Η αναζήτηση βρήκε 161 εγγραφές
- Κυρ 26 Απρ 2026, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ειλικρινά αύτα που γράφονται ειδικά από εχτές είναι πέρα από κάθε λογική.
-Να μην αλλάξει ο προπονητής γιατί ποιος ξέρει ποιος θα έρθει μετά
-Να μην αλλάξει ο προπονητής γιατί λόγω ανεπάρκειας της διοίκησης (σε οργανωτικό?επικοινωνιακό? whatever επίπεδο) χρειαζόμαστε σαν σύλλογος 80 ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο ίδιος Τολιοπουλος που αναστήθηκε σε εμάς και μετά πήγε στον συμπολίτη, χτυπούσε στήθη και φιλούσε το έμβλημα? Ο ίδιος? Με 800κ? Ενδιαφερον
δεν αναστήθηκε σε μας
ο Λύκος δεν τον έβαζε πολύ και μάλιστα ενώ τον είχαμε για 1+1 τον άφησε ελεύθερο
Δεν αναστήθηκε σε εμάς? Απο κλασσικό αιώνιο ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals
Διάβασα το μη γίνει ροντέο πλιζ, και μετά είδα την ηλικία σου, και όλα μπήκαν σε μια σειράXamenoKormi έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 15:48 Πολύ άγχος, μούδιασα και έχουμε ακόμα 4 ώρες και κάτι ψηλά για το ματς, μη γίνει ροντέο πλιζ
Να σημειώσω πως είμαι 23....
Καλή δύναμη μικρέ μας φίλε
- Πέμ 30 Απρ 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Οι προβλέψεις του φιλτατου Psara μου θυμίζουν τους υπολογισμούς που κάνω εγώ 29 του μήνα μόλις μπει ο μισθός. Μαθηματικά έχω ελπίδες να κάνω όσα θέλω και να πληρώσω και τις υποχρεώσεις. Αλλά ρε γαμωτο να που ποτέ δεν βγαίνουν τα μαθηματικά ...
Τώρα πέρα από την πλακα, όπως έγραψε και κάποιος πιο ...
Τώρα πέρα από την πλακα, όπως έγραψε και κάποιος πιο ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Φίλε @DonnieMcGrath (παικτάρα ο δικός μας white chocolate),
Καταρχάς συμφωνώ ότι είναι εντελώς άτοπο και κοντόφθαλμο να χαρακτηρίζεται ο λαός τους ΠΑΟΚ πανηγυρτζής. Θέλω όμως να σταθώ σε δύο σημεία
1. Σίγουρα η Τούμπα είναι ένα παλιό γήπεδο που δεν προσφέρει καμία από τις ανέσεις των ...
- Τετ 06 Μάιος 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ, 6/5, 19:00, ΕΡΤ2
Ελάτε ρε παιδιά, μην χαλιεστε και ασχολείστε με τύπους σαν τον Καλκαβλακα που έχει φτάσει 50+ χρόνων και βασίζεται αποκλειστικά στα κονέ και στο βύσμα για να κάνει μεροκάματο. Ο άνθρωπος μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης θα έπρεπε α) να έχει μάθει έστω τα βασικά του αθλήματος και παρόλα αυτά είναι ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη το αηττητο ηταν θεμα συγκυριας; Που εχω μπει.
Οχι το αήττητο δεν ήταν θέμα συγκυρίας . Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια . Το ποδόσφαιρο άλλαξε , ο ανταγωνισμός ανέβηκε . Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός γενικά έχει μείνει πίσω και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα . Κομμάτι αυτού του προβλήματος ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Δηλαδή συζητάνε σοβαρά το ενδεχόμενο πασιγιο και άλλες τέτοιες αηδιες; Είπαμε να πιούμε το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους, αλλά όχι και έτσι. Ο κόσμος έχει επιδείξει πρωτοφανή εγκράτεια και ανωτερότητα, αλλά καλό θα ήταν να μην τον τεσταρουμε στα ακρα
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Καλύτερα να χάνονταν θα πω εγώ. Είπαμε θα το πιούμε όλο το πικρό ποτήρι, αλλά το έχουν βάλει στόχο να μας βάλουν να πιούμε όλο το σερβιτσιο. Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ματιά στο αγωνιστικά λεπτά της κούλας στο transfmarket και ο μύθος των πολλών παιχνιδιών ή των πολλών λεπτών συμμετοχής των κουρασμένων μας παικτών θα καταρριφτεί!!!! ο ροτα π.χ. έχει 4133, ο μουκουντί 3593!!! και πολλοί άλλοι περίπου τα ίδια με τους δικούς μας. όσο για τα πολλά παραπάνω ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή λόγω της όλης κατάστασης έχουν πέσει όλα μαζί και η κρίση θολώνει, εγώ θα πω: άλλο πράγμα ειναι το business ethics και άλλο ο υπερβολικός συναισθηματισμός.
Σε περίπτωση που διακοπή η συνεργασία να γίνει με απόλυτο σεβασμό εκ μέρους της διοίκησης προς τον Λουτσεσκου? ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Να επηρεαστεί ...
Σε περίπτωση που διακοπή η συνεργασία να γίνει με απόλυτο σεβασμό εκ μέρους της διοίκησης προς τον Λουτσεσκου? ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Να επηρεαστεί ...