Η αναζήτηση βρήκε 327 εγγραφές

Return

από makispaspartou
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Το βασικό στοιχείο του Μοπε είναι ότι είναι παικταράς. Θες συνδυαστικό , θες αλεπού στο κουτί, θες ανακατωσούρας, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
από hariskastoria
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Τι χες Γιαννη, τι χα παντα.
Αστειος σχεδιασμος που εξαρτάται οχι απο τις πραγματικες αναγκες της ομαδας αλλα απο τις καυλες του Γιωργη.
Αν δεν ειχαμε λοιπον τις καυλες του δεν θα ειχαμε ουτε τον Ζαφειρη και αν δεν ειχαν προαποφασισει την πωληση Ντελια δεν θα ειχαμε και τον Ιβανουσετς.
Καλοι οι ...
από tzo_1926
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Unpopular opinion...

Θα ήθελα σαν τρελός φορ, και εξακολουθώ να θέλω, μόνο όμως σε αποχώρηση Τσαλοφ.

Δε γίνεται να παρκάρεις συμβόλαιο εκατομμυρίου και βάλε. Δε γίνεται να μπει στον πάγο ο παίκτης που έδωσες 3 εκ περισυ για αγορά και δε λήγει το συμβόλαιο του.

Θα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ...
από demo4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Και εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω. Δε βλέπω να σηκώνουμε Europa League, μόνο πρωτάθλημα και κύπελλο ...
από San4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..

Συγνώμη αλλά ...
από WestBlock4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως οταν διαβάζω ο Γιώργης τρέχει να κανει το μπαμ κλπ κλπ κλπ. Καταλαβαίνω οτι απλα δεν θα αλλαξει ποτε αυτη η ανοργανωσιά στα μεταγραφικά
από Jim_Chatz
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Πλέον έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πας και παίρνεις έναν φορ πρότζεκτ στυλ Παντοβιτς που πήρε η ζελα.
από blackhumor44
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πήρε ολόκληρος Τζίμας ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, και θα πάρει ο Μύθου. Τα θέλετε και τα πιστεύετε αυτά μερικοί;
από hariskastoria
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Πως θα αναγκαστει? Γιακουμακης βασικος και αλλαγη Τσαλωφ. Σταθερα. Να καιγεσαι να φρεσκαρεις επιθεση γιατι ψαχνεις γκολ και να βαζεις μεσα τον Τσαλωφ σαν να πετας λευκη πετσέτα σε ρινγκ...
Αυτο ειναι το προβλημα, οτι θα γυρναει στον πάγκο οταν θα ψαχνει γκολ και δεν θα τραβαει ο Γιακουμακης και ...
από Cocobill
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις με το τέλος των μεταγραφών (α' φάσης).

1) Το μόνο δεδομένο φάουλ είναι η μη απόκτηση φορ. Οι ελπίδες ότι ο Τσάλοφ κάτι θα δείξει τη δεύτερη του χρονιά διαψεύστηκαν. Ο τύπος είναι τραγικός. Χίλιες φορές να είχαμε Σαμάτα ή Μπράντον αντί Τσάλοφ. Ο Σαμάτα μπορεί να μην είχε το ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 03 Σεπ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιώργος ήθελε Μιτροβιτς κ Μαυροπανο

Ο Νίκος Ισακ κ Γκουει ...

Τους ρωτάει η μάνα τους: ο Ραζβαν τι θέλει ρε λεβέντες;

- Μπερδεγουει κ Ζιγο

- Ρε δεν με παρατάτε, δεν λέω τίποτα στον πατέρα σας

Πήρε το ελικόπτερο κ πήγε να πάρει γαλακτομπούρεκο

(ξέρω πού πήγε κ ξέρω τι άλλα πήρε, αλλά δεν ...
από embuji
Τετ 03 Σεπ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομιζω ο Λουτσεσκου αν μπορουσαμε να του φερουμε τον ανασα, τον μοπε και ειδικα τον Μιτροβιτσ και να ειπε οχι δε τους θελω εχω την στειρωμενη αρκουδα.

Δεν υπαρχει περιπτωση.
από cartman
Τετ 03 Σεπ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Η καλύτερη μεταγραφή είναι ο Μειτε.
από Odi
Τετ 03 Σεπ 2025, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή οι απόψεις είναι οντως σα τις ξέρετε ποιες, ας μιλήσουμε για δεδομένα

Η ομάδα μέσω των επισήμων ΑΡΔ διέρρεε όταν τελείωσε η χρονιά ότι πάμε για ενίσχυση στις κομβικές θεσεις σέντερ Μπακ, χαφ και φορ. Ειδικά για τον 1ο και τελευταίο λέγανε για επένδυση ως 5-6 μυρρια για μεταγραφή και ότι ...