Η αναζήτηση βρήκε 945 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Σοβαρα τωρα?

Σε εμένα απευθυνεσαι;

Nαι προφανως αλλα χωρις διαθεση αντιπαραθεσης...Ειναι δυνατον να γραφουμε οτι θα παρει την ομαδα ο Ιβαν να παει στον αγροτικο αστερα? Προφανως για ενα σκασμο λογους που προηγουνται αυτου δεν θα φτασουμε ποτε σε αυτο το σημειο αλλα σαν ιδεα και μονο ειναι ...
από Special 4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αρχικά πήγα να γράψω σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις και κατέληξα σε κείμενο. Υπάρχει στη κεντρική για όποιον ενδιαφέρεται.

Καταπληκτικό το κείμενό σου στην κεντρική.

Με υπερκάλυψες σε πολλά από αυτά που έχω ως σκέψεις και ταυτίζομαι σχεδόν σε όλα που έγραψες.

Εύγε, μπράβο και συγχαρητήρια ...
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

ΑΜΠΑΛΑΕΑ εχεις το MOU που εχουν υπογραψει ΑΣ και Μυστακιδης? Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ο Μυστακιδης δεν εχει διαθεση να φτιαξει το γηπεδο πριν παρει την ΠΑΕ? Γιατι σου φαινεται τοσο απιθανο να θεωρει αυτο ως οχημα για να αποκτησει τη ΠΑΕ?
από Blackgr4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Γελαει ο κοσμος με τα ερωτηματα επιπεδου 5χρονου του Βεργη στο sdna...

Τραγικός. Ειδικά αυτό με το μπάσκετ, είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβάσει. Λες και είναι υποχρεωμένος ξέρω γω να πάει να πάρει κάποιο τμήμα του συλλόγου για να αποδείξει πως το κάνει από αγάπη και όχι από συμφέροντα.

Το ότι ...
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Και επειδη δε μπορουμε να συνενοηθουμε σας βαζω μερικα ηθικα ερωτηματα
σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ;

Σας αρεσει εσας σαν οπαδους να χρησιμοποιουν καποιοι υπογεια
το γηπεδο που ολοι θελουμε, για να παρουνε την ΠΑΕ με πουστια
αφου ολοι αναγνωριζουμε οτι αυτος ειναι ο τελικος σκοπος;

Αξιζει αυτη η ...
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα ...
από DimitrisS
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εν τω μεταξυ ηρθε και ο Θοδωρης Καρυπιδης στην Θεσσαλονικη σημερα.

Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
από Equalizer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Ξυρίστηκε π..ανες

Πλυθείτε.
από Kabamaru11
Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

“Η καμπάνα του ΟΠΕΚΕΠΕ χτυπά για τον Σταύρο Καλαφάτη
Εδώ και καιρό σας έχω πει πως θα έρθει δεύτερο πακέτο με στοιχεία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, για βουλευτές που έπαιρναν τηλέφωνα μεγαλοστελέχη του Οργανισμού και κανόνιζαν διαφόρων ειδών διευθετήσεις για επιδοτήσεις. Πήρε λοιπόν το αυτί μου πως ...
από Cylon-4
Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

“Η καμπάνα του ΟΠΕΚΕΠΕ χτυπά για τον Σταύρο Καλαφάτη
Εδώ και καιρό σας έχω πει πως θα έρθει δεύτερο πακέτο με στοιχεία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, για βουλευτές που έπαιρναν τηλέφωνα μεγαλοστελέχη του Οργανισμού και κανόνιζαν διαφόρων ειδών διευθετήσεις για επιδοτήσεις. Πήρε λοιπόν το αυτί μου ...
από sn0ufel4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μιλάμε για την απόφαση μιλάμε για την πληροφόρηση.
Ο ιβάν όντως μπορεί να αποφάσισε να πουλήσει, αν είχε τελείως διαφορετική πληροφόρηση από την πραγματικότητα.
Αν οι άνθρωποι που τον μεταφέρουν το κλίμα του λένε τελείως διαφορετικά πράγματα π.χ ότι ο ποδοσφαιριστής ...
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Δύο ερμηνείες μπορεί να έχουν όσα διαβάζουμε. Η ότι όντως πρέπει να ανησυχούμε για τη πνευματική κατάσταση του Ιβαν κάτι που πάρα τις παραξενιές και ιδιοτροπίες δεν μοιάζει πιθανό η απλά να ψάχνουμε απεγνωσμένα ρευστό για να κερδίσουμε χρόνο. Για το τελευταίο οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις θα ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ενισχυση ...
από Mitsospaoki4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, πρέπει να πω ότι απογοητευτικά.

Μέσα σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα μπαίνει στα 100 της χρόνια και που θα έπρεπε ως τώρα να είναι όλοι ενωμένοι και να ετοιμαζόμαστε για αυτή την ιστορική χρόνια, κάνεις το ένα φάουλ μετά το άλλο.

Ξεκινήσαμε αρχικά με την κόντρα με ...
από astral
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Καλά κάνει και γραφει όσα γνωρίζει ο φίλος, και μάλιστα χωρίς σάλτσες και δράματα.

Χίλιες φορες από ειρωνείες, "ξέρω αλλα δε λέω" και υπονοούμενα.