Η αναζήτηση βρήκε 107 εγγραφές

Return

από cartman
Τετ 03 Σεπ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Η καλύτερη μεταγραφή είναι ο Μειτε.
από Nikodiai
Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο ένας λόγος υπάρχει να είμαστε απογοητευμένοι με τις μεταγραφές. Το ότι ο Σαββίδης ενώς παρουσίαζε την χρονιά των 100 χρόνων ως συμαντική και δεν έφερε παίχτες αντάξιους αυτής της συμαντικότητας.
Αν το δούμε όμως ορθολογικά η ομάδα είναι καλλημένη σε όλες τις θέσεις εκτός του φορ που όμως ...
από gervasio artigas
Σάβ 13 Σεπ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν ο Χατσίδης είναι περιφερειακό φόρ, και φυσικά πολυθεσίτης. Εγώ αμφιβάλλω αν τον βάλει στην θέση ακριβώς του Τσαλόφ οτι δεν θα είναι καλύτερός του, ειδικά με τα τρεξίματα και την δύναμη. Δεν θα το δούμε όμως αυτό γιατί ο θαυματοποιός δεν θα τον βάλει στο κέντρο της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί ...
από Psaras
Τετ 03 Σεπ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μέχρι να παράξει ουσιαστικό έργο ο Τέλης στην ΚΑΕ, ώστε να εξισωθεί στα μάτια του κόσμου με τον Ιβάν, η Νέα Τούμπα θα έχει ήδη κατασκευαστεί.
Η Νέα Τούμπα, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πρέπει να κατασκευαστεί από τον Ιβάν. Τέλος.
Αντίστοιχα, είναι αυτονόητο ότι η αναβάθμιση ή ανακατασκευή του ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 07:26
Jump to forum
Jump to topic

Γραφει ενας φιλος
''Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να συμφωνησουμε ναι να παρει την ΚΑΕ (που εγω θελω να την παρει) αλλά να ασχοληθει αποκλειστικα με αυτη και να αφησει ησυχη την ΠΑΕ που εχει ηδη εναν δυνατο ιδιοκτητη;''
Ο Μυστακιδης ασχοληθηκε με την ΠΑΕ οσο αυτη ειχε εναν εξαφανισμενο ιδιοκτητη. Απο ...
από joshua
Πέμ 04 Σεπ 2025, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Ποια ακριβώς είναι η προσβολή; Εξαφανισμένος δεν ηταν ο Ιβαν ; Απο ποτέ η αλήθεια είναι προσβολή; Γιατι ξαφνικά είναι εδώ; Ετυχε;
από Odi
Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.

Στη Ρωσία εμφανίζονταν; Ή θα εμφανιστεί και εκεί εξαιτίας του Μυστακίδη;

Συντηρούμε ένα Ιβάν vs Τέλης, ένα τρυπάκι στο οποίο μας έβαλε η αγαρμποσύνη του ΑΣ και τα ιδιοτελή ...
από Mīngus
Παρ 05 Σεπ 2025, 09:01
Jump to forum
Jump to topic

Ειλικρινά ρε παιδιά δε βαρεθήκατε την ανακύκλωση ιδεών; Κάθε μέρα τα ίδια στο άλλο τόπικ. Τώρα κι εδώ.
Οι ίδιοι λένε τα ίδια 10 φορές τη μέρα.
από aristeidis4
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους. Δύο πραγματάκια θέλω να πω για το μπάσκετ αλλά και γενικότερα να τα έχουμε στο νου μας. Τσακωνόμαστε εδώ μέσα για το αν ο Τέλης είναι βαλτός του Κούλη, για το αν πήγε να τρυπήσει τον Σαββίδη, για το αν το ένα και αν το άλλο. Αν έχετε λοιπόν την εντύπωση ότι υπάρχουν ...
από joshua
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Εχω πει πολλες φορες οτι η αναφορα σε θεματα ηθικης οταν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν καταστρατηγησει καθε τετοια εννοια για να φτασουν εκει που εφτασαν ειναι τουλαχιστον ρομαντικη και μακρια απο τα κριτηρια που εχουμε εμεις οι κοινοι θνητοι. Ειναι απολυτα θεμιτο να αναγνωριζουμε τη προσφορα και ...
από st4this
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα ειναι ενα και ειναι απλό, ότι μέχρι τώρα εχουμε να κάνουμε με διαχειριστές -εκπροσωπους του κ. Μυστακίδη.
Οχι με τον ίδιο.
Κάπου γραφηκε ότι προσωπικά δεν τον πολυενδιαφέρει.
Είπε σ αυτόν τον Πετμετζα (πώς τον λένε), "εντάξει κάντε παιχνίδι, εγώ βάζω το χρήμα".
Κι όσο περνάει ο ...
από Metagrafakias
Δευ 08 Σεπ 2025, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Δν καταλαβαινω που ειναι το κακο για εναν επιχειρηματια τεραστιου βεληνεκους που θελει να μπλεχτει με Ελληνικη ομαδα και οχι οποιαδποτε αλλα την μεγαλυτερη στη Βορειο Ελλαδα και μια απο τις μεγαλυτερες στην Ελλαδα με τον πιο απαιτητικο λαο...
Δλδ ολοι οι αλλοι τι κανανε,με το σταυρο στο χερι πηγαν ...
από giliopoulos
Τετ 17 Σεπ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μια απορια εχω ολο αυτον τον καιρο. Ο Χατζοπουλος καλεσε απ οσο λεει το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ τον μυστακιδη για ξεναγηση στο γηπεδο. Ο Τελης εστειλε δικους του εκπροσωπους. Ολο το καλοκαιρι επισης οι μονοι που κανουν συναντησεις ειτε με τον ασ ειτε με την καε ειναι οι εκπροσωποι του. Αυτος υπαεχει καποιο ...
από Maurice_Escargot
Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Eurobasket 2025

Όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες. Το μπάσκετ της Κεντρικής Ευρώπης κι άνω έχει εξελιχθεί.