Η αναζήτηση βρήκε 84 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ξεκινώ με ορισμένα στοιχεία που είδα στον αγώνα και τον θεσμό του Κυπέλλου.
1. Παίζουμε μονίμως με τουλάχιστον 5 Έλληνες στην ενδεκάδα.
2. Σε κάθε φάση του Κυπέλλου ένα δικό μας παιδι από τις ακαδημίες μας, ξεχώρισε και μας άνοιξε την πόρτα της προκρισης. Ο Μοναστηρλης με τον Ατρόμητο, ο Μυθου με ...
από st4this
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Γυρνάω σπίτι από Τούμπα, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!! Τρομερή εμφάνιση, δεν αφήσαμε περιθώριο στον Παναθηναϊκό, Τεττεη αγόρι μου κούρασες... Εδώ να πω ότι μετά από δύο χρόνια που άρχισα να ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και να πηγαίνω γήπεδο, απόψε πανηγύρισα τη πρώτη μου νίκη..
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ :opaokara:
από icue
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

Ο τελευταιος μηνας ειναι σαν την αποβαση στην παραλια Ομαχα. Σε καθε μετρο χανουμε και απο εναν, αλλα προχωραμε. Δεν σταματαμε πουθενα.

Εχω ενθουσιαστει με τον Χατσιδη. Παραπονο το ειχα τοσα χρονια να βγαλουμε εναν πιτσιρικα θηριο που δεν θα καταλαβαινει τιποτα απο τζαρτζαρισματα.

Στα του ματς ...
από markos4
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Συγκινητικός για ακόμα μία φορά ο Αντριγια ,τον ψήφισα για mvp και με τα δύο χέρια αυτή τη φορά.

Απίστευτη καβλα να ακούγεται για περίπου 2.5 μήνες ότι η ΠΑΟΚΑΡΑ είναι για ακόμα μια φορά στον τελικό.
από Maklaz
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Χάνουμε, μιας πιάνουν τα νεύρα δεν μας παίρνει ο ύπνος.
Κερδίζουμε, από την χαρά μας δεν μας παίρνει ο ύπνος.

Ε τι σκατά θα γίνει; :mrgreen:

Από την γέννα, η πρώτη λέξη
Τρόπος μας ζωή μας από το '26
από Mitsospaoki4
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Highlight νομίζω της βραδιάς, ο βαζελος ρεπόρτερ της κοσμοτε που μετά το 2ο γκολ μας είπε πως το ευχάριστο της βραδιάς είναι πως το η τριφυλλαρα ήταν "πιο ανταγωνιστική κόντρα στον ίδιο αντίπαλο σε σχέση με τις προηγούμενες φορές".

Γελάνε και οι πέτρες :lol:
από billagorn
Πέμ 12 Φεβ 2026, 00:20
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!
Αλλος ενας τελικος, και παλι αποκλειοντας τουλαχιστον ενα απο τα τρια κεφαλια του ΠΟΚ!
Ο Ραζβαν και οι παικταραδες μας καναν τη βαζελα να ειναι για λυπηση και να ξεφυσανε που δεν εφαγαν κανα συνολικο σκορ 5 6-0!!
Ουτε ενας δεν υστερησε, αν δεν τραυματιζοταν κι ο Μητσος θα ηταν ...
από Sardan
Παρ 23 Ιαν 2026, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Καλημέρα σε όλους....Με το χαμόγελο μέχρι τ αυτιά λες και έκανα σεξ όλο το βράδυ με τον ανεκπλήρωτο εφηβικό μου έρωτα (Σάντρα Μπούλοκ ακούς?).

Μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ και το υγιές κομμάτι του κόσμου του. Μεγάλη εμφάνιση για ακόμα ένα βράδυ που κάθεσαι και ψάχνεις ποιος ήταν ο χειρότερος ή ο ...
από Maxpaok
Παρ 23 Ιαν 2026, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

ελληνικός σύλλογος απέναντι σε ευρωπαική, ισπανική ομάδα δεν έχει ματά ξανά κάνει τέτοια εμφάνιση.
Τεράστια αυτοσυγκέντρωση μέχρι που να λες δεν έχει υπάρξει μια περίπτωση που να ξέφυγε.
Τέτοιο μυαλό επιθετικά? στην οργάνωση του παιχνιδιού? μα τόση υπομονή?
τι αυτοπεποίθηση ήταν αυτή?

ο λούτσε ...
από iremidynami 4+
Παρ 23 Ιαν 2026, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίζω να πιστεύω πως αυτόν τον αληταρα τον Κενυ, τον αφήνουν νηστικό για 1-2 24ωρα πριν τα ματς γιαυτο και μπαίνει κ δαγκώνει τους αντιπάλους. Σκυλι αταϊστο λέμε ο κερατάς!!

Ψήφισα ομως Ντελια, γιατι κάθε φορά που πιάνει τη μπαλα όλη η κερκιδα σκέφτεται "τι θα σκαρφιστεί παλι ο τσογλανος"!!
από van rooy
Παρ 23 Ιαν 2026, 10:12
Jump to forum
Jump to topic

Είμαστε τόσο τυχεροί , απολαμβάνουμε ποδόσφαιρο , μια ομάδα που παρουσιάζει όλα εκείνα τα στοιχεία που αγαπάει κάθε ποδοσφαιρόφιλος.

Έχουμε ξεφύγει προ πολλού απο τα πλαίσια της τοξικότητας και των γύρω γύρω. Η ομάδα ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο και μας το προσφέρει απλόχειρα σε κάθε της ...
από ΑποστόληςΑ
Παρ 23 Ιαν 2026, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι χθες ήταν η πιο τέλεια αγωνιστική βραδιά για τον Lucesku υπό την έννοια ότι η ομάδα που προπονεί έπαιξε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αυτός ήθελε να παίξει.
από fog4
Παρ 23 Ιαν 2026, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα δηλαδή πρέπει να περιμένουμε μια ολόκληρη εβδομάδα για να ξαναδούμε αυτή τη ΠΑΟΚΑΡΑ;
από trouman
Παρ 23 Ιαν 2026, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοια θετική επίδραση πάνω μου, που αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να ανησυχώ , που αυτός ο ΠΑΟΚ επιδρά τόσο πολύ, κ πολύ θετικά πάνω μου .

Το περίμενα με πολλή αγωνία το χθεσινό, σαν να είναι κάποιο ορόσημο, ως αγώνας. Έτσι με αυτό που έγινε, αυτό που είδαμε με τα μάτια μας, είχε ακόμα μεγαλύτερες ...
από Sera4
Δευ 22 Δεκ 2025, 08:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Οι σέντρες του χθες αν εξαιρέσουμε εκείνο το τελείωμα προς το κλείσιμο του παιχνιδιού, ήταν εξαιρετικές. Σκυλί του πολέμου, ατέλειωτα χιλιόμετρα τραβώντας μόνος του κουπί δεξιά για πολύ καιρό.