Η αναζήτηση βρήκε 539 εγγραφές

Return

από joshua
Παρ 05 Σεπ 2025, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Θα τον μαζέψει επιτέλους αυτον κανένας;
από chrisg4
Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Κατα πάσα πιθανότητα θα φάω το πρώτο μου ban, αλλα το " ξεσαλώστε" με τσίγκλισε κι επειδη αυτος ήταν ο στόχος σου θα στο πω.

Σιγά την μαλακί@ που έγραψες που θα ξεσαλώσουμε κι όλας. Το καταλαβαίνω οτι θα γούσταρες πολύ να σε κράξουν αλλα πρέπει να βρεις κάτι πιο πρωτότυπο :lol:
από Franky
Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα της επικοινωνίας είναι συνδεδεμένο με την Οργάνωση και τη Διαχείριση. Δεν μπορείς να το απομονώσεις και να πεις χρειαζεται απλά καλύτερη επικοινωνία. Σας άρεσε η οργάνωση της συνέντευξης εχθές? Όλοι απροετοίμαστοι, ο ήχος και η εικόνα θλιβερή.

Μίλησε ο Πρόεδρος αόριστα χωρίς να πει κάτι ...
από Σουριναμέζος
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"

Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού ...
από Odi
Τετ 03 Δεκ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Χάλασε μετγραφή που θα ανέβαζε τον ΠΑΟΚ επίπεδο και ορισμένοι "ΠΑΟΚτσήδες" χάρηκαν γιατί τονώθηκε το εγώ τους.

Μπράβο παιδιά, άντε και Α2 να ευχηθείτε στην ομάδα, τότε να δείτε πόσο δικαιωμένοι θα νιώσετε. Καύλα.
από KalamarGiannis
Κυρ 14 Δεκ 2025, 17:32
Jump to forum
Jump to topic

Αρχιτσογλανος, αταλαντος. Μακρυά, τον μισώ
από nunies4
Σάβ 20 Δεκ 2025, 06:29
Jump to forum
Jump to topic

Μέτριος σε όλα ο Λάρυ είναι για ομάδα πρώτης ταχύτητας Ευρωλίγκας.
Στο επίπεδο που είμαστε τώρα και προσπαθούμε να χτίσουμε οριακά θα είναι ο σταρ. Ας πατήσουμε λίγο στην Γη
από PAOK4SWE
Τρί 23 Δεκ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν διαφωνώ ότι ο Λαρεντζάκης είναι καλύτερος σαν παίκτης από τον Τολιόπουλο. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Τολιόπουλος η ο Λαρεντζάκης θα είναι τα πρώτα βιολιά σε έναν ΠΑΟΚ που πιστεύω ότι θα δούμε. Κάποιος/κάποιοι καλύτεροι ξένοι θα είναι. Σε αυτήν την περίπτωση προτιμώ τον Τολιόπουλο να κάνει spacing για ...
από AntoniosK
Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Προσωπικά διαφωνώ με την απόφαση.
Δε μου αρέσουν τέτοιες λογικές.
Βγάλε μια ανακοίνωση, κάνε μια άλλη αντίδραση. Η φίμωση είναι φίμωση.
Νομίζω πως μια τέτοια επιλογή, την ΠΑΕ μικραίνει και όχι το μέσο.
Έχουν ειπωθεί και λεχθεί άπειρα προσβλητικά για τον ΠΑΟΚ και δεν αντέδρασε ανάλογα η ΠΑΕ.
από Mitsospaoki4
Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι το θέμα τους ο Σαββίδης.

Μιλάμε για έναν όμιλο καθαρά κίτρινων συμφερόντων και το ξέρουν μέχρι και οι τυφλοί. Έχουν κάποιους Παοκτσηδες και κάποιους που "δηλώνουν" ΠΑΟΚ για ξεκαρφωμα, μόνο και μόνο γιατί πρέπει να αποκτούν ακροαματικότητα και από την πλειοψηφία της πόλης.

Δεν τους ...
από icue
Δευ 20 Οκτ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Η κοσμοτε ειχε χρονο να βαλει 17 ριπλει του βουτια του Πιερο αλλα δεν ειχε χρονο να βαλει την φαση που τους καναμε γιογιο μεσα στην περιοχη στα χαιλαιτς. Προφανως και για αυτους ο πελατης εχει παντα δικιο και ειναι πανω απο το θεαμα της διοργανωσης που πουλανε.
από george188
Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:48
Jump to forum
Jump to topic

Exουμε κανει 22 τελικες και αν δεις χαιλαιτς θα νομιζεις οτι καναμε 6-7 κ βαλαμε τα 4.. ελαχιστες φασεις η κοσμοτε. Κ βαζει στα χαρτια στιγμιοτυπα με κατι σουτ σε μπεκατσες και υποψιες ευκαιριων, μιλαμε για προπαγανδιστες
από Luigi Vampa
Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

paokspren έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:27 Αν δεν ήταν αυτός ο ηλίθιος ο Ιωάννου ο αγώνας θα βλέπονταν πολύ πιο ευχάριστα.

Τουλάχιστον ξεφορτώθηκαν τον Χατζηγεωργίου, επιτέλους.
Μα τριπο-Ντινος;;;;; Ειναι κάποιο είδους κακόγουστο αστείου; Το χει τερματισει
από scarsick
Παρ 05 Σεπ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ματς και με τη διαφορά στο +5 έκαναν φάουλ στο τρίποντο, μπασκετικό IQ άλλων εποχών
από Σουριναμέζος
Τρί 27 Ιαν 2026, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Από το καλοκαίρι που μπήκαμε στη σεζόν αυτή, τη σεζόν κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό με όλα όσα έχουν συμβεί, ότι ζούμε μέσα σε έναν χρόνο μια μικρογραφία των προηγούμενων 99 χρόνων της ιστορίας μας. Μια αδιάκοπη ακολουθία καλών και ...