Ως ρουμανοσκυλο,και εγω νομιζω πως πρεπει να φυγει,δεν νομιζω πως ψυχικα εχει να δωσει αλλο.
ΑΛΛΑ κανονιστε μαλακες μη μου φερετε κανα Παμπλο Γκαρσια.Μονο απο Κονσεισαο κ πανω.Θελουμε ποιοτητα και ταυτοχρονα προσωπικοτητα.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1653 εγγραφές
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Πέραν του ότι έχει κάνει και πάλι τραγικές επιλογές, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν τους λέει να κλείσουν τις γραμμές να κρατήσουν μπάλα και να τελειώσει το παιχνίδι. Μιλάμε ύπνος στον πάγκο.
Αυτό το 2 στο κέντρο εδώ και τόσα μάτς θέλει 3 για να κλείσουν οι χώροι. Είναι πολύ απλό ...
Αυτό το 2 στο κέντρο εδώ και τόσα μάτς θέλει 3 για να κλείσουν οι χώροι. Είναι πολύ απλό ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να καταλάβουμε σε τι κατάσταση σοκ ήταν ολόκληρο το προπονητικό team, ένα προπονητικό team που κοστίζει πάνω από 2 εκατομμύρια.
Στο τελευταίο corner το οποίο εκτελείται μετά την συμπλήρωση και του τέταρτου λεπτού καθυστερήσεων, όχι μόνο δεν γίνεται αυτό που είναι trivial σε αυτές τις ...
Στο τελευταίο corner το οποίο εκτελείται μετά την συμπλήρωση και του τέταρτου λεπτού καθυστερήσεων, όχι μόνο δεν γίνεται αυτό που είναι trivial σε αυτές τις ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχασε κύπελλο, πρωτάθλημα και προκριματικά Ch.L.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει μια χαρά αποτελέσματα ανεχόμενος και τις "υπερβολές" του Κωσταντέλια και τις επιπλέον ενέργειές του, όπως πχ μη πάσα σε ελεύθερο παίκτη, προκειμένου να ολοκληρώσει την ευκαιρία που Ο ΙΔΙΟΣ δημιούργησε.
Ο κακός ΠΑΟΚ, όπως ο χθεσινός και αυτός που πολλές φορές φέτος ...
Ο κακός ΠΑΟΚ, όπως ο χθεσινός και αυτός που πολλές φορές φέτος ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Και πέρυσι και φέτος σκατά τα έκανε ο Ραζβάν
Ωραίες οι κοντρες διοικητικά, αλλά υπάρχουν καθαρά αγωνιστικά εγκλήματα στο χορτάρι που δεν είναι διοικητικές αποφάσεις
Η τεράστια τρύπα που έχουμε στα χαφ και κάνει κάθε ματς ροντέο, αν πέρυσι εξηγούνταν από το "μεγάλο κακό" της διοίκησης να μη φέρει ...
Ωραίες οι κοντρες διοικητικά, αλλά υπάρχουν καθαρά αγωνιστικά εγκλήματα στο χορτάρι που δεν είναι διοικητικές αποφάσεις
Η τεράστια τρύπα που έχουμε στα χαφ και κάνει κάθε ματς ροντέο, αν πέρυσι εξηγούνταν από το "μεγάλο κακό" της διοίκησης να μη φέρει ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχασε κύπελλο, πρωτάθλημα και προκριματικά Ch.L.
Όταν ξεκίνησε η χρονιά ο οργανισμός ΠΑΟΚ σου έδειξε ότι έχει στόχο το πρωτάθλημα? 1 Σεπτεμβρίου εσύ πίστευες ότι ρεαλιστικά έχουμε στόχο το πρωτάθλημα?
Στο κύπελλο όταν πέσαμε στο μονοπάτι με γάβρο ήσουν σίγουρος ότι θα πας τελικό?
Τα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αυτάρκεια φταίει για τον τελικό κυπέλλου και το χθεσινό;
Σε παρακαλώ τώρα...
Σε παρακαλώ τώρα...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ενδιαφερον.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
πολυ καλη επιλογη ειναι αυτη μαγκες. Κουδουνια εκανε ολοκληρη γιουβεντους με ενα ροστερ κατωτερο του ΠΑΟΚ. Προσφατα ομως αυτος δε πηγε στην Ρωσια; Και με τουμπανο συμβολαιο.
Για να δωσω ολοκληρωμενη την πληροφορια μιας και το πηρε το ποταμι...αυτη την στιγμη γινεται μασαζ στον προεδρο της ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Στο γκολ που δεχθήκαμε θα δώσω ευθύνη και στον Παβλένκα, ο οποίος αντί να διώξει την μπάλα, την έδωσε στον Καμαρά που ήταν κλεισμένος και ο οποίος Καμαρά θέλει διπλό κοντρόλ και περιστροφή για να φύγει. Λάθος και των δύο.
Κατά τα άλλα, γενικά καλή η αμυντική συμπεριφορά. Λόβρεν, Κεντζιόρα και ...
Κατά τα άλλα, γενικά καλή η αμυντική συμπεριφορά. Λόβρεν, Κεντζιόρα και ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω να δω τελείωμα επιθετικού με μισή ευκαιρία στον ΠΑΟΚ ούτε θυμάμαι από πότε...Μπράβο στο μικρό.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Baba και Taison είναι από τους χειρότερους. Μπαλντέ και Μύθου μικρές εκπλήξεις.