απόλαυση να σε παρακολουθούμε με τον γιο μου σε κάθε παιχνίδι!!!!
έχει κάνει κακό παιχνίδι μέχρις ώρας?
τα ακραία μπακ πρέπει να ξεχωρίζουν για τα αμυντικά τους χαρίσματα. Αυτός παίζει να μην έχει χάσει φάση, μπάλα, αντίπαλο.
μια χαρά παίζει πάνω κάτω. ολοκληρωμένο μπακ, προσωπικά.
Δεν έχει χάσει ...
Η αναζήτηση βρήκε 84 εγγραφές
- Δευ 22 Δεκ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Απο τις καλύτερες μεταγραφές της χρονιάς! Σκοτσεζικο Τσοπανοσκυλο!
- Δευ 22 Δεκ 2025, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Βιονικέ, στο κρίσιμο αυτό διάστημα ήταν πολύ σημαντικό που άντεξες.
- Τετ 07 Ιαν 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Καλή χρόνια να έχουμε παιδιά. Δεν έγραψα καθόλου για τον συμπαθή γερεμεγιεφ γιατί μάλλον θα μαλωναμε μέσα στις γιορτές κι δεν το ήθελα. Ήταν πρ@γματικα απαγοητευτικα τα σχόλια που αναφέρθηκαν στο παιδί κι κάποια ήταν στο όριο της ανθρωποφαγίας. Μην θυμηθώ κι το διαδικτυακό εξώφυλλο του μετροπολις ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολυ μου αρέσεις! Aggression και anticipation που θα έλεγε και ο κοουτς.
- Τετ 07 Ιαν 2026, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι το μπακ που ήθελα πάντα να έχω στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω καλύτερο από το να έχω μπακ σκυλί Αγγλάρα με τα ανεβοκατεβάσματα του και την ατεχνίλα του, αλλά και τη σοβαρότητά του (ναι και με το να ανταλλαζει χριστοπαναγίες με Κεντζιόρα ναι και αυτό μέσα στην Personna είναι).
- Τετ 07 Ιαν 2026, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Μου άρεσε πάρα πολύ στο συνδιαστικό, στις μακρινές πάσες του (προωθήσεις κλπ). Ωραίος, αέρινος.
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Αποστολή δεν είναι παίχτες αυτοί για ΠΑΟΚ Β...
μιλάμε για παίχτες άνετα πρώτης ομάδας ...
ο αριστερός Μπακ του γαύρου ακούμπησε τον Χατσίδη και έφυγε τρία μέτρα μακριά ... αυτός που κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ τον έχει βάλει ελάχιστα ενώ αν τον είχε χρησιμοποιήσει θα είχαμε ήδη έναν ακόμα ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Θελω να τον δω πιο επιθετικο στα μαρκαρισματα του.Μου αρεσε σαν διδυμο με τον Κεννυ,για τον οποιον να αναφερουμε εχει κανει μαγκα οποιο συμπαικτη εχει μπροστα του.Απιστευτος κ αυτος.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 01:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια χαρά που επιτέλους αξιώθηκε ο κολλημένος να βάλει το παιδί …
Ευτυχώς αρρώστησαν και τραυματίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι, σε εισαγωγικά βέβαια, για να αξιωθεί να τον βάλει … και βέβαια ξέραμε τι θα γίνει …
Εύκολα mvp … αν εξαιρέσεις τον Ζαφειρη που το παιδί είναι μια κατηγορία μόνος του ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 01:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θυμίζει Yamal
- Δευ 19 Ιαν 2026, 02:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος δε μπορούμε να έχουμε παράπονα από τον Λουτσέσκου, και το λέω εγώ που τον κράζω όλα σχεδόν τα χρόνια στον ΠΑΟΚ για το θέμα των μεγάλων σε ηλικία και της ελλειψης αξιοποίησης παικτών των ακαδημιών. Είχα παράπονο όταν έβαζε σε κάθε ευκαιρία τον Ελ Καντουρή και τον Μπίσε και δίχως λόγο δε βλέπαμε ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Χθες ζωντανά εντός Τουμπας,ήταν καλός,προσγειωμενος κλπ κλπ..
Με την δουλειά ,θα φτάσεις ψηλά....
Τους γουστάρω τους μικρούς,που ακούν......
Μετέφερα τους ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς μου και στους 2 χθες στο ημίχρονο αλλά ο Καρπουζάς πρέπει να θαμπώθηκε από όσα έβλεπε.
Για πες με ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Αυτό που πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Δημήτρης είναι το πνευματικό κομμάτι, κυρίως στη διαχείριση του άγχους του, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων γενικά και ταπεινό, οπότε οι απότομες αλλαγές παραστάσεων του παίρνουν λίγο περισσότερο χρόνο από πιο "τσαμπουκαλεμένους" παίχτες.
Έτσι ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χάφ στον ΠΑΟΚ όλη μου την ζωή ...
γερό να είναι το παλικάρι ... κάνει όλους τους συμπαίχτες του να φαίνονται καλύτεροι ...
σπουδαία προσθήκη ακόμα και στα χρήματα που τον αγόρασε ο πρόεδρος ...
μακάρι να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει με Μπέτις και Λυών και να ...