Η αναζήτηση βρήκε 8 εγγραφές

Return

από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Να σκίσει τον κώλο του ο ΑΣ να πάρει παράταση για 30 στρέμματα ως του χρόνου τον Ιούνιο ενώ είχε τόσα χρόνια τον χώρο; Μα τί λέτε;

Εσείς οι ίδιοι που γράφετε και παραδέχεστε οτι ο Ιβάν είχε θέμα λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων, δεν θεωρείτε σοβαρό λόγο μη υπογραφής τις γεωπολιτικές εξελίξεις που εσείς ...
από chrisg4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ την άποψη μου για τον Λουτσεσκου την έχω πει πάρα πολλές φορές αλλά να κράξω προπονητή που τον έχουν αφήσει μ αυτό το τραγικό ρόστερ δεν θα το κάνω ποτέ. Είναι ντροπή .
από Statistikologos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκίνησε ένας να κράζει το ΛΟΥ και τσιμπήσατε …
Χάφ επείγει. ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ
Κανένα νέο εκεί έχουμε ;;;
από makispaspartou
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λουκα είναι πίσω συγκριτικά με Τάισον. Το ίδιο και ο Πελκας. Ο Λουτσεσκου είπε ότι αθλητικά δεν είμαστε έτοιμοι και περιμένει να βάλουν νοοτροπία και μυαλό. Δυστυχώς το σώμα σήμερα δεν.. Ακόμη και ο Ντελιας φάνηκε βαρύς.
Προφανώς και σε μια εβδομάδα η ομάδα θα είναι ένα με δύο κλικ απάνω.
Μεγάλο ...
από van rooy
Παρ 08 Αύγ 2025, 06:48
Jump to forum
Jump to topic

Βλέποντας χθες το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι αν και δεν είναι ικανοποιητικό μέγεθος παρατήρησης θα πω ότι η ομάδα μας χρειάζεται επειγόντως 2 χαφ τουλάχιστον.

Χρειαζόμαστε ακόμα ένα αριστερό μπακ γιατί ο μπάμπα δείχνει και πάλι εκτός <φόρμας>, ίσως δεν υπάρχει χημεία με μιχαηλίδη και με τα χαφ στα ...
από omerta76
Παρ 08 Αύγ 2025, 07:05
Jump to forum
Jump to topic

Βρε τον καημένο τον Ιβάν που έχει προπονητή τον Ρουμάνο και όχι έναν σύγχρονο προπονητή που θα έκανε τον Τσάλωφ να μοιάζει με ποδοσφαιριστή, τον Οζντόεφ καλύτερο από τον Ρόντρι και τον Κεντζιόρα να μην κάνει λάθος πάσα στα 5 μέτρα.

Εγώ μαζί σου πάντως, μην φέρεις άλλους παίχτες: και τον ...
από Odi
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μεταγραφές θέτε?
Δεν θέτε…
Δανεικούς θέτε?
Δεν θέτε…
Αγορές θέτε?
Δεν θέτε…
Να χτυπήσουμε παιχτάρα σε καλή ηλικία που δεν κατάφερε ο γάβρος θέτε?
Δεν θέτε…
Και τι θέτε?
Να σε πω εγώ.
ΜΙΡΛΑΑΑΑΑ…
Εδώ ο άλλος ξυνίστηκε μη φέρω Ζαφείρη κ χάσει τη μπίζνα του γηπέδου ο ξάδερφός του ο Τέλης!
Έλεος ...
από ramboutla
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Το ζήτημα δεν είναι αν ο Looper έχει ενεργοποιημένα τα σχόλια ή όχι. Ούτε αν η δημόσια διατύπωση μιας διαφωνίας μπορεί να προκαλέσει «θέμα» στην ΠΑΕ ή να πλήξει την εικόνα της. Αν αυτό θεωρείται προβληματικό, τότε θα έπρεπε όλοι να σωπαίνουμε, να ανεχόμαστε τα πάντα και να χειροκροτούμε αυτόματα ...