Η αναζήτηση βρήκε 84 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Δεν ξέρω τι βλέπετε, γιατί εγώ είδα περίπου 80 επαφές με την μπάλα οι 75 πετυχημένες, οι περισσότερες στο επιθετικό τρίτο. Στήριγμα σε κάθε παίκτη που πήρε μπάλα, ενώ αμυντικά κάλυψε όλα τα κενά που μπορει να δημιουργήθηκαν. Αν δείτε το heat map του έχει πατήσει κάθε σπιθαμή του γηπέδου, ενώ από ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 01:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Μπενίτεθ: (στην προπόνηση, τον Αντίνο) "Κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει"
Λουτσέσκου και Τζοντζο:

Λουτσέσκου και Τζοντζο:

- Πέμ 05 Φεβ 2026, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου σήμερα κ εδώ κ καιρό.
Σήμερα δεν βρήκα ούτε ένα λάθος του.
Πίσω δεν περνάει τίποτα.
Ποιος Όττο,αμυντικά ήταν παρασάγγας μακριά,από τον ΚΕΝΑΡΟ.
ΠΝΕΥΜΟΝΙ από τα λίγα....
Σήμερα δεν βρήκα ούτε ένα λάθος του.
Πίσω δεν περνάει τίποτα.
Ποιος Όττο,αμυντικά ήταν παρασάγγας μακριά,από τον ΚΕΝΑΡΟ.
ΠΝΕΥΜΟΝΙ από τα λίγα....
- Δευ 09 Φεβ 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
Δεν ξέρω τι συζητάτε 13 χρόνια τώρα σχετικά με το Μήτσο
Κλασικά αφού δικό μας παιδί αφού τα ακούει για τα πάντα φταίει δε φταίει
Ο πελκας είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης για τη δουλειά που τον θες. Να παίζει 15 ματς βασικός και να μπαίνει αλλαγή να δίνει νούμερα όπως κανείς άλλος. Θυμίζω ότι ...
Κλασικά αφού δικό μας παιδί αφού τα ακούει για τα πάντα φταίει δε φταίει
Ο πελκας είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης για τη δουλειά που τον θες. Να παίζει 15 ματς βασικός και να μπαίνει αλλαγή να δίνει νούμερα όπως κανείς άλλος. Θυμίζω ότι ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
...
Γράφτηκε από τον Κόλκα το συγκεκριμένο
Οικογένεια είναι επίσης όταν ο Δημήτρης Πέλκας γνωρίζει πως είναι επιβαρυμένος, γνωρίζει τους κινδύνους , αλλά αδυνατεί να χάσει την ευκαιρία να πλησιάσει ο ΠΑΟΚ πάρα πολύ έναν τίτλο – και βλέπουμε – στα 100 του χρόνια. Περαστικά του…
Μόλις το ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Αν θέλει να γίνει μεγάλο χαφ θα πρέπει να δουλέψει τις διαγώνιες πάσες. Δεν γίνεται να κάνει διαγώνια μεταβίβαση και να θέλει η μπάλα 5 δευτερόλεπτα να φτάσει
Να πούμε κι ένα καλό λόγο για τον Μαντί που σε στάση κάνει 40άρα συρτή σαν σουτάρει ο Αποστολάκης πέναλτι. :mrgreen:
Ό Ζαφ επίσης έχει ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket, 11/02, 17:30, ΕΡΤ2
Κουρασμένοι και χωρίς λόγο μεγάλη πτώση στο τέταρτο δεκάλεπτο, μια ήττα χωρίς νόημα απέναντι σε μια φοβερή ομάδα. Μόνο για λόγους OCD έπρεπε να κερδίσουμε.
Η εικόνα των 30 λεπτών είναι όχι μόνο ελπιδοφόρα, αλλά στα δικά μου μάτια υπερηχητική. Εάν καταφέρουμε και δείξουμε τέτοιο πρόσωπο 40 λεπτά ...
Η εικόνα των 30 λεπτών είναι όχι μόνο ελπιδοφόρα, αλλά στα δικά μου μάτια υπερηχητική. Εάν καταφέρουμε και δείξουμε τέτοιο πρόσωπο 40 λεπτά ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
όταν μιλάμε , χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε ποιος παίρνει τις αποφάσεις, καλό είναι να ακούμε τι έχει ειπωθεί σχετικά:
ο Μπουντουράκος λοιπόν είπε ότι ο κ.Αρίστος έδωσε εν λευκό επιταγή για τα θέλω του προπονητή.
Το προσέξαμε ή το προσπερνάμε;
ο Μπουντουράκος λοιπόν είπε ότι ο κ.Αρίστος έδωσε εν λευκό επιταγή για τα θέλω του προπονητή.
Το προσέξαμε ή το προσπερνάμε;
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 01:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ 101-71,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Καταρχήν να πω πως όποιος χαίρεται σήμερα επειδή Τελης Ιβάν κλπ, είναι χαιρεκακος και εχθρός του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας και ανεξάρτητα τι πράττουν οι διοικητικοι ηγέτες για τους δικούς τους σκοπούς εμείς είμαστε ή θα έπρεπε να είμαστε οπαδοί. Αυτά ισχύουν και για τα ανάποδα σκηνικά πίσω στον ...