Η αναζήτηση βρήκε 162 εγγραφές

Return

από DonnieMcGrath
Τετ 11 Μαρ 2026, 08:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Περιστερι, 11/03, 18:00, FEC QF - Game 1, ΕΡΤ2

Εγώ θα πω ότι μόνο εμείς (ομαδα-διοικηση-κοσμος) θα μπορούσαμε μετά απο χρονιές με Τακιανους και play-out, να πάμε σε Ευρωπαϊκό τελικό με τα ψέματα, και στα καπάκια να πηγαίνουμε ξανά 8αδα με καλύτερο ροστερ αλλά να είμαστε ξενερωμενοι και αδιάφοροι (??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Και ...
από DonnieMcGrath
Παρ 13 Μαρ 2026, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μετρήσουμε τους εγωισμους μας για το ποιος έχει δίκιο ποιος τα έλεγε κτλ κτλ. Όσοι έχουν έστω και ένα μικρό δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας παρατηρούν σημάδια patterns συμπεριφορές που αποδεικνύουν σε τι αδιέξοδο βρίσκεται αυτή η γενιά και επομένως πόσο αποτύχαμε οι ...
από DonnieMcGrath
Τετ 18 Μαρ 2026, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Περιστερι-ΠΑΟΚ, 88-80, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ρε παιδιά ειλικρινά όμως δεν μας αφήνουν να αγιασουμε. Γιατί τόσο προκλητικά υπέρ του Περιστερίου μετάδοση ρε γμτ. Ειλικρινά μερικά πράγματα δεν βγάζουν κανένα νόημα. Αυτός ο Καλκαβουρας έχει κόμπλεξ δεν εξηγείται διαφορετικά. Ο άλλος κάπου στο 1ο ημίχρονο που η διαφορά ήταν στους 15 λέει και τώρα η ...
από DonnieMcGrath
Κυρ 22 Μαρ 2026, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

palok έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 20:51 Τον αλλεν τον αλλαζα και με τον ρικι περαλ.
Ο Περαλ μπροστά του είναι για ΗΟF. Εγώ και με J.R Giddens τον άλλαζα, οριακά πληρωνα και από τσέπη. Το παιδί είναι εξ αρχής σε άλλο σύμπαν
από DonnieMcGrath
Τετ 01 Απρ 2026, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 79-73 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Τελικά και κόσμο μαζέψαμε, και κερκιδα(ρα) κάναμε, και νίκη πήραμε απέναντι σε ομάδα που είχε ξεχάσει τι σημαίνει ήττα, και ηχητική τρομοκρατία που επηρέασε ξεκάθαρα το μυαλό τους, και και και. ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

ΥΓ. Η Μπιλμπάο είναι ήδη στον τελικό με +17 εκτός έδρας ...
από DonnieMcGrath
Πέμ 02 Απρ 2026, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: FIFA World Cup 2026

Maurice_Escargot έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 11:07 Δεν ξερω ποια να υποστηριξω... :?
Την κοκτειλομανα Κουρασαο. Πίνεις 5-6 μπλου Κουρασαο και την βλέπεις σαν την Μποκα (ωπα αυτό είναι από αλλου)
από DonnieMcGrath
Δευ 06 Απρ 2026, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

@Franky πρόσεχε τις αναφορές σου περί Μακη γιατί προ 3μηνου είχα τολμήσει να πω πως ο οργανισμός δεν έχει να κερδίσει ΤΙΠΟΤΑ από οποιαδήποτε θεσμικη κολεγιά και έφαγα τρελο μαρς από συγκεκριμένα πρόσωπα που τελικά οδήγησαν και σε δικό μου μπαν. Οπότε μην ανοίγεσαι πολυ
από DonnieMcGrath
Δευ 06 Απρ 2026, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ρε παιδιά τώρα δεν χρειάζεται να χαλάσουμε τις καρδιές μας, αλλά με 5 βαθμούς διαφορά και 15 διαθέσιμους ο μόνος τρόπος να το πάρουμε είναι ένα δικός μας 5 στα 5. Μπορούμε? Με βάση τα τελευταία ματς όχι. Γιατί αν δεν κάνουμε εμείς το απόλυτο σημαίνει ότι κάποιος από τους γαυροβαζελους πρέπει να ...
από DonnieMcGrath
Τετ 08 Απρ 2026, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: UCAM Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Τα έχουμε ξαναπεί, κάθε ήττα του πιο ανθελληνικού λαού και γενικότερα κομπλεξικου λαού στον πλανήτη είναι νικη του αθλήματος. Πόσο μάλλον να σας ξεσκίζει τα βαρδουλα η ΠΑΟΚΑΡΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΟΥΡΘΙΑ ΣΑΣ.

Και τωρα τα έτερα σιχαματα. Στο εντός πρέπει τα ...
από DonnieMcGrath
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Ειλικρινά το ότι μετά και από το σημερινό υπάρχουν αντικειμενικοι οπαδοί (ξέρω παραδοξο) που να θεωρούν ότι η ακατανομαστη έχει χειρότερη ομάδα από εμάς, με ξεπερνάει.

Χειρότερη σε τι ρε παιδιά? Σε τρεξίματα? Σε εντάσεις? Σε πειθαρχία? Σε δημιουργικότητα? Σε σταθερότητα? Στα στημένα? Στο τρανζισιον ...
από DonnieMcGrath
Κυρ 19 Απρ 2026, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Σε λίγο θα ζητήσουμε να μας δώσουν τον τίτλο "πρωταθλημα καλύτερης μπάλας" όπως την χρονιά του Βάλνερ που πανηγύρισαν 3 !!!!!!! πρωταθλήματα.

Για όνομα του μεγαλοδυναμου δηλαδή. Δεν είναι πια τόσο δύσκολο να παραδεχτούμε ότι σε ένα πρωτάθλημα που ο τίτλος κατά 80% κρίνεται στα "μικρά" ματς, απλά ...
από DonnieMcGrath
Σάβ 25 Απρ 2026, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1

Καλά ηρεμήσετε παιδιά, πάνε να πάρουν το 2ο κύπελλο της ιστορίας τους και μάλιστα υπέρ απροσδόκητα. Προφανώς θα πέσουν, προφανώς θα κάνουν τα πάντα, γιατί το θέλουν. Αυτό δηλαδή που δεν φαίνεται στους δικούς μας τους "πεινασμένους"
από DonnieMcGrath
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1

Εμείς θα βάλουμε τέλος ρε αδερφέ? Εμείς παίρνουμε αποφάσεις; Τι να λέμε τώρα, ημέρα της μαρμότας από αύριο, καλοκαίρι, προκριματικά, μεταγραφές γκρίνια αργοπορία κτλ κτλ κτλ
από DonnieMcGrath
Κυρ 26 Απρ 2026, 09:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα

Πώς συσχετίζονται τα 100 χρόνια, οι εορτασμοί, τα λαϊκά δικαστήρια, οι Αθηναίοι, ότι ο κόσμος συνυπήρξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειρηνικά με αντίπαλους οπαδούς, με το ότι η ομάδα είναι ο ορισμός της αδιαφορίας (ο προπονητής το είπε ότι τα παρατάνε μόλις στραβωσει το πράγμα), μόνο εσύ μπορείς να το εξηγήσεις αδερφέ ...
από DonnieMcGrath
Κυρ 26 Απρ 2026, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ειλικρινά αύτα που γράφονται ειδικά από εχτές είναι πέρα από κάθε λογική.
-Να μην αλλάξει ο προπονητής γιατί ποιος ξέρει ποιος θα έρθει μετά
-Να μην αλλάξει ο προπονητής γιατί λόγω ανεπάρκειας της διοίκησης (σε οργανωτικό?επικοινωνιακό? whatever επίπεδο) χρειαζόμαστε σαν σύλλογος 80% αυτοφορακια ...