Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1347 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχα γράψει πριν κατι σελίδες οτι η μόνη λυση πλεον να λυθεί το προβλημα ειναι να παει ο κοσμος μαζικά σύνδεσμοι κ μη δεν εχει σημασια, στα γραφεία του ΑΣ, πολιτισμένα η μη να δώσει ενα τελος σημερα κιολας.
Ανακοινώσεις κ @@. Κ ο χρόνος περναει
είναι ολοφάνερο από την πρώτη στιγμή ότι οι του ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Και καλά να πάθουμε σα λαός που τόσες δεκαετίες είμαστε αδιάφοροι για τον ΑΣ.
Ναι είναι δύσκολο να εγγραφείς, αλλά αν το κυνηγούσαμε χρόνια τώρα θα είχαν αλλάξει τα πράγματα , έστω και σιγά σιγά
Ναι είναι δύσκολο να εγγραφείς, αλλά αν το κυνηγούσαμε χρόνια τώρα θα είχαν αλλάξει τα πράγματα , έστω και σιγά σιγά
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν φοβουνται γιατι εχουν πλατες, επισης ειναι ξεκαθαρο οχι μονο η προτίμηση αλλα και οτι υπαρχουν πιθανότατα δεσμεύσεις στην άλλη πλευρα. Σ αυτο κανενας μυστακιδης δεν φταιει, αν δεν θες να τρυπηθεις δεν τρυπιεσαι.
Στα πιο σοβαρα, αυτο το σκουπιδι που παρουσιασαν σαν μνημόνιο δεν μπορει να το ...
Στα πιο σοβαρα, αυτο το σκουπιδι που παρουσιασαν σαν μνημόνιο δεν μπορει να το ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 02:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αγαπημένο μου σημείο στο μνημόνιο-παρωδία πάντως είναι στο 3.2
Στη συνέχεια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αναθέσει τον έλεγχο αυτού του αναλυτικού προϋπολογισμού σε αναγνωρισμένο – πιστοποιημένο γραφείο το οποίο θα έχει τον ρόλο του ανεξάρτητου εκτιμητή και συμβούλου του ΑΣ ΠΑΟΚ που θα ελέγξει την ...
Στη συνέχεια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αναθέσει τον έλεγχο αυτού του αναλυτικού προϋπολογισμού σε αναγνωρισμένο – πιστοποιημένο γραφείο το οποίο θα έχει τον ρόλο του ανεξάρτητου εκτιμητή και συμβούλου του ΑΣ ΠΑΟΚ που θα ελέγξει την ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 05:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι δηλώσεις των ΑΣ μετά την παράδοση του μνημονίου στην ΠΑΕ, που λένε ότι ελπιζουν να χτίσει την τούμπα ο Ιβαν, είναι παρόμοιες με αυτές που λένε ότι τα μέλη θα εγγραφούν κανονικά στον ΑΣ 
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Την καλημέρα μου σε όλους,
Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.
Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.
Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αισχρό τους ύφος με τα γελακια και τις ειρωνίες είναι προσβολή σε ΕΜΑΣ, όλως ακριβώς όλες τους οι πράξεις και δηλώσεις από τον Ιούνιο. Όχι προς τον Σαββίδη
Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ
Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά ...
Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ
Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα
Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς απάντηση: Το άρθρο του κόλκα που βάλατε είναι καταπτυστο και κατηγορεί και απειλεί τον χατζοπουλο για υπόγειες συνδιαλλαγές. Τον χατζοπουλο που αν δεν ήταν θα παίζαμε με το Ρετζίκι και το πανόραμα. Αχαριστία και αλητεία.
Ξέρεις να διαβάζεις; Να είσαι σίγουρος πως ο Κόλκας και ο κάθε Κόλκας ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Το γήπεδο είναι ένα εργαλείο δουλειάς που εξυπηρετεί την ΠΑΕ και μόνον αυτήν. Για μένα είναι απαράδεκτο να κάνει κάποιος άλλος πλην της ΠΑΕ κουμάντο στο γήπεδο και άθλιο όταν αυτός ο άλλος να βάζει και όρους για το πώς θα γίνει το νέο γήπεδο, για το πώς δηλαδή θα κάνει η ΠΑΕ τη δουλειά της.
Το ...
Το ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
για καθε περισταση ο θυμοσοφος λαος
επινοησε και μια παροιμια
το γοργον και χαριν εχει,καλλιο αργα παρα ποτέ,παω αργα γιατι βιαζομαι
καποιοι ειπαν σε καποιον,εχει κι αλλού πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια
ελα ομως που ο καποιος, ειπε κι αυτος στους καποιους
εχει κι αλλου πορτοκαλιες ...
επινοησε και μια παροιμια
το γοργον και χαριν εχει,καλλιο αργα παρα ποτέ,παω αργα γιατι βιαζομαι
καποιοι ειπαν σε καποιον,εχει κι αλλού πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια
ελα ομως που ο καποιος, ειπε κι αυτος στους καποιους
εχει κι αλλου πορτοκαλιες ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα σέβη μας όλοι στον ΑΣ που έβγαλε το θέμα Νέα Τούμπα από την ναφθαλίνη, έφερε τον Ιβάν ξανά στην Τούμπα, κράτησε τον Κωνσταντελια σπίτι του, έδωσε ώθηση για την μεταγραφή Ζαφειρη και έφερε Έλληνα, ΠΑΟΚτση και δισεκατομμυριούχο στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε 3 μήνες όλα αυτά.
Μακράν η πιο ...
Μακράν η πιο ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, να πούμε ευχαριστώ και μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που έκανε τεράστιο καλό στον ΠΑΟΚ!
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...