Η αναζήτηση βρήκε 37 εγγραφές
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Το "Μπράντον για 3ος" μου ακούγεται σαν "από Δευτέρα κομμένο το ντελιβερι". Θα κρατήσεις για 2-3 μέρες, θα την βγάλεις με φασολάκια και σαλάτες, και την 4η θα πάρεις τον Σάκη τον σουβλατζή, που τηγανιζει την πατάτα σε WD40, και του λες "φέρε ότι τρώγεται". Αχ θεέ μου
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά, ας είμαστε συνολικά ρεαλιστές και όχι αλά καρτ. Περισυ μας ενδιέφερε ο Μαριν? Μας ενδιέφερε. Είχαμε Ραζβαν? Είχαμε. Είχαμε τα ίδια χαφ? Τα ειχαμε. Άρα πως γίνεται περισυ να μας ενδιέφερε/έκανε/κουμπωνε και φέτος να λέμε ρητά ότι δεν ενδιαφερόμαστε? Δεν λέμε ότι μας έχει ξεπεράσει ο ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Στεργιάδης είπε ότι ο Σεντίρα είχε συμβόλαιο 310 χιλιάρικα στη Νάπολι και γενικά είναι φορ που ΔΕΝ σκοράρει εύκολα, δεν έχει νούμερα - γκολ.
Μεταξύ Μπράντον και Σεντίρα ποιόν προτιμάμε;
Την Δευτέρα δεν φεύγει η ομάδα για Ολλανδία;
Τόσο δύσκολα διλήμματα περίμενα να αφορούσαν άλλες εκφάνσεις ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Έναν Μειτε...
Έβλεπα το τελευταίο προπονητικό βιντεακι, και στο 1-1 με τον Ντελια, την τρέλα μου μέσα, είναι ο ορισμός "μπαμπάς με παιδια". Ξέρω ναι προπόνηση είναι κτλ κτλ αλλά εάν αυτό το παιδί το δει φέτος πιο σοβαρά από την χρονιά του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί καλυτερο ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, εφόσον τον Άμπελ Ρουιθ τον ανέφεραν οι συγκεκριμένοι, θα πόνταρα και ότι αξίας έχω πάνω μου ότι δεν τον έχουν ψάξει στην ΠΑΕ ούτε στο τρανσφερμαρκτ. Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει αλλά φημολογείται ότι από καινούργια σεζόν το συγκεκριμένο μέσο 🤮 δεν θα έχει άδεια για ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (14/7) στους απεσταλμένους του Ομίλου Metromedia στην Ολλανδία, Κώστα Πετρωτό και Γιώργο Ζαϊρη, ότι, με “εταιρική απόφαση”, όπως διευκρινίστηκε, απαγορεύει την παρουσία τους στις προπονήσεις της ομάδας, στο αθλητικό κέντρο, στο οποίο φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ, καθώς ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 07:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμα αναφέρονται στο αντίγραφο λογαριασμού ως εγγυητική επιστολή. Και μερικοί συνεχίζετε να τους υπερασπίζεστε με πρόσχημα την δημοκρατία και την ελευθεροτυπια. Πάμε παρακάτω ....
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή αρκετοί αρέσκεστε στο να δυσκολεύετε την ζωή σας, βάλτε τώρα εάν μπορείτε (εγώ δυστυχώς αναγκάζομαι να το ακούσω επειδή παίζει στο ταξι) στο συγκεκριμένο ραδιο να ακούσετε τερατώδη ψεματα:
- εμείς δεν είπαμε ποτέ για εγγυητική επιστολή
- δελτίο ειδήσεων τους τις τελευταίες 7 ημέρες: "ή ...
- εμείς δεν είπαμε ποτέ για εγγυητική επιστολή
- δελτίο ειδήσεων τους τις τελευταίες 7 ημέρες: "ή ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε θα πηδηξω έξω από το ταξί να με πατήσουν τα αμάξια, δεν γίνεται να ακούγονται αυταgeorge188 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:56 Εδώ ειναι Ελλάδα λεει ο άλλος δεν ειναι Σοβιετική Ένωση, μακαρι αποκλεισμο για μια 10ετια ρε που δεν χαρακτήρισες κάποιον. Πόσες αλητείες πόσες να ανεχθει κανεις
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Συμφωνώ με τους προλαλησαντες, Γερμανός που παίζει σε υψηλό επίπεδο + σε ώριμη ηλικία, που δεν έχει βγει ποτέ εκτός πατρίδας, σκέφτεται ρεαλιστικά να έρθει Ελλάδα???? Πιο μακάρι και από το μακάρι, αλλά το θεωρώ απίθανο. Και όχι τίποτα, αυτός φαίνεται παραπάνω από τις μισές φορές να τελειώνει την ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοφτε το σπαμ ρε επιτέλους. Σεβαστείτε επιτέλους τους υπόλοιπους. Και οι μεν και οι δε. Δηλαδή εάν δεν υπάρχει ο μπαμπας-μπαμπουλας πάνω από το κεφάλι σας, μυαλό δεν βάζετε? Είμαστε ήδη στα κάγκελα και έρχεστε και εσείς να μας αποτελειωσετε. Έχει 18 αλλά threads, τραβάτε εκεί να βγάλετε τα απωθημένα ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα δεν υποτίθεται ότι τα είχαμε βρει με την Ναπολι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ? Τώρα γιατί μιλάμε για βελτιωμένη πρόταση με 500κ μπόνους κτλ κτλ ? Και μετα να φανταστούμε ότι θα πρέπει να τα βρούμε και με τον παίχτη. Ενώ πριν 2 εβδομάδες ο παίχτης ήταν με το στυλό στο χέρι αλλά έκανε πίσω η ΠΑΕ λόγω ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Για να μην είμαστε γκρινιάρηδες, οι φανέλες ερωτευσιμες. Και ωραίο promo 

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε ακουω τον Σαμπρακο στο youtube και εχω παθει πλακα. Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο νταλκα με εμας. Απειρες πληροφοριες που για καποιο λογο τις εχει μονο αυτος για εμας.
Η Γκοντσαρεβα ειπε οκ στον Σαββιδη για τον Ντελια οτι δεν θα αντιδρασει κανεις. Η Στουτγκαρδη θα μας κυνηγησει στην ΟΥΕΦΑ. Ο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Προπονητές? Check. ΤΔ? Check. Γυμναστές? Check. Λογιστές? Check. Πλέον και συμβολαιογραφοι κυρίες και κύριοι. Ο μέσος Παοκτσης μπορεί να στήσει ΠΑΕ και να αυτοστελεχωσει όλο τον οργανισμό. Τι ζούμε την αγανάκτηση μου μέσα.