Η φανέλα με τo 9: η άνοδος του Κυρίλλου.
Αν και τρεφω ελάχιστες ελπιδες να το δοκιμάσει ο Λουτσεσκου, πιστεύω η πλέον λογική κινηση είναι η μετάθεση του Ντεσπο στο 9 για τα 2 ματς πρωταθλήματος και το ευρωπαϊκό. Και ας βάλει Μύθου στο Κύπελλο.
Η αναζήτηση βρήκε 135 εγγραφές
- Τρί 09 Δεκ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 09 Δεκ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Να σας δώσω λιγο ακόμη ψωμί βραδιατικα; Σύμφωνα με Κλειτο στο Χ:
"Έχει και ψηλό το μενού. Πρόταση σε παίκτη ρακέτας από ομάδα της Βοσνίας. D.T.?"
;) ;)
Dusan Tanaskovic από Borac Banja Luka. Σέρβος, 24 χρόνων, 2.08, 17.5 πόντους και 7 ριμπάουντ μ.ο σε 8 ματς πρωταθλήματος. Βάσει ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω εάν έχει ήδη γραφτεί, αλλά πρώτοι εδω:
Μυστακιδης-Τσακαλωτος ίδιο πρόσωπο, δεν τουε έχουν δει ποτέ μαζί στο ίδιο δωμάτιο.
Μυστακιδης-Τσακαλωτος ίδιο πρόσωπο, δεν τουε έχουν δει ποτέ μαζί στο ίδιο δωμάτιο.
- Τετ 10 Δεκ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-BC Prievidza, 10/12, 20:15, EΡΤ2
Η ομάδα σήμερα μετά το ημίχρονο ήταν φια φίλημα. Οι Σλοβάκοι δεν είναι τόσο κακοί όσο φάνηκαν σήμερα. Αρχικά δεν έπαιζε ο αρχισκορερ και εν δυνάμει οργανωτής τους, ενώ με την άμυνα και το κοντρόλ μπασκετ μας τους αποδιοργανωσαμε ΕΝΤΕΛΩΣ. Άπειρα μπράβο σε παίχτες και προπονητές, και επιτέλους πήραμε ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δευτερη αποδεσμευση δεν θα γινει. Εφυγε ο πιο αδυναμος κρικος των ξενων, παρολο που μας ηταν πολυ συμπαθητικος. Εαν γινει 3η κινηση τωρα, θα ειναι ειτε ο Beverley, που αφηνεται να εννοηθει πως ειναι στην δικη του πλευρα να δωσει το ΟΚ, ειτε καποιος ψηλος που θα ειναι home-grown στα ματια της FIBA ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίζει κάτι με τα ύψη των παικτών που μας ενδιαφέρουν και όλα τελειώνουν σε 8;
Breein Tyree 1.88
Patrick Beverley 1.88
Timmy Allen 1.98
Artūras Gudaitis 2.08
Bruno Caboclo 2.08
Freddie Gillespie 2.08
David McCormack 2.08
Τα ύψη τα πήρα από Wikipedia
Φιλτραραν το spreadsheet με βάση το ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο Ατρόμητος και ο κάθε Ατρόμητος πολύ κάνει και σκυλιάζει για να σε κερδίσει. Έχουμε πάει ποτέ σε τέτοια έδρα και περάσαμε αέρας και δεν το θυμάμαι? Το θέμα είναι ΕΣΥ τι κάνεις? Πως προετοιμάζεσαι? Όπως η χάρτινη για το ματς με το Αγρίνιο? Εφόσον ήξεραν, γιατί δεν γίνεται να το βλέπουν και οι τυφλοί ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά, δεν λέει κανείς ότι δεν υπάρχουν κακές περίοδοι, τραυματισμοί, αναποδιές, ή και όλα αυτά μαζί. Το ζήτημα είναι να μπορείς να αποφεύγεις όσα μπορείς ενεργώντας proactively, και για όσα δεν μπορείς να προλάβεις να προσαρμοζεσαι.
Εμείς λοιπόν εκ των πραγμάτων δεν κάνουμε ούτε το ένα ούτε ...
Εμείς λοιπόν εκ των πραγμάτων δεν κάνουμε ούτε το ένα ούτε ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Sporting CP-ΠΑΟΚ, 17/12, 21:30, ΕΡΤ2
Παραδόξως καλή ομάδα για Πορτογαλική, προκρίθηκε τελευταία αγωνιστική λόγω point difference (κερδισαν μια Ρουμανική με καμία 40ρια πόντους).
Maurice, καλός ο ψηλος τους που λες, αλλά μου φαίνεται σωματικά στα κυβικά των δικών μας, δεν είναι να πεις μαντροτοιχος ώστε ο Τζόουνς να φορτωθεί μπαμ μπαμ ...
Maurice, καλός ο ψηλος τους που λες, αλλά μου φαίνεται σωματικά στα κυβικά των δικών μας, δεν είναι να πεις μαντροτοιχος ώστε ο Τζόουνς να φορτωθεί μπαμ μπαμ ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν είδα κανένα πέναλτι. Δεν θα ήθελα να έδιναν τέτοιο πέναλτι κατά μας. Με τίποτα όμως.
Στο διά ταύτα. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Οι αδυναμίες είναι ξεκάθαρες.
Οι δηλώσεις από μόνες τους δεν θα κάνουν ποτέ τη διαφορά.
Οι πράξεις είναι που μετράνε. Αυτός που θέλει πραγματικά κάτι, το ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Disclaimer: δεν έχω inside info, δεν είμαι Ραζβανικος ούτε Ρουμανεσηκωφυγε.
Μετά το Disclaimer έχω να πω ότι ούτε θεωρώ θεσφατο ότι ο Γερεμεγιεφ είναι εισήγηση Ραζβαν, αλλά σίγουρα δεν είναι και κανένα παιδακι να φορτώνεται παίχτες με το έτσι θέλω. Στην τελική εάν ίσχυε το 2ο σενάριο θα είχε φύγει ...
Μετά το Disclaimer έχω να πω ότι ούτε θεωρώ θεσφατο ότι ο Γερεμεγιεφ είναι εισήγηση Ραζβαν, αλλά σίγουρα δεν είναι και κανένα παιδακι να φορτώνεται παίχτες με το έτσι θέλω. Στην τελική εάν ίσχυε το 2ο σενάριο θα είχε φύγει ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Χθες, δηλαδή 12 ώρες πριν.. , διαβάζαμε πως ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε δανεικό έναν Μαροκινό (Amine El Ouazzani) από την Μπράγκα, αλλά ο τύπος τραυματίστηκε και γι' αυτό λέει πήγαμε στη λύση.. Γερεμέγιεφ.
Σήμερα, δηλαδή 12 ώρες μετά, βγαίνει ο ας πούμε Νο.1 "κυβερνητικός" δημοσιογράφος Κόλκας και λέει ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2
Στατιστικά και μόνο θα ερθει και το στραβοπάτημα. Πλέον στραβοπάτημα βέβαια, γιατί στην αρχή της σεζόν θα μιλούσαμε για ματς στα ίσια.
Να δούμε επίσης εάν συνεχίσουμε με την επιμονή στον απογοητευτικο Άλεν και τον παραγκωνισμο Ντιμσα ή θα πάμε με πιο safe 12αδα.
Η παρουσία της Τσαρούχα εντείνει ...
Να δούμε επίσης εάν συνεχίσουμε με την επιμονή στον απογοητευτικο Άλεν και τον παραγκωνισμο Ντιμσα ή θα πάμε με πιο safe 12αδα.
Η παρουσία της Τσαρούχα εντείνει ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2
Παιδιά με σεβασμό θα σας πω, πως τον έχετε σταυρώσει τον Άλλεν. Υπομονή. Είναι παίκτης με υψηλό ταβάνι. Δεν προσαρμόζονται όλοι μονομιάς.
Συμφωνώ πως κάποια στιγμή θα έρθει και το σταβοπάτημα, απλά πιστεύω δεν θα είναι σε αυτό το ύπουλο ματς. Το έχουμε.
Φίλε μου ο Άλεν δείχνει να μην μπορεί να ...
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
O Όττο να θυμίσω το πρώτο του 6αμηνο στον ΠΑΟΚ ήταν ένα κράμα Φιλίππου Δαρλα με Αλίν Τόσκα.(Και ίσως είμαι και επιεικής )
Άνετα έπαιρνε μια θέση στα χειρότερα μπάκ που είχαμε ποτέ.
Μόνιμα λάθη και παράλληλο ποδόσφαιρο στην άμυνα.
Απο θαύμα και αστοχία αντιπάλων πληρώσαμε λίγες φορές σχετικα τα ...