Η αναζήτηση βρήκε 541 εγγραφές

Return

από embuji
Πέμ 22 Ιαν 2026, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Και εγώ θεωρώ πιο πιθανό να πάρουμε δεξί μπακ παρά στόπερ.
Πιστεύω οτι ο Σαστρε είναι ενήμερος οτι το καλοκαίρι φεύγει,δεν έχει κίνητρο και είναι ρίσκο να στηριχθούμε σε αυτόν για το υπόλοιπο της σεζόν.
Προφανώς το ιδανικό είναι να ενισχυθούμε και στις δύο θέσεις, ο προπονητής φαίνεται όμως οτι ...
από sourmenetes
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο ραζβαν δε θέλει μεταγραφες
από WeWillRockYou
Παρ 23 Ιαν 2026, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Καλός παίκτης ο Τσάπρας και σε μια σπάνια για τα εγχώρια δεδομένα καλοδουλεμένη επαρχιακή ομάδα, αλλά καμία ελληνική του BIG 4 δεν πρόκειται να δώσει 2 εκ. για αναπληρωματικό δεξί μπακ. Αν ο παίκτης δεν ήταν γηγενής, σίγουρα δεν θα ήταν αυτή η τιμή του.

Όταν έχεις πάρει τον Κέννυ ως ελεύθερο και ...
από xrisitsapa
Δευ 26 Ιαν 2026, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Από άρθρο Αλέξη Σπυρ από σδνα

Ο Τσάπρας με τον Παλάσιος, είναι νούμερο-ένα και νούμερο-τρία της Σούπερ Λιγκ σε ασίστ. Ο Κωστή, είναι νούμερο-ένα της Σούπερ Λιγκ σε πάσες.

Ενδιαφέροντα αυτά τα δεδομένα.

Είμαι ψημένος για Τσαπρα, αλλά αν με τα ίδια λεφτά φέρουμε διεθνή Μεξικανό δεν θα κλάψω ...
από leomatos88
Τρί 27 Ιαν 2026, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως με τέτοια χημεία που έχει αποκτήσει ο Κένι με τον Ζίφκοβιτς, παίζοντας σταθερά στα όρια του να είναι αλάνθαστος, και έχοντας υπόψιν τον Ραζβάν, δε βλέπω πώς θα του πάρει τη θέση, και ο Καφού να είναι ο επερχόμενος. Από την άλλη, άμα παίζει και αριστερά και τον προορίζεις για εκεί, τί ...
από BWmystis
Παρ 30 Ιαν 2026, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Η ομαδα ειναι πλεον καθαρα ομαδα προπονητη. Ο Λουτσεσκου εχει κανει την ομαδα να παιζει αυτοματισμους που δε βλεπεις σε αλλη ελληνικη ομαδα. Εαν ο Ιβαναρος κανει μερικα μπαμ σε καιριες θεσεις στο μελλον αλλα και με την αξιοποιηση των παιχταραδων που ερχονται απο τις ακαδημιες, θα χτισουμε ...
από tolis14
Πέμ 05 Φεβ 2026, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Εχουμε πρόβλημα στα στοπερ όταν πανε να μας παιξουν με ψηλές μπαλιες και με δυναμη . Οτι δεν το πέτυχε εχθες ο Μπενιττεθ γιατι μπροστα ήταν ο Τεττε είναι άλλη ιστορια.Οταν ο σεντερ φορ ειναι καλύτερος οπως της Λιλ μια χαρα πηγαμε να χασουμε τον αγώνα. Αν ειναι καλλυμενοι στα στοπερ εμενα η γνωμη ...
από gika
Δευ 09 Φεβ 2026, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Η γκρινια τωρα προερχεται απο την κλασσικη γκαντεμια που εχουμε ως κλαμπ γενικα. Στην χειροτερη περιοδο σκασανε μαζεμενοι τραυματισμοι στην ιδια θεση. Ε οκ, σιγα σιγα θα γυρισουν.

Ειναι 2 βδομαδες φωτια. Ντελιας επιστρεφει, Μειτε πηρε την απαραιτητη ξεκουραση. Το ιδιο και τα στοπερ. Ψυχραιμια ...
από fossa
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Με το καλό να γίνει η δουλειά.
Σε τέτοια συγκλονιστικά νέα στο πολύπαθο και αδικημένο τμήμα του μπάσκετ, το πιο αδικημένο παγκοσμίως τη δεκαετία του '90, δεν υπάρχει μα και μου.
30 χρόνια περιμένουμε την ανάσταση με μικρά διαλείμματα.
Τα μισά απ'αυτά βλέπαμε το πρόγραμμα και κάναμε υπολογισμούς για ...
από alexgarcia6
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ" ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
από alexgarcia6
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ " ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι

Σου απαντησε ο κιθαριστας πιο πανω. Η αληθινη ατακα ειναι «αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ;»

revisionist history . Η ατακα ηταν ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 07:26
Jump to forum
Jump to topic

Γραφει ενας φιλος
''Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να συμφωνησουμε ναι να παρει την ΚΑΕ (που εγω θελω να την παρει) αλλά να ασχοληθει αποκλειστικα με αυτη και να αφησει ησυχη την ΠΑΕ που εχει ηδη εναν δυνατο ιδιοκτητη;''
Ο Μυστακιδης ασχοληθηκε με την ΠΑΕ οσο αυτη ειχε εναν εξαφανισμενο ιδιοκτητη. Απο ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ως γνωστό δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Εμπεριέχει πολύ δράμα που δεν ταιριάζει σε επιχειρηματικες κινήσεις απλά βολεύει τη κάθε πλευρά να δημιουργεί στρατόπεδα. Για μένα αν και χωρούσε πολύ ρετούς τα πραγματα είναι πιο απλά. Ο Μυστακιδης θελει τη ΠΑΕ. Λογικά πλησίασε Ιβαν και έφαγε άκυρο ...
από Nikodiai
Παρ 05 Σεπ 2025, 07:15
Jump to forum
Jump to topic

Τι διαβάζουμε πρωινιατικα θεέ μου

Ούτε οι χειρότεροι εχθροί τέτοιες εμπνεύσεις
από panpangr77
Παρ 05 Σεπ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι είναι μακαρι να πάρει το μπασκετ ο Μυστακίδης .Τα πράγματα θα είναι πιο δυσκολα σε θέμα κατεστημένου αλλα αν όντως αγαπάει τον ΠΑΟΚ και καταφέρει να βάλει τον ΠΑΟΚ στην ευρωλίγκα και να πρωταγωνιστεί στην Ελλαδα .Θα λατρευτεί. Περιμενουμε να οδυμε με εργα.