Πάντως στο μυαλό μου των ΠΑΟΚ των 100 χρόνων κάπως έτσι τον φαντάζομαι
Κοτάρσκι Παβλένκα Μοναστηρλής Τσιφτσής
Όττο Κέννυ
Μπάμπα Τέιλορ
Ζίμα Κετζιόρα
Μιχαηλίδης Μπαταούλας Κωττάς
Μέιτε Τόπιτς Θυμιάνης
Καμαρά Σοτάρντ
Ζίβκοβιτς Ντεσπόντοφ Χατσίδης
Γκουβέια Τάισον Μπαλντέ
Κωνσταντέλιας Πέλκας Σορετίρε ...
Η αναζήτηση βρήκε 950 εγγραφές
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Να θυμίσω ότι τον Prijovic τον είχαμε πάρει από τη Λέγκια.
Ανάλογη περίπτωση ο Matheus Saldanha, αν γίνει το καλό και έρθει νομίζω θα έχουμε πάρει τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος.
Ο τύπος είναι 25 στα 26, έχει ταχύτητα, κοντρόλ, πάσα, σουτ, ατομική ενέργεια και pressing. Τα κάνει όλα ...
Ανάλογη περίπτωση ο Matheus Saldanha, αν γίνει το καλό και έρθει νομίζω θα έχουμε πάρει τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος.
Ο τύπος είναι 25 στα 26, έχει ταχύτητα, κοντρόλ, πάσα, σουτ, ατομική ενέργεια και pressing. Τα κάνει όλα ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Ματέους Σαλντανια είναι ακριβώς το είδος του παίκτη που θέλουμε. Πολύεργαλείο στην επίθεση. Απ' όσα ονόματα έχουν ακουστεί είναι αυτός που προτιμώ.
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχετικα με τον Γιοβιτς , επειδη παρακολουθω στενα τη Μιλαν απο μικρος, υπηρχε για πολυ καιρο η σκεψη να ανανεωθει το συμβολαιο του ή εστω να επεκταθει για αλλον ενα (υπηρχε οψιον). Και ο Φονσεκα και ο Σερτζιο Κονσεισαο ειχαν συμφωνησει σε αυτο (οι προπονητες ομως απολυθηκαν).
Με την προσληψη Αλεγκρι ...
Με την προσληψη Αλεγκρι ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε τι απιστευτο ειναι αυτο το κολλημα που εχετε φαει ολοι...οι περισοτεροι αρδ και προπονητες της κερκιδας...με το σεντερ φορ...
ποσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε... δεχθειτε...οτι ο προπονητης δεν τον ενδιαφερει το σεντερ φορ ...που ειναι μια θεση μεσα στο γηπεδο οπως το μπακ η το χαφ...να εχει ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε τι απιστευτο ειναι αυτο το κολλημα που εχετε φαει ολοι...οι περισοτεροι αρδ και προπονητες της κερκιδας...με το σεντερ φορ...
ποσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε... δεχθειτε...οτι ο προπονητης δεν τον ενδιαφερει το σεντερ φορ ...που ειναι μια θεση μεσα στο γηπεδο οπως το μπακ η το χαφ...να ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς το παρον κλεισαμε δυο ελεύθερους με συμβολαιο κατω του εκατομμυριου ανανεωσαμε τον 37χρονο ταισον και καταφέραμε να αποκτησουμε τον Μειτε καταβαλλοντας ρητρα 1 μυριο. Δεν ξοδεψαμε και κατι. Απο τα συμβολαια που ληξαν περισσοτερα εξοικονομησαμε.
Ας περιμενουμε τις επενδυσεις και τα χοντρα φραγκα ...
Ας περιμενουμε τις επενδυσεις και τα χοντρα φραγκα ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι ήρθε για αναπληρωματικος ποιος το λεει;Hayate έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:07 Κιεγω είχα την εντύπωση από αυτά που διαβάζω ότι ο Ιβάν παράτησε την ομάδα και μετά βλέπω συμβόλαια εκατομμυρίου σε αναπληρωματικά μπακ...Δεν έκλεισε η κανουλα τελικά ??
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς το παρον κλεισαμε δυο ελεύθερους με συμβολαιο κατω του εκατομμυριου ανανεωσαμε τον 37χρονο ταισον και καταφέραμε να αποκτησουμε τον Μειτε καταβαλλοντας ρητρα 1 μυριο. Δεν ξοδεψαμε και κατι. Απο τα συμβολαια που ληξαν περισσοτερα εξοικονομησαμε.
Ας περιμενουμε τις επενδυσεις και τα χοντρα ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Frans Fan Rooij που οι περισσότεροι σεβόμαστε για την ορθότητα των πληροφοριών του, έδωσε το στίγμα ότι για φορ, σέντερ μπακ και μέσο θα δοθούν λεφτά. Προφανώς και ο Γιόβιτς δε θα ζητά 2-2,5 εκ το χρόνο γιατί αυτά θα ήταν νούμερα που μπορούμε να προσεγγίσουμε βάσει της πληροφόρησης που βγαίνει ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την υπέρβαση της υπέρβασης που ακουγόταν, να επιστρέψουμε στο ξαναζεσταμενο φαγητό Ακπομ δεν θα ακουστεί πολύ ωραία. Άσχετα αν πληρεί τα θέλω του προπονητή.
Δεν έχω ξεκάθαρη προσωπική άποψη απλά λέω το πώς θα φανεί
Δεν έχω ξεκάθαρη προσωπική άποψη απλά λέω το πώς θα φανεί
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ ο ακπομ που το κύριο μειονέκτημα του είναι το σκοράρισμα, έχει νούμερα καριέρας 0.5 goal άννα 90λεπτο...που σίγουρα δεν τα λες και άσχημα.
Βέβαια στον ΠΑΟΚ του λουτσέσκου αυτά δεν πρόκειται να τα πιάσει ποτέ.
Στον Αγιαξ με Φαν Σχιπ εκανε πολυ καλα παιχνιδια γιατι ειχαν χαλια ομαδα ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπλέξαμε με τον Λιαντίνη των μεταγραφών.
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ έξυπνο..
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως αν ο Αγιαξ θελει οντως το Κοταρσκι και εμεις τον Ακπομ θα μπορουσε να γινει μια προταση τυπου δωσε μου Ακπομ και 2εκ για Κοταρσκι,να κλεισει στο τελος 1εκ η απλη ανταλλαγη...Δεν φαινεται ο Κροατης να μπορει να φερει προταση 5-6εκ δυσκολα για παραπανω...
Αυτό το αστείο περί ανταλλαγής ...