Η αναζήτηση βρήκε 98 εγγραφές
- Δευ 09 Μαρ 2026, 02:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Ο καλύτερος του γηπέδου σήμερα,μαζί με Ζαφειρη(όσο έπαιξε)χωρίς να υστερήσουν πολύ κ οι υπόλοιποι.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 02:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Μια χαρά ειδικά στο Β' ημίχρονο,δυναμικός με τάκλιν στο σωστό χρόνο.
Όταν εξοικειωθεί στο παιχνίδι μας καλύτερα,τότε θα δούμε κ τις συνεργασίες του,στο επιθετικό τρίτο,με τους εξτρέμ μας.
Βέβαια αυτά καλύτερα θα φανούν του χρόνου,μπορεί κ λίγο στα πλέι οφ.
Το ουσιώδες είναι ότι έχουμε 2 ισάξια ...
Όταν εξοικειωθεί στο παιχνίδι μας καλύτερα,τότε θα δούμε κ τις συνεργασίες του,στο επιθετικό τρίτο,με τους εξτρέμ μας.
Βέβαια αυτά καλύτερα θα φανούν του χρόνου,μπορεί κ λίγο στα πλέι οφ.
Το ουσιώδες είναι ότι έχουμε 2 ισάξια ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 07:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Έχουμε δίδυμο δεξιών μπακ εκπληκτικό.Θεωρω το καλύτερο της ιστορίας μας...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Καταπληκτικη εμφανιση!
Ψηφιστηκε κορυφαιος.
Παιζει ουσιαστικα μονος μπροστα, με στηριγματα εναν
πιτσιρικα, τον Ιβανβουσετς και εναν παιχτη κατ' αναγκη στο δεκα.
Κερδιζει ατελειωτες μονομαχιες (για οσους νομιζουν οτι ειναι σοφτ),
σπαει μπαλα, πανεξυπνος, τακτικα τελειος, μεσα σε ολες τις φασεις ...
Ψηφιστηκε κορυφαιος.
Παιζει ουσιαστικα μονος μπροστα, με στηριγματα εναν
πιτσιρικα, τον Ιβανβουσετς και εναν παιχτη κατ' αναγκη στο δεκα.
Κερδιζει ατελειωτες μονομαχιες (για οσους νομιζουν οτι ειναι σοφτ),
σπαει μπαλα, πανεξυπνος, τακτικα τελειος, μεσα σε ολες τις φασεις ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Που είστε όλοι εσείς που τον κραζατε και τον απαξιώνατε πριν λίγους μήνες λες και δεν έχει δικαίωμα ένας παίκτης να είναι ντεφορμε;;;
Ναι και εγώ ήθελα και θέλω ένα στόπερ καλύτερο από τον κεντζιορα να κάνει δίδυμο με Μιχαηλίδη αλλά δε θα απαξιωσω πότε τον μεγάλο πολωνικό τανκ... συνέχισε να ...
Ναι και εγώ ήθελα και θέλω ένα στόπερ καλύτερο από τον κεντζιορα να κάνει δίδυμο με Μιχαηλίδη αλλά δε θα απαξιωσω πότε τον μεγάλο πολωνικό τανκ... συνέχισε να ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket, 11/02, 17:30, ΕΡΤ2
Κουρασμένοι και χωρίς λόγο μεγάλη πτώση στο τέταρτο δεκάλεπτο, μια ήττα χωρίς νόημα απέναντι σε μια φοβερή ομάδα. Μόνο για λόγους OCD έπρεπε να κερδίσουμε.
Η εικόνα των 30 λεπτών είναι όχι μόνο ελπιδοφόρα, αλλά στα δικά μου μάτια υπερηχητική. Εάν καταφέρουμε και δείξουμε τέτοιο πρόσωπο 40 λεπτά ...
Η εικόνα των 30 λεπτών είναι όχι μόνο ελπιδοφόρα, αλλά στα δικά μου μάτια υπερηχητική. Εάν καταφέρουμε και δείξουμε τέτοιο πρόσωπο 40 λεπτά ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
όταν μιλάμε , χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε ποιος παίρνει τις αποφάσεις, καλό είναι να ακούμε τι έχει ειπωθεί σχετικά:
ο Μπουντουράκος λοιπόν είπε ότι ο κ.Αρίστος έδωσε εν λευκό επιταγή για τα θέλω του προπονητή.
Το προσέξαμε ή το προσπερνάμε;
ο Μπουντουράκος λοιπόν είπε ότι ο κ.Αρίστος έδωσε εν λευκό επιταγή για τα θέλω του προπονητή.
Το προσέξαμε ή το προσπερνάμε;
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 01:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Καταρχήν να πω πως όποιος χαίρεται σήμερα επειδή Τελης Ιβάν κλπ, είναι χαιρεκακος και εχθρός του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας και ανεξάρτητα τι πράττουν οι διοικητικοι ηγέτες για τους δικούς τους σκοπούς εμείς είμαστε ή θα έπρεπε να είμαστε οπαδοί. Αυτά ισχύουν και για τα ανάποδα σκηνικά πίσω στον ...