Αναζήτηση για περισσότερες από 1260 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Δευ 30 Ιουν 2025, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

nikos ioannidis έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 16:30 Μήπως ο διακαής πόθος είναι ο 21χρονος επιθετικός της Ρεμς Ουμάρ Ντιακιτέ; Έχει συμβόλαιο μέχρι το 28 βέβαια αλλά η ομάδα του υποβιβάστηκε
Διακαής = diakite;;; Λογοπαίγνιο; Βρε λες;

https://www.transfermarkt.gr/oumar-diak ... e_vignette
από FreeWatcher
Δευ 30 Ιουν 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 22:47 Freewatcher ξέρεις κάτι; Ή απλά μιλάς ειρωνικά για την φημολογία περί Γιάνσεν;
Ο πρώτος στόχος έχει ξεχωρίσει.
Καλή ηλικία, ενεργός, με γκολ κ πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του.
Από αύριο προχωράμε δυνατά με στόχο να κλείσει έως τέλος της εβδομάδας με αγορά.
από Kabamaru11
Δευ 30 Ιουν 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 23:52 Εμένα που αυτός ο Ντεσερς δεν μου αρέσει, ούτε μου άρεσε όταν είχε ακουστεί για εμάς, πειράζει;
Ε καλα,ουτε εμενα μου αρεσει,αλλα εσενα δεν σου αρεσει το 99% των παικτων παγκοσμιως,δεν μου λεει κατι :lol:
από Refused1337
Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοιον παίχτη θέλει ο ΠΑΟΚ, Samuel Eto να είναι.
Να συνδυάζεται, να έχει έκρηξη, ταχύτητα, ντρίπλα, ασταμάτητη κινητικότητα να είναι και νέος και οταν είναι σε σημείο βολής να σηκώνει το κεφάλι και να την στέλνει στην γωνία, και ας μην είναι και το πιο δυνατό τελείωμα που μπορεί να κάνει κάποιος ...
από nunies4
Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Και εγω ψηφιζω Σαλντανια. Αυτες ειναι οι εξυπνες βομβες. Βομβες τυπου "Γιοβιτς" δεν μου πολυκαθονται καλα.
από pisakaipoupoula
Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Ο Saldanha και ο Sandro είναι ότι καλύτερο έχει ακουστεί ως στιγμής για τον φορ, προτιμώ Saldanha λόγω ηλικίας
από makispaspartou
Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως στο μυαλό μου των ΠΑΟΚ των 100 χρόνων κάπως έτσι τον φαντάζομαι
Κοτάρσκι Παβλένκα Μοναστηρλής Τσιφτσής
Όττο Κέννυ
Μπάμπα Τέιλορ
Ζίμα Κετζιόρα
Μιχαηλίδης Μπαταούλας Κωττάς
Μέιτε Τόπιτς Θυμιάνης
Καμαρά Σοτάρντ
Ζίβκοβιτς Ντεσπόντοφ Χατσίδης
Γκουβέια Τάισον Μπαλντέ
Κωνσταντέλιας Πέλκας Σορετίρε ...
από makispaspartou
Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Να θυμίσω ότι τον Prijovic τον είχαμε πάρει από τη Λέγκια.
Ανάλογη περίπτωση ο Matheus Saldanha, αν γίνει το καλό και έρθει νομίζω θα έχουμε πάρει τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος.
Ο τύπος είναι 25 στα 26, έχει ταχύτητα, κοντρόλ, πάσα, σουτ, ατομική ενέργεια και pressing. Τα κάνει όλα ...
από paokspren
Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Ματέους Σαλντανια είναι ακριβώς το είδος του παίκτη που θέλουμε. Πολύεργαλείο στην επίθεση. Απ' όσα ονόματα έχουν ακουστεί είναι αυτός που προτιμώ.
από tonipap801
Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Σχετικα με τον Γιοβιτς , επειδη παρακολουθω στενα τη Μιλαν απο μικρος, υπηρχε για πολυ καιρο η σκεψη να ανανεωθει το συμβολαιο του ή εστω να επεκταθει για αλλον ενα (υπηρχε οψιον). Και ο Φονσεκα και ο Σερτζιο Κονσεισαο ειχαν συμφωνησει σε αυτο (οι προπονητες ομως απολυθηκαν).
Με την προσληψη Αλεγκρι ...
από Polichni1926
Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

ρε τι απιστευτο ειναι αυτο το κολλημα που εχετε φαει ολοι...οι περισοτεροι αρδ και προπονητες της κερκιδας...με το σεντερ φορ...

ποσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε... δεχθειτε...οτι ο προπονητης δεν τον ενδιαφερει το σεντερ φορ ...που ειναι μια θεση μεσα στο γηπεδο οπως το μπακ η το χαφ...να εχει ...
από ReignMan
Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

ρε τι απιστευτο ειναι αυτο το κολλημα που εχετε φαει ολοι...οι περισοτεροι αρδ και προπονητες της κερκιδας...με το σεντερ φορ...

ποσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε... δεχθειτε...οτι ο προπονητης δεν τον ενδιαφερει το σεντερ φορ ...που ειναι μια θεση μεσα στο γηπεδο οπως το μπακ η το χαφ...να ...
από Gospi
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Προς το παρον κλεισαμε δυο ελεύθερους με συμβολαιο κατω του εκατομμυριου ανανεωσαμε τον 37χρονο ταισον και καταφέραμε να αποκτησουμε τον Μειτε καταβαλλοντας ρητρα 1 μυριο. Δεν ξοδεψαμε και κατι. Απο τα συμβολαια που ληξαν περισσοτερα εξοικονομησαμε.
Ας περιμενουμε τις επενδυσεις και τα χοντρα φραγκα ...
από Nikodiai
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Hayate έγραψε: Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:07 Κιεγω είχα την εντύπωση από αυτά που διαβάζω ότι ο Ιβάν παράτησε την ομάδα και μετά βλέπω συμβόλαια εκατομμυρίου σε αναπληρωματικά μπακ...Δεν έκλεισε η κανουλα τελικά ??
Το οτι ήρθε για αναπληρωματικος ποιος το λεει;