Η αναζήτηση βρήκε 72 εγγραφές

Return

από DonnieMcGrath
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δεν εύχομαι τίποτα για τους άλλους 2, μου περνάνε παντελως αδιάφοροι. Σε κάθε σενάριο υπάρχει ο αντίλογος (να αποκλειστούν για να μην έχουν έξτρα έσοδα αλλά θα είναι ξεκούραστοι, να περάσουν για να έχουν κούραση αλλά θα έχουν έσοδα και με μια καλή για τα κυβικά τους πορεία θα έχουν και ψυχολογια ...
από DonnieMcGrath
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Οι 4 "βλαμμένοι" που αγαπάμε βρετανικό βρωμομπακο Τζοντζοναρο μαζευόμαστε και για μπύρες σε καμία παμπ και τον φέρνουμε και αυτόν μαζι
από DonnieMcGrath
Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Ελπίζω πραγματικά να βγάλει ο κόσμος τα μαντήλια του από την ντουλάπα, κάτι που έχει ξανα κάνει στην ιστορία του.
Φαντάζομαι δεν μπορούν να απαγορευθούν, ούτε θα είναι ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα που τιμωρείται.

Στην χώρα της υποτέλειας που ζούμε έχω σταματήσει να φαντάζομαι εδώ και δεκαετίες ...
από DonnieMcGrath
Δευ 01 Σεπ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Εντωμεταξύ ρε γμτ όσο περνανε οι μέρες και βλέπουμε τι κάνουν οι μελλοντικοί μας αντιπαλοι, φαίνεται πόσο υψηλός είναι ο δείκτης δυσκολίας για φέτος
1. Οι Ισπανικές ένα Χ και μια ήττα (και οι 2 εντός) αλλά με αντιπάλους εξίσου θηρία (Βιγιαρεαλ και Μπιλμπαο)
2. Στις Γαλλικές η Λυών κέρδισε την ...
από DonnieMcGrath
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Επειδή βλέπω κόσμος να αναρωτιέται γιατι θεωρείται ο Μοπε νοπανο, ο αγγλικός όρος είναι shithousery. Και τα παλικάρια παρακάτω (πάρα πολύ συμπαθητικοι) που είναι πραγματικά καμμένοι και γνωστές του αγγλικού ποδοσφαίρου, δούλεψαν για εσάς πριν από εσάς. Δείτε στο 10.00 (έχει tag) και thank me later ...
από DonnieMcGrath
Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Τον Ολλανδο τον Γιάνσεν της Antwerp θα εννοούν, είχε γραφτεί από αρχές καλοκαιριού εδώ μεσα
από DonnieMcGrath
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ πάλι που περιμένω, από όταν έσκασε το γηπεδικό τον Ιούνιο και το μπασκετικό τώρα, όχι να δω (γιατί από ότι φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση) αλλά έστω να διαβάσω μια λιτή προσωπική δήλωση του ενδιαφερόμενου επενδυτή, μάλλον είμαι καχύποπτος ε?
από DonnieMcGrath
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εντωμεταξύ ελπίζω να καταλαβαίνετε όσοι μιλάτε για Αμερικανούς από το χωριό κτλ ότι τον κ.Μυστακιδη δεν τον έχουμε δει ποτέ μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ακούσει την φωνή του, δεν έχουμε διαβάσει μισή λέξη του. Όπως επίσης δεν έχουμε επίσημο ενδιαφέρον εξαγοράς, είμαστε σε επίπεδο διερεύνησης ακόμα ...
από DonnieMcGrath
Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:06 40? Το βιτινια ουτε με 200 δεν θα τον δινουν. :D
Που λέει ο λόγος που λέει και ο αδερφός :D :D :D
από DonnieMcGrath
Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Luigi Vampa έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:12 Ρε μην κοροϊδεύετε
Όχι όχι εμένα με κέρδισε.
"Αφεντικό πιστεύω ότι αδικούμαι μισθολογικα. Θέλω αύξηση 45%. Που λέει ο λογος"

"Μωρό μου και γ@μω τις βζαρες έχει η φίλη σου η Βιβή. Που λέει ο λόγος"
από DonnieMcGrath
Δευ 08 Σεπ 2025, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

21 χρονων, και δεξί και αριστερό και ντρίπλα και γρήγορος και δημιουργία και εκτέλεση. Και σε ομάδα που παίζει Ευρώπη και σε εθνική που συνεχώς ανεβαίνει και είναι από τα hot names στην ποδοσφαιρική αγορά. Εμένα μου ακούγεται για αγορά από 4 εκατ. και πάνω. Όχι 500 και 600κ που λέει στο transfermarkt.
από DonnieMcGrath
Τρί 09 Σεπ 2025, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Κώστα Παπανικολάου....είσαι ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχουν πατήσει το παρκέ....

Τα είπες όλα!!!!!

Αλλά ,δυστυχώς,δεν θα αλλάξουμε ΠΟΤΕ σαν λαός!!!

Καλα τα είπε σήμερα αλλά έχει πει και κάτι άστοχα στο παρελθόν.. . Πχ όταν ακολουθούσε τα αφεντικά του στην κόντρα γαυρου-βαζελου ...
από DonnieMcGrath
Κυρ 14 Σεπ 2025, 08:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 14/9-21:30,CosmotesportsHd

Επειδή μερικοί δεν είμαστε αρκετά οξυδερκεις, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος τι λάθος κάνεις ο Κωσταντελιας, πως δεν προστατεύει επαρκώς τον εαυτό του από ιώσεις (και πως το γνωρίζουμε εμείς αυτο) και αν υπάρχει απώτερος σκοπός ποιος είναι συτος? Γιατί εάν μιλάμε για άσκηση πίεσης ώστε να πάρει ...
από DonnieMcGrath
Παρ 19 Σεπ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Αν ο Λουτσεσκου απολυθεί απο τον ΠΑΟΚ η επόμενη ομάδα του θα είναι ο βάζελος,να σας δω όταν θα παίρνει τίτλους με τον βάζελο (γιατί θα πάρει αν πάει) τι θα γράφετε.
Το ξέρω οτι θα θεωρηθεί εύκολη και ρηχή η τοποθέτηση μου,αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα που μακάρι να μην ζήσουμε.

Με όλο τον ...
από DonnieMcGrath
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

"Η πιο μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να αποχωρεί την κατάλληλη στιγμή" Φ. Νίτσε. Καληνύχτα μας