 03 Σεπ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Μαρέσει η λογική της μεταγραφής από ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας εκτός που δεν το κερδίζουμε σχεδόν ποτέ.

Εμένα πάλι δεν Μ αρέσει ούτε το ύφος σου ούτε αυτό που εννοείς ούτε το ψέμα πάνω στο οποίο έδραζεται

Μια χαρά παράδοση έχουμε εδώ και δέκα χρόνια εκεί μέσα

Άσε λοιπον τις θεωρίες ...
από Athens
Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Στην συνεντευξη τυπου μετα τν αγωνα με τον ατρομητο ο Λουτσε ειπε
Για τον τομέα που θα ήθελε να δει την ομάδα του καλύτερη μετά την διακοπή: «Δεν ξέρω... μπορεί να είναι κάποιος άλλος προπονητής εδώ
ο καστανης απο το μετροπολις ηταν ο μοναδικος δημοσιογραφος που εκανε σημαια την δηλωση αυτη και ...
από Polichni1926
Παρ 05 Σεπ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα παρεις απαντηση . Και εγω ρωτησα και αλλα παιδια ρωτησαν αλλα δεν μας λενε..
Ο καθενας εχει και απο ενα αποκλειστικο , αλλα οταν ερχεται η ωρα, ξαφνικα κανεις δεν λεει ονομα , ή πεταει ενα ονομα το οποιο ειναι εντελως κουλο!

Καποιος εγραψε οτι θελαμε λεει τον Βαρντυ!!! τον 40 ...
από obanebane
Παρ 05 Σεπ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Σιγά να μην κοιτάνε για αγορά στα χσσομερια, δανεικός και όσο δυνατόν λιγότερη κάλυψη συμβολαίου.
από fossa
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Με το καλό να γίνει η δουλειά.
Σε τέτοια συγκλονιστικά νέα στο πολύπαθο και αδικημένο τμήμα του μπάσκετ, το πιο αδικημένο παγκοσμίως τη δεκαετία του '90, δεν υπάρχει μα και μου.
30 χρόνια περιμένουμε την ανάσταση με μικρά διαλείμματα.
Τα μισά απ'αυτά βλέπαμε το πρόγραμμα και κάναμε υπολογισμούς για ...
από alexgarcia6
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ" ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
από alexgarcia6
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ " ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι

Σου απαντησε ο κιθαριστας πιο πανω. Η αληθινη ατακα ειναι «αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ;»

revisionist history . Η ατακα ηταν ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 07:26
Jump to forum
Jump to topic

Γραφει ενας φιλος
''Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να συμφωνησουμε ναι να παρει την ΚΑΕ (που εγω θελω να την παρει) αλλά να ασχοληθει αποκλειστικα με αυτη και να αφησει ησυχη την ΠΑΕ που εχει ηδη εναν δυνατο ιδιοκτητη;''
Ο Μυστακιδης ασχοληθηκε με την ΠΑΕ οσο αυτη ειχε εναν εξαφανισμενο ιδιοκτητη. Απο ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ως γνωστό δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Εμπεριέχει πολύ δράμα που δεν ταιριάζει σε επιχειρηματικες κινήσεις απλά βολεύει τη κάθε πλευρά να δημιουργεί στρατόπεδα. Για μένα αν και χωρούσε πολύ ρετούς τα πραγματα είναι πιο απλά. Ο Μυστακιδης θελει τη ΠΑΕ. Λογικά πλησίασε Ιβαν και έφαγε άκυρο ...
από Nikodiai
Παρ 05 Σεπ 2025, 07:15
Jump to forum
Jump to topic

Τι διαβάζουμε πρωινιατικα θεέ μου

Ούτε οι χειρότεροι εχθροί τέτοιες εμπνεύσεις
από panpangr77
Παρ 05 Σεπ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι είναι μακαρι να πάρει το μπασκετ ο Μυστακίδης .Τα πράγματα θα είναι πιο δυσκολα σε θέμα κατεστημένου αλλα αν όντως αγαπάει τον ΠΑΟΚ και καταφέρει να βάλει τον ΠΑΟΚ στην ευρωλίγκα και να πρωταγωνιστεί στην Ελλαδα .Θα λατρευτεί. Περιμενουμε να οδυμε με εργα.
από joshua
Παρ 05 Σεπ 2025, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Θα τον μαζέψει επιτέλους αυτον κανένας;
από AntoniosK
Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Προσωπικά διαφωνώ με την απόφαση.
Δε μου αρέσουν τέτοιες λογικές.
Βγάλε μια ανακοίνωση, κάνε μια άλλη αντίδραση. Η φίμωση είναι φίμωση.
Νομίζω πως μια τέτοια επιλογή, την ΠΑΕ μικραίνει και όχι το μέσο.
Έχουν ειπωθεί και λεχθεί άπειρα προσβλητικά για τον ΠΑΟΚ και δεν αντέδρασε ανάλογα η ΠΑΕ.