Ο σύλλογος παρέμεινε ακριβώς εκεί που ήταν πριν 25 χρόνια
Ένα τσούρμο εγωιστων πουθεναδων
Απλά στο ενδιάμεσο προέκυψε ο Σαββίδης που απλά δεν μας δίνει τα λεφτά που απαιτούμε από το αφεντικό μας
Και προέκυψε λοιπόν κι άλλος που ελπίζουμε να μας δίνει περισσότερα.
Στο μεταξύ, πετάμε και κάτι ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1347 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αφού το είπε ρητά ρε ότι θα περιορίσει τις εγγραφές
Πώς περιμένατε από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα να ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ο αριθμός των εγγράφων;
Έχετε δει ποτέ μαγαζί να φωνάζει σε δημόσια συνεδρίαση "ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" και μετά να λέει αχ γιατί δεν έρχεται ο κόσμος;
Τι γελοίες προπαγάνδες ...
Πώς περιμένατε από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα να ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ο αριθμός των εγγράφων;
Έχετε δει ποτέ μαγαζί να φωνάζει σε δημόσια συνεδρίαση "ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" και μετά να λέει αχ γιατί δεν έρχεται ο κόσμος;
Τι γελοίες προπαγάνδες ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ξεφτιλίκι δεν ξεπλένεται για τους ΡΟΥΦΣ του Ass Sigma ούτε αν οικοδομήσει ο Μύσταξ το νέο Μαρακανά στην Τούμπα. Εμετική υποκρισία, κρυφτούλι, εξόφθαλμα και απροκάλυπτα πλέον ψέματα.. Δε σώζεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Είναι ξεκάθαρο πλέον στα μάτια μου ότι αυτά τα ανθρωπάκια πλέον ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, με την στάση του λαού του ΠΑΟΚ, ντρέπομαι που είμαι μέρος του. Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας και διαχειρίζονται την περιουσία μας, σαν να είναι το σπίτι τους, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα ντρεπόμουν περισσότερο αν ήμουν οργανωμένος.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.
Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"
Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....
Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο
Ο οποίος ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος να κατηγορει τον Ιβαν για κακη προθεση. Υπηρχαν και υπαρχουν ανθρωποι που τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη μπορει να αμφισβητουν την ικανοτητα,υπαρχουν ισως και αλλοι που παρα τις επιτυχιες ,μπορει να εχουν κουραστει απο το διοικητικο του μοντελο,αυτα ομως ειναι μια ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχεις δικιο Sardan αλλα στο λεω με απολυτη σιγουρια οτι εκτος και αν μιλαμε για ηλιθιους που δεν το νομιζω οχι τοσο για τη πλευρα του ΑΣ αλλα για αυτη του εκαστοτε Σαββιδη,δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να μην ειναι δεσμευτικο το κειμενο.
Απλά και κατανοητά απ το GPT
Το Μνημόνιο ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα νομιζω οτι ακριβως αυτο ειπα και εγω,μαλλον οχι νομιζω,ακριβως αυτο ειπα.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σημαίνει αυτός που μπορεί; Αν δεν πιστεύουν ότι μπορεί ο Ιβάν ας βγουν να το πουν, οχι να παίζουν τις κουμπάρες. Το να προτείνεις τέτοια πράματα δείχνει καθαρή προτίμηση και ιδιοτέλεια
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα είναι ότι έτσι πως τα έκαναν δεν έχουν τη δυνατότητα πλέον ούτε τα συμφέροντα του συλλόγου να διασφαλίσουν. Και αυτό είναι το δυστύχημα για τον σύλλογο.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι τα γήπεδα ανήκουν στον ΑΣ έχει να κάνει με το ότι ο αθλητισμός έγινε επαγγελματικός μετά το 70ς.
Η πρακτική το γήπεδο να ανήκει στους ΑΣ μπορεί να έχει και λόγους προστασίας από τράπεζες πιστωτές, μιας και η ΠΑΕ είναι ΑΕ και μπορεί να κερδοσκοπήσει θεωρητικα.
Πχ αν ανήκε στην ΠΑΕ με ...
Η πρακτική το γήπεδο να ανήκει στους ΑΣ μπορεί να έχει και λόγους προστασίας από τράπεζες πιστωτές, μιας και η ΠΑΕ είναι ΑΕ και μπορεί να κερδοσκοπήσει θεωρητικα.
Πχ αν ανήκε στην ΠΑΕ με ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
και εμενα με εχει πιασει πονοκεφαλος απο τα νευρα μου.
Ακου λεει οτι εξοδα εκανες ΠΑΕ μεχρι τωρα (μελετες κτλ) τα εκανες εσυ καλη τη πιστη και μην τα ζητησεις απο κανενας απο τον ΑΣ επισης λεει αν ληξει το προεδρικο διαταγμα να μου δωσεις 50 εκατομυρια ως ποινικη ρητρα. ΤΙ λετε ρε τοσα χρονια η ΠΑΕ ...
Ακου λεει οτι εξοδα εκανες ΠΑΕ μεχρι τωρα (μελετες κτλ) τα εκανες εσυ καλη τη πιστη και μην τα ζητησεις απο κανενας απο τον ΑΣ επισης λεει αν ληξει το προεδρικο διαταγμα να μου δωσεις 50 εκατομυρια ως ποινικη ρητρα. ΤΙ λετε ρε τοσα χρονια η ΠΑΕ ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ θα ελεγα να παραχωρηθεί στον κυριο Τελη, με όλους τους ορους χωρίς καμία τροποποίηση.Taseos έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:09 Οι άνθρωποι που νοιαζονται για τον ΠΑΟΚ θέλουν η ΠΑΕ να βγάλει εγγυητική 150 εκ με την ρευστότητα της. lol γλεντά τους ιβαν.γηπεδο στο λιμάνι στη θερμή η Καρατάσιου.