Η αναζήτηση βρήκε 327 εγγραφές

Return

από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Εχει ακουστει παλια, ηταν στα καλα του παικταρα, υπαρχει περιπτωση να ερθει... Σε Paco Alcacer μου μοιαζει. Αλλο προφιλ απο τον γιακουμακη και αμα εχει ορεξη θα κανει χαβαλε.
από arrwstos
Δευ 01 Σεπ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι χαρακτηρισμός, ο Χλαπάτσας είναι ρόλος. Γελάκια για μπαν κάτω από το ποστ αντμίν. Αν ο Μπεστ είναι τρολ (που λογικά είναι), delete κι έξω από την πόρτα, τι τον κρατάμε; Εσύ πάλι εδώ, τη δουλειά σου. Μακάρι να έδειχνες τον ίδιο ζήλο για τα τρολς της ΠΑΕ.

Στα του τόπικ, ξαναλέω, για την ...
από Dimitris_L4
Δευ 01 Σεπ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

οκ φιλε δικιο εχεις σταματαω το ΔΟΥΛΕΜΑ...Ξεπερασα τα ορια..μπορει καποιος μοντ να σ πει κατα ποσο ριχνω δουλεμα γτ ειδε κ συνομιλιες..Τεσπα τελευταια φορα απανταω σε τετοια μηνυματα, δν εχω να αποδειξω κτ..το απεδειξα εκει που επρεπε..Σας υποσχεθηκα απο το Σαββατο οτι μολις τελειωσει η μεταγραφικη ...
από Jim_Chatz
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40 Blackzone θες να πεις κάτι η απλά κοιτάς και ενημερώνεσαι??
Τι άλλο να πει ρε φίλε.

Του τα έχεις κάνει Ζέπελιν του ανθρώπου.

Θα φοβάται να μπαίνει και στο φόρουμ
από Paok1926 + male-sykies
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Συγνώμη για όσους επρηξα blackzone εννοείται πρώτα από όλα σε σένα. Συγνώμη και πάλι.
από TylerDurden
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

paokspren έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:56
Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
από laska4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Blackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισε
από van rooy
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Η να πάρουμε φορ να μας βοηθήσει στην Ευρώπη ή να μην πάρουμε καθόλου.

Δεν πρέπει να έχουμε τα ίδια με πέρσι....παίκτες που έμειναν εκτός λίστας και χάλασαν το κλίμα εσωτερικά.
από riegel
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Ντάξει ρε παιδιά αυτό της τελευταίας στιγμής δεν είναι μόνο θέμα ΠΑΟΚ σε όλη την Ευρώπη γίνεται. Αλλάζουν διαθέσεις από παίκτες που βλέπουν ότι ξεμένουν, ολοκληρώνονται άλλες μεταγραφές και μπαίνουν σε transfer list παίκτες που ως τότε υπολογίζονταν κ.ο.κ.
από Stathis71
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Παντως απο την αρχη , η γενική αρχή και επιθυμία και εδω μέσα, ήταν στην αρχή να "γεμίσει" αριθμητικά το ρόστερ με αξιόπιστες λύσεις, και τελευταίες μερες με τις καραμπόλες ΑΝ καταφέρναμε να κάνουμε κάπου την υπέρβαση και να φέρουμε το "κερασάκι" την τούρτα. Και προφανώς το "κερασάκι" θα ειναι ...
από Polichni1926
Τρί 02 Σεπ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:09 Είμαι ο μόνος που προτιμαει Μπρεθγουειτ από Μοπει;
ναι φιλε μου
από Mitsospaoki4
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Ίσως το φορ που με εψησε πιο πολύ από όλους μες στο καλοκαίρι.

Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί και αν γουστάρει εδώ θα δούμε τρομερά πράγματα.
από Odi
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:19
Jump to forum
Jump to topic

Φέρτε Μπακαμπού και αφήστε τους Μοπέιδες και τους ανάσες.
από paokovios1974
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Και στο κάτω κάτω εφόσον ήταν συμφωνημενος ο Ανάσας και απλά τον βάλαμε στο περίμενε τον χτύπας φιλικα στην πλάτη του δίνεις και 100 παραπάνω στο συμβόλαιο και όλα καλά πλάκα κάναμε