Η αναζήτηση βρήκε 327 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Εχει ακουστει παλια, ηταν στα καλα του παικταρα, υπαρχει περιπτωση να ερθει... Σε Paco Alcacer μου μοιαζει. Αλλο προφιλ απο τον γιακουμακη και αμα εχει ορεξη θα κανει χαβαλε.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι χαρακτηρισμός, ο Χλαπάτσας είναι ρόλος. Γελάκια για μπαν κάτω από το ποστ αντμίν. Αν ο Μπεστ είναι τρολ (που λογικά είναι), delete κι έξω από την πόρτα, τι τον κρατάμε; Εσύ πάλι εδώ, τη δουλειά σου. Μακάρι να έδειχνες τον ίδιο ζήλο για τα τρολς της ΠΑΕ.
Στα του τόπικ, ξαναλέω, για την ...
Στα του τόπικ, ξαναλέω, για την ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
οκ φιλε δικιο εχεις σταματαω το ΔΟΥΛΕΜΑ...Ξεπερασα τα ορια..μπορει καποιος μοντ να σ πει κατα ποσο ριχνω δουλεμα γτ ειδε κ συνομιλιες..Τεσπα τελευταια φορα απανταω σε τετοια μηνυματα, δν εχω να αποδειξω κτ..το απεδειξα εκει που επρεπε..Σας υποσχεθηκα απο το Σαββατο οτι μολις τελειωσει η μεταγραφικη ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι άλλο να πει ρε φίλε.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40 Blackzone θες να πεις κάτι η απλά κοιτάς και ενημερώνεσαι??
Του τα έχεις κάνει Ζέπελιν του ανθρώπου.
Θα φοβάται να μπαίνει και στο φόρουμ
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη για όσους επρηξα blackzone εννοείται πρώτα από όλα σε σένα. Συγνώμη και πάλι.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισεBlackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο neal mitrowaite.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Η να πάρουμε φορ να μας βοηθήσει στην Ευρώπη ή να μην πάρουμε καθόλου.
Δεν πρέπει να έχουμε τα ίδια με πέρσι....παίκτες που έμειναν εκτός λίστας και χάλασαν το κλίμα εσωτερικά.
Δεν πρέπει να έχουμε τα ίδια με πέρσι....παίκτες που έμειναν εκτός λίστας και χάλασαν το κλίμα εσωτερικά.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντάξει ρε παιδιά αυτό της τελευταίας στιγμής δεν είναι μόνο θέμα ΠΑΟΚ σε όλη την Ευρώπη γίνεται. Αλλάζουν διαθέσεις από παίκτες που βλέπουν ότι ξεμένουν, ολοκληρώνονται άλλες μεταγραφές και μπαίνουν σε transfer list παίκτες που ως τότε υπολογίζονταν κ.ο.κ.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως απο την αρχη , η γενική αρχή και επιθυμία και εδω μέσα, ήταν στην αρχή να "γεμίσει" αριθμητικά το ρόστερ με αξιόπιστες λύσεις, και τελευταίες μερες με τις καραμπόλες ΑΝ καταφέρναμε να κάνουμε κάπου την υπέρβαση και να φέρουμε το "κερασάκι" την τούρτα. Και προφανώς το "κερασάκι" θα ειναι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ναι φιλε μου
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως το φορ που με εψησε πιο πολύ από όλους μες στο καλοκαίρι.
Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί και αν γουστάρει εδώ θα δούμε τρομερά πράγματα.
Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί και αν γουστάρει εδώ θα δούμε τρομερά πράγματα.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρτε Μπακαμπού και αφήστε τους Μοπέιδες και τους ανάσες.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και στο κάτω κάτω εφόσον ήταν συμφωνημενος ο Ανάσας και απλά τον βάλαμε στο περίμενε τον χτύπας φιλικα στην πλάτη του δίνεις και 100 παραπάνω στο συμβόλαιο και όλα καλά πλάκα κάναμε