Προτιμω τον Μαανσβερκ αντι του Μπουμεν.makispaspartou έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 08:30 Ανταλλαγή Κοτάρσκι με Άκπομ, Βαν Ντεν Μπούμεν και ποσοστό μεταπώλησης ψηνόμαστε?
Η αναζήτηση βρήκε 950 εγγραφές
- Δευ 30 Ιουν 2025, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Δευ 30 Ιουν 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι αυτοι που μιλανε για Ακπομ ειναι κλασικη περιπτωση οπου θυμουντε τον παικτη στα καλυτερα του και οχι στα χειρωτερα.
Το εχω ξαναπει, οποιος νομιζει οτι θελει Ακπομ ας παει να ξαναδει ματς του Ακπομ στην τελευταια σεζον του με εμας και ας ερθει μετα να γραψει ξανα οτι θελει τον Ακπομ.
Το εχω ξαναπει, οποιος νομιζει οτι θελει Ακπομ ας παει να ξαναδει ματς του Ακπομ στην τελευταια σεζον του με εμας και ας ερθει μετα να γραψει ξανα οτι θελει τον Ακπομ.
- Δευ 30 Ιουν 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι πάλι Ακπομ βρε παιδιά !
Ντιμπινται θα καταντήσει !
Φτάνει ,έχει τόσους παίχτες και εμείς κολλάμε σε πρώην κτλ !
Μετά κραζουμε το σκαουτινγκ
Ντιμπινται θα καταντήσει !
Φτάνει ,έχει τόσους παίχτες και εμείς κολλάμε σε πρώην κτλ !
Μετά κραζουμε το σκαουτινγκ
- Δευ 30 Ιουν 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάμε για τον γνωστό Σέρβο παιχταρά Tadic που έχει ενδεικτικά τις 2 τελευταίες σεζόν 29 γκολ και 35 ασίστ; Όσα δηλαδή δεν έχουν οι σέντερ φορ του ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια; Και κάποιοι έχετε και ενδοιασμούς για τον αν θέλετε να έρθει στην ομάδα αυτή η υπερπαιχτούρα; Σιγά μην μπορέσουμε να του ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
φορ-ανανεωση Ντελια-και στο καπακι χαφαρος
τελειωσατε-λυσσα για τρεμπλ
καλα,Μειτε με προετοιμασια
στο κεντρο θα ειναι,ο μπαμπας με τα παιδια του
ε ρε και να φερουν τον (διακαη)πόθο τους
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
η μανα του σιγουρα εχει Ελληνικες ριζες
με ζακετα το εστειλε το παιδι
- Δευ 30 Ιουν 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
ειπα και ελαλησα και αμαρτιαν ουκ εχωUnpsofable78 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 15:24Πες κάτι για τον διακαή πόθο ρε τρελέ. Μην μας αφήνεις έτσιprist64 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 15:08 φορ-ανανεωση Ντελια-και στο καπακι χαφαρος
- Δευ 30 Ιουν 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.transfermarkt.com/lassine-s ... ler/569140
Lassine λύσσα - ελαλησα
Sinayoko- Σιν αμαρτία και το ουκ αναγραμματισμός
Lassine λύσσα - ελαλησα
Sinayoko- Σιν αμαρτία και το ουκ αναγραμματισμός
- Δευ 30 Ιουν 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Διακαής = diakite;;; Λογοπαίγνιο; Βρε λες;nikos ioannidis έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 16:30 Μήπως ο διακαής πόθος είναι ο 21χρονος επιθετικός της Ρεμς Ουμάρ Ντιακιτέ; Έχει συμβόλαιο μέχρι το 28 βέβαια αλλά η ομάδα του υποβιβάστηκε
https://www.transfermarkt.gr/oumar-diak ... e_vignette
- Δευ 30 Ιουν 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρώτος στόχος έχει ξεχωρίσει.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 22:47 Freewatcher ξέρεις κάτι; Ή απλά μιλάς ειρωνικά για την φημολογία περί Γιάνσεν;
Καλή ηλικία, ενεργός, με γκολ κ πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του.
Από αύριο προχωράμε δυνατά με στόχο να κλείσει έως τέλος της εβδομάδας με αγορά.
- Δευ 30 Ιουν 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλα,ουτε εμενα μου αρεσει,αλλα εσενα δεν σου αρεσει το 99% των παικτων παγκοσμιως,δεν μου λεει κατιEqualizer έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 23:52 Εμένα που αυτός ο Ντεσερς δεν μου αρέσει, ούτε μου άρεσε όταν είχε ακουστεί για εμάς, πειράζει;

- Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοιον παίχτη θέλει ο ΠΑΟΚ, Samuel Eto να είναι.
Να συνδυάζεται, να έχει έκρηξη, ταχύτητα, ντρίπλα, ασταμάτητη κινητικότητα να είναι και νέος και οταν είναι σε σημείο βολής να σηκώνει το κεφάλι και να την στέλνει στην γωνία, και ας μην είναι και το πιο δυνατό τελείωμα που μπορεί να κάνει κάποιος ...
Να συνδυάζεται, να έχει έκρηξη, ταχύτητα, ντρίπλα, ασταμάτητη κινητικότητα να είναι και νέος και οταν είναι σε σημείο βολής να σηκώνει το κεφάλι και να την στέλνει στην γωνία, και ας μην είναι και το πιο δυνατό τελείωμα που μπορεί να κάνει κάποιος ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγω ψηφιζω Σαλντανια. Αυτες ειναι οι εξυπνες βομβες. Βομβες τυπου "Γιοβιτς" δεν μου πολυκαθονται καλα.
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Saldanha και ο Sandro είναι ότι καλύτερο έχει ακουστεί ως στιγμής για τον φορ, προτιμώ Saldanha λόγω ηλικίας