Η αναζήτηση βρήκε 37 εγγραφές

Return

από Ιάσονας
Δευ 19 Ιαν 2026, 01:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Τεράστια χαρά που επιτέλους αξιώθηκε ο κολλημένος να βάλει το παιδί …

Ευτυχώς αρρώστησαν και τραυματίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι, σε εισαγωγικά βέβαια, για να αξιωθεί να τον βάλει … και βέβαια ξέραμε τι θα γίνει …

Εύκολα mvp … αν εξαιρέσεις τον Ζαφειρη που το παιδί είναι μια κατηγορία μόνος του ...
από vs40
Δευ 19 Ιαν 2026, 02:46
Jump to forum
Jump to topic

Φέτος δε μπορούμε να έχουμε παράπονα από τον Λουτσέσκου, και το λέω εγώ που τον κράζω όλα σχεδόν τα χρόνια στον ΠΑΟΚ για το θέμα των μεγάλων σε ηλικία και της ελλειψης αξιοποίησης παικτών των ακαδημιών. Είχα παράπονο όταν έβαζε σε κάθε ευκαιρία τον Ελ Καντουρή και τον Μπίσε και δίχως λόγο δε βλέπαμε ...
από marsantos
Δευ 19 Ιαν 2026, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

...

Χθες ζωντανά εντός Τουμπας,ήταν καλός,προσγειωμενος κλπ κλπ..
Με την δουλειά ,θα φτάσεις ψηλά....
Τους γουστάρω τους μικρούς,που ακούν......

Μετέφερα τους ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς μου και στους 2 χθες στο ημίχρονο αλλά ο Καρπουζάς πρέπει να θαμπώθηκε από όσα έβλεπε.
Για πες με ...
από marsantos
Δευ 19 Ιαν 2026, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

...
Αυτό που πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Δημήτρης είναι το πνευματικό κομμάτι, κυρίως στη διαχείριση του άγχους του, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων γενικά και ταπεινό, οπότε οι απότομες αλλαγές παραστάσεων του παίρνουν λίγο περισσότερο χρόνο από πιο "τσαμπουκαλεμένους" παίχτες.

Έτσι ...
από Maxpaok
Δευ 19 Ιαν 2026, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χάφ στον ΠΑΟΚ όλη μου την ζωή ...

γερό να είναι το παλικάρι ... κάνει όλους τους συμπαίχτες του να φαίνονται καλύτεροι ...

σπουδαία προσθήκη ακόμα και στα χρήματα που τον αγόρασε ο πρόεδρος ...

μακάρι να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει με Μπέτις και Λυών και να ...
από Psagmenos4
Δευ 19 Ιαν 2026, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Δεν ξέρω τι βλέπετε, γιατί εγώ είδα περίπου 80 επαφές με την μπάλα οι 75 πετυχημένες, οι περισσότερες στο επιθετικό τρίτο. Στήριγμα σε κάθε παίκτη που πήρε μπάλα, ενώ αμυντικά κάλυψε όλα τα κενά που μπορει να δημιουργήθηκαν. Αν δείτε το heat map του έχει πατήσει κάθε σπιθαμή του γηπέδου, ενώ από ...