Η αναζήτηση βρήκε 539 εγγραφές
- Παρ 05 Σεπ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Θα τον μαζέψει επιτέλους αυτον κανένας;
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κατα πάσα πιθανότητα θα φάω το πρώτο μου ban, αλλα το " ξεσαλώστε" με τσίγκλισε κι επειδη αυτος ήταν ο στόχος σου θα στο πω.
Σιγά την μαλακί@ που έγραψες που θα ξεσαλώσουμε κι όλας. Το καταλαβαίνω οτι θα γούσταρες πολύ να σε κράξουν αλλα πρέπει να βρεις κάτι πιο πρωτότυπο
Σιγά την μαλακί@ που έγραψες που θα ξεσαλώσουμε κι όλας. Το καταλαβαίνω οτι θα γούσταρες πολύ να σε κράξουν αλλα πρέπει να βρεις κάτι πιο πρωτότυπο
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα της επικοινωνίας είναι συνδεδεμένο με την Οργάνωση και τη Διαχείριση. Δεν μπορείς να το απομονώσεις και να πεις χρειαζεται απλά καλύτερη επικοινωνία. Σας άρεσε η οργάνωση της συνέντευξης εχθές? Όλοι απροετοίμαστοι, ο ήχος και η εικόνα θλιβερή.
Μίλησε ο Πρόεδρος αόριστα χωρίς να πει κάτι ...
Μίλησε ο Πρόεδρος αόριστα χωρίς να πει κάτι ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"
Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού ...
Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Χάλασε μετγραφή που θα ανέβαζε τον ΠΑΟΚ επίπεδο και ορισμένοι "ΠΑΟΚτσήδες" χάρηκαν γιατί τονώθηκε το εγώ τους.
Μπράβο παιδιά, άντε και Α2 να ευχηθείτε στην ομάδα, τότε να δείτε πόσο δικαιωμένοι θα νιώσετε. Καύλα.
Μπράβο παιδιά, άντε και Α2 να ευχηθείτε στην ομάδα, τότε να δείτε πόσο δικαιωμένοι θα νιώσετε. Καύλα.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχιτσογλανος, αταλαντος. Μακρυά, τον μισώ
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 06:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέτριος σε όλα ο Λάρυ είναι για ομάδα πρώτης ταχύτητας Ευρωλίγκας.
Στο επίπεδο που είμαστε τώρα και προσπαθούμε να χτίσουμε οριακά θα είναι ο σταρ. Ας πατήσουμε λίγο στην Γη
Στο επίπεδο που είμαστε τώρα και προσπαθούμε να χτίσουμε οριακά θα είναι ο σταρ. Ας πατήσουμε λίγο στην Γη
- Τρί 23 Δεκ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν διαφωνώ ότι ο Λαρεντζάκης είναι καλύτερος σαν παίκτης από τον Τολιόπουλο. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Τολιόπουλος η ο Λαρεντζάκης θα είναι τα πρώτα βιολιά σε έναν ΠΑΟΚ που πιστεύω ότι θα δούμε. Κάποιος/κάποιοι καλύτεροι ξένοι θα είναι. Σε αυτήν την περίπτωση προτιμώ τον Τολιόπουλο να κάνει spacing για ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Προσωπικά διαφωνώ με την απόφαση.
Δε μου αρέσουν τέτοιες λογικές.
Βγάλε μια ανακοίνωση, κάνε μια άλλη αντίδραση. Η φίμωση είναι φίμωση.
Νομίζω πως μια τέτοια επιλογή, την ΠΑΕ μικραίνει και όχι το μέσο.
Έχουν ειπωθεί και λεχθεί άπειρα προσβλητικά για τον ΠΑΟΚ και δεν αντέδρασε ανάλογα η ΠΑΕ.
Δε μου αρέσουν τέτοιες λογικές.
Βγάλε μια ανακοίνωση, κάνε μια άλλη αντίδραση. Η φίμωση είναι φίμωση.
Νομίζω πως μια τέτοια επιλογή, την ΠΑΕ μικραίνει και όχι το μέσο.
Έχουν ειπωθεί και λεχθεί άπειρα προσβλητικά για τον ΠΑΟΚ και δεν αντέδρασε ανάλογα η ΠΑΕ.
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι το θέμα τους ο Σαββίδης.
Μιλάμε για έναν όμιλο καθαρά κίτρινων συμφερόντων και το ξέρουν μέχρι και οι τυφλοί. Έχουν κάποιους Παοκτσηδες και κάποιους που "δηλώνουν" ΠΑΟΚ για ξεκαρφωμα, μόνο και μόνο γιατί πρέπει να αποκτούν ακροαματικότητα και από την πλειοψηφία της πόλης.
Δεν τους ...
Μιλάμε για έναν όμιλο καθαρά κίτρινων συμφερόντων και το ξέρουν μέχρι και οι τυφλοί. Έχουν κάποιους Παοκτσηδες και κάποιους που "δηλώνουν" ΠΑΟΚ για ξεκαρφωμα, μόνο και μόνο γιατί πρέπει να αποκτούν ακροαματικότητα και από την πλειοψηφία της πόλης.
Δεν τους ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κοσμοτε ειχε χρονο να βαλει 17 ριπλει του βουτια του Πιερο αλλα δεν ειχε χρονο να βαλει την φαση που τους καναμε γιογιο μεσα στην περιοχη στα χαιλαιτς. Προφανως και για αυτους ο πελατης εχει παντα δικιο και ειναι πανω απο το θεαμα της διοργανωσης που πουλανε.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Exουμε κανει 22 τελικες και αν δεις χαιλαιτς θα νομιζεις οτι καναμε 6-7 κ βαλαμε τα 4.. ελαχιστες φασεις η κοσμοτε. Κ βαζει στα χαρτια στιγμιοτυπα με κατι σουτ σε μπεκατσες και υποψιες ευκαιριων, μιλαμε για προπαγανδιστες
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Μα τριπο-Ντινος;;;;; Ειναι κάποιο είδους κακόγουστο αστείου; Το χει τερματισειpaokspren έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:27 Αν δεν ήταν αυτός ο ηλίθιος ο Ιωάννου ο αγώνας θα βλέπονταν πολύ πιο ευχάριστα.
Τουλάχιστον ξεφορτώθηκαν τον Χατζηγεωργίου, επιτέλους.
- Παρ 05 Σεπ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ματς και με τη διαφορά στο +5 έκαναν φάουλ στο τρίποντο, μπασκετικό IQ άλλων εποχών
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Από το καλοκαίρι που μπήκαμε στη σεζόν αυτή, τη σεζόν κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό με όλα όσα έχουν συμβεί, ότι ζούμε μέσα σε έναν χρόνο μια μικρογραφία των προηγούμενων 99 χρόνων της ιστορίας μας. Μια αδιάκοπη ακολουθία καλών και ...