Η αναζήτηση βρήκε 940 εγγραφές

Return

από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 07:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Θετική η μείωση της ποινής. Τον Joshua τον ξέρω σχετικά καλά και τον σέβομαι απεριόριστα. Ακόμη και όταν διαφωνούμε έχει τα επιχειρήματά του και είναι πάντοτε πρόθυμος σε αντίλογο, με επιχειρήματα βεβαίως. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες πένες του φόρουμ.

Ειμαι κατα των μπαν γενικα ως ...
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Φίλε Ψαρά καταλαβαίνω τι λες αλλά αυτό που ζητάς προϋποθέτει έστω και ένα κλικ στην αθλια αυτή σελίδα και αναπαραγωγή ενός άθλιου κειμένου
από astral
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Μου είχε υποσχεθεί γήπεδο το 2026.
ΔΕΝ το έκανε.

Βγήκε ο Κυρ Κυρ και είπε αυτά που είπε.

Τώρα λοιπόν υπάρχει εγγυημένη χρηματοδότηση.

Η επιταγή 250 εκατομμυρίων στο τραπέζι είναι λόγια;

ΔΕΝ είναι λόγια.

Ανέμενε στο ακουστικό για τις επόμενες εξελίξεις.

Δεν υπάρχει επιταγή. Για εγγυητική ...
από renegade
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:38
Jump to forum
Jump to topic

Η εγγυητική τραπέζης είναι έγγραφο το οποίο εκδίδεται από την τράπεζα και εγγυάται ότι θα πληρώσει σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι συμφωνηθέντες όροι που έχουν υπογεγραφεί.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει ούτε για όρους ούτε για τίποτα παρόμοιο

Απορώ πώς άνθρωποι που υποτίθεται ότι ασχολούνται με ...
από dimpaok4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:41
Jump to forum
Jump to topic

επειδη γινεται συνεχης λαθος αναφορα ειτε εδω ειτε στα σοσιαλ ο κυριος μυστακιδης ΔΕΝ εστειλε εγγυητικη επιστολη ,το εγγραφο που σταλθηκε στον ΑΣ απο την τραπεζα που ειναι πελατης και εχει λογαριασμος εκει λεει/αναφερει οτι εγγυαται(η τραπεζα) οτι ο μυστακιδης εχει 250 χαρτια στους λογαριασμους ...
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:56
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 O Ιβαν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μας,σχεδον απ ολους τουλαχιστον.

Εχω καποιες αποριες,που φυσικα δεν περιμενω απο εσενα να απαντησεις.Αλλοι πρεπει να απαντησουν στον λαο του ΠΑΟΚ,αλλα παιζουν κρυφτουλι.Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Η διοικηση του Α.Σ. εξακολουθει να ειναι ...
από riegel
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:57
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.

Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
από ΠΟΡΚΥ-5
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 05:40
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
από Montrealiotis
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα δεν εχουν πάρει στο κυνήγι το ΔΣ του ΑΣ;

Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Ανακοίνωση η Θ4 θα βγάλει τώρα που ήρθαν (με τον νου τους) 250Μ

Καλά για τους συνοπαδους που κλανουν έτσι τον ευεργέτη Ιβαν, μόλις τους κούνησε κάποιος ένα λογαριασμό τραπεζης, έχω να ρωτήσω, είστε σίγουροι ότι είστε στην ...
από navigator11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τον Μυστακίδη δεν τον αμφισβητώ οικονομικά, παρότι δεν κατέχω τα του χώρου των δισεκατομμυριούχων, το ομολογώ. Δέχομαι a priori ότι είναι τιτάνιο μέγεθος. Τα πρώτα δείγματα γραφής του όμως, σίγουρα επικοινωνιακά, σχετικά με την ... μπίζνα ΠΑΟΚ, μου έχουν αφήσει άθλια επίγευση, όχι απλά κακή. Δε ...
από NikLiverpool
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Δουλειά δεν είχε ο διάολος.....

Ένα έχω να πω. Και ο μεν και ο δε στο θέμα ειδικά του γηπέδου η επικοινωνιακή τους πολιτική είναι χειρότερη και απο τη συμπεριφορά του Κολόμβου στους αμερικάνους ιθαγενείς.

Ο ένας άρτσι μπούρτσι και λουλά συνενοήσεις με έναν ανίκανο να γράψει 2 σωστές ανακοινώσεις ...
από Psagmenos4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ, αυτός ήταν ο σεισμός που θα έκανε ο Τέλης; Μια αναφορά σε υπαρκτά χρήματα σταλμένη με κούριερ;

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η θα δωσει συνέντευξη στον Μπουζα ή θα βγάλει δελτίο τύπου. Ουσιαστικά το απόγευμα θα είναι η επίσημη εμφάνιση Σαββίδη στην πόλη, και στόχος είναι να έρθει σε ...
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

Τα ιδια και τα ιδια.

joshua
Το καρπουζι και το μαχαιρι ΠΡΑΚΤΙΚΑ το εχει ο Σαββιδης.
Εχει την ΠΑΕ και δεν την πουλαει. Για ποιον θα κανει γηπεδο
ο Μυστακιδης; για το handball;

george188
Και η ΓΣ να εγκρινει, αν δε θελει ο Σαββιδης δε γινεται γηπεδο.
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συνενοηθεις με τον ...
από Blackgr4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά πήγα να γράψω σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις και κατέληξα σε κείμενο. Υπάρχει στη κεντρική για όποιον ενδιαφέρεται.
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Γελαει ο κοσμος με τα ερωτηματα επιπεδου 5χρονου του Βεργη στο sdna...