Η αναζήτηση βρήκε 99 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Δεν ξέρω πόση όρεξη θα έχει ο Ράφα, αλλά για Ελλάδα σίγουρα παραμένει σπουδαίος. Βέβαια το πρόβλημα του Βάζελου μόνο ο προπονητής δεν είναι, αλλά οκ.
Παιχταρα Ριαν, να με συγχωρείς αλλά μόνο το όνομα του παραμένει σπουδαιο. Όπως ήταν και του Τεριμ. Όπως ήταν και του Στεφενς (με τον Άρη της ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18. Νικόλαος Περσίδης
Είναι εμφανής η δουλειά που έχει ρίξει (και) σωματικά. Όπως έχει γραφτεί και πιο πριν, στο κομμάτι που υστερεί είναι στο ψυχολογικό. Και επειδή φαίνεται πολύ καλός χαρακτήρας θα πω το εξης: ρε Νικόλα εδώ κάτι νουμερα με μεγάλες γλώσσες, μικρό μυαλο και ελάχιστο ταλέντο έκαναν καριέρες, λες να μην ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Το ζήτημα είναι και ποιοι από τους προαναφερθεντες έχουν α) τις γνώσεις για τον εκάστοτε ρόλο β) την διάθεση να εμπλακούν (προφανώς όχι αμισθί).
Πχ Μπουντουρης ασχολείται εδώ και χρόνια με ακαδημίες, είναι σοβαρός άνθρωπος, θα τον ήθελα με χίλια στο αναπτυξιακό κομμάτι ακαδημίες κτλ. Φλεβαρακης και ...
Πχ Μπουντουρης ασχολείται εδώ και χρόνια με ακαδημίες, είναι σοβαρός άνθρωπος, θα τον ήθελα με χίλια στο αναπτυξιακό κομμάτι ακαδημίες κτλ. Φλεβαρακης και ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Με όλο τον σεβασμό, το να δίνουμε νότες ρομαντισμού στα πάλαι ποτέ κυνηγητά, και μόνο χέρια, και φάπες κτλ είναι ένας από τους παράγοντες που σταδιακά οδήγησαν στις δολοφονίες. Δεν υπάρχει αθώα φάπα, δεν υπάρχει αθώο κυνηγητο, είτε για οπαδικους είτε για ιδεολογικούς είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τώρα θα μου πείτε εδώ ο κόσμος καίγεται, αλλά έχω κλάψει με τον όρο στο 4.4 "Η SPV να παραδώσει Gantt chart στον ΑΣ".
Δηλαδή εάν είναι σε κάποια άλλη μορφή το πλάνο του project δεν θα μπορέσουν να το διαβάσουν? Δεν τα δουλεύουν τα άλλα τα εργαλεία

?
Δηλαδή εάν είναι σε κάποια άλλη μορφή το πλάνο του project δεν θα μπορέσουν να το διαβάσουν? Δεν τα δουλεύουν τα άλλα τα εργαλεία
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κατσιβελη και Μπαρτλει φοβερη επιλογη κανατε.
Ετσι γαμαει η ΠΑΟΚαρα......
Αδερφέ για τον Μπαρτλει στηκαχε, μισθοφορος Αμερικανός που έπαιξε μια σεζόν, και έκανε η μύγα λοκω κτλ. Ο Κατσιβελης από την άλλη αποδεδειγμένα πόνεσε την ομάδα, δέθηκε, έπαιξε τραυματίας, έβαλε πλάτη. Κανείς εκτός των 2 ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
O Μπενιτεθ είναι εδώ και μια δεκαετία ένας παρωχημένος προπονητής, γιατί πολύ απλά οι εποχές 2004-2008 που έβαζε την ομάδα του να παίζει κατς απέναντι στον εταιρο πουλμαναρχη Μαυρίνιο και 9 στα 10 ματς έβγαιναν under 1.5 έχουν παρέλθει. Ναι θα προσπαθήσει να το κανει ξανά και ξανά, αλλά τέτοιες ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Υπάρχει και τράβηγμα του Σιωπή στον Ντέλια από πίσω και στο καπάκι η κλωτσιά του Jedvai στη μπάλα που πάει στο κεφάλι.
Σωστά.
Το χτύπημα στη μπάλα όμως δεν είναι μαρκάρισμα.
Το τράβηγμα του Σιώπη το θεωρείς κίτρινη;
Εγώ το βλέπω για ένα απλό φάουλ όπως και δόθηκε.
Συγνώμη που πετάγομαι ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Anwil Wloclawek 104-96 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πολλη μεγάλη νίκη, και τεράστιο μπράβο σε όλους. Επίσης πολύ σημαντικό το ρεπό μας αυτή την βδομάδα στα εγχώρια.
Ξύπνησα με πρωινή διαστροφή και έψαξα τις προϋποθέσεις για πρόκριση σε περίπτωση που βγούμε 2οι. Εκτός του ότι τα κριτήρια δεν αναγράφονται ξεκαθαρα (ούτε στην προκήρυξη της διοργάνωσης ...
Ξύπνησα με πρωινή διαστροφή και έψαξα τις προϋποθέσεις για πρόκριση σε περίπτωση που βγούμε 2οι. Εκτός του ότι τα κριτήρια δεν αναγράφονται ξεκαθαρα (ούτε στην προκήρυξη της διοργάνωσης ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δεν έχετε άδικο αλλά η σκέψη μου ήταν συνδυαστική:
- Ποιον διώχνεις από ψηλούς, Jones ή Moore? Με βάση τα μεχρι στιγμής πεπραγμένα Jones ασυζητητί. Αλλά που να βρεις αυτή την στιγμή καλύτερο 5αρι χωρίς να ματωσεις? Οπότε πάμε στον Moore ως ευκολότερη επιλογή.
- Φέρνεις Γκαλβανινι που προσωπικά ...
- Ποιον διώχνεις από ψηλούς, Jones ή Moore? Με βάση τα μεχρι στιγμής πεπραγμένα Jones ασυζητητί. Αλλά που να βρεις αυτή την στιγμή καλύτερο 5αρι χωρίς να ματωσεις? Οπότε πάμε στον Moore ως ευκολότερη επιλογή.
- Φέρνεις Γκαλβανινι που προσωπικά ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Guys, επειδή εγώ έγραψα για Moore out και βλέπω κόσμο να φρικάρει:
α) δεν είναι πληροφορία ή οτιδήποτε, είναι προσωπική τοποθέτηση
β) δεν λέω ότι είναι κακός παίχτης, τεκμηρίωσα πιο πριν για ποιο λόγο θα τον θυσιαζα
γ) επειδή στο δικό μου μυαλό βγάζει νόημα δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή κίνηση ...
α) δεν είναι πληροφορία ή οτιδήποτε, είναι προσωπική τοποθέτηση
β) δεν λέω ότι είναι κακός παίχτης, τεκμηρίωσα πιο πριν για ποιο λόγο θα τον θυσιαζα
γ) επειδή στο δικό μου μυαλό βγάζει νόημα δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή κίνηση ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Ως ουδέτερος παρατηρητής μιας που δεν με ενδιαφέρει στο ελάχιστο η πρόκριση ή μη της Εθνικής στο Μουντιάλ, έχω να πω ότι σε διοργάνωση που θα συμμετέχουν 48 εκ των 193 κρατών που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον πλανήτη (οριακά το 25%, 1 στις 4 χώρες θα παιξει μπαλα), το να μένεις εκτός αποτελεί μια ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig, 19/11, 20:15, ΕΡΤ2
Εντωμεταξύ διαβάζω μέχρι και σε αμερόληπτα μέσα SDNA ότι και με ήττα πιθανότατα είμαστε στην επόμενη φάση και καραφλιαζω από την ασχετοσύνη και την βαρεμάρα που τους δέρνει. Οπότε πάμε ένα update
1) Νίκη με 10+: 1η θέση
2) Νίκη με 9 και κατω: 2η θέση και είμαστε οι καλύτεροι 2οι των 10 ομίλων
3 ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig, 19/11, 20:15, ΕΡΤ2
Εντάξει πλέον δεν έχει πλάκα. Έχουμε παιδιά ρε μλκς για ονομα του Θεού.
ΥΓ Σρεντερ πονάς? Σέντερ ποναςςςςςςς
ΥΓ Σρεντερ πονάς? Σέντερ ποναςςςςςςς
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Παρόλο που το θέμα είναι "ποιον θα θέλατε" και όχι γενικότερη φημολογία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις νομικαεκ- Μητογλου πιστεύω ότι θα παιξει δυνατά τον Γεναρη