Η αναζήτηση βρήκε 107 εγγραφές

Return

από danirifle
Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ρε παιδιά κρίνουμε πολύ σκληρά τον Τσάλοβ. Εάν δούμε φέτος στους τρεις αγώνες Ευρώπης και οι Ζιβκοβ,Ντέλιας,Μεϊτε,Μπάμπα πρέπει να πάνε στον ΠΑΟΚ Β να κάνουν παρέα στον Μουργκ.Δεν λέω πως είναι ο στράικερ των ονείρων μας αλλά ούτε αναπληρωματικός είναι τραβηγμένο.

αδερφέ μου συγκρίνεις παίχτες ...
από Outsider1926
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Bane, είμαι λίγο πιο αισιόδοξος φέτος γιατί γενικά βλέπω ότι κινούμαστε πιο ορθολογικά και ποδοσφαιρικά μέχρι στιγμής σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ελπίζω να μην τα "σκατώσουμε" τώρα στο τέλος γιατί η φάση είναι make or brake.

Με 2-3 σωστές κινήσεις, όπως έχεις ήδη πει κι εσύ, πάμε να ...
από john4serres
Τρί 26 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Grigorios_PAOK έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 15:28 Παρουσίαση έπος! 100% ΠΑΟΚ
Σκέτη απογοήτευση, προτιμώ το δεύτερο κλιπάκι με τον μεγάλο Andre!
από arrwstos
Τρί 26 Αύγ 2025, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Καμία γκρίνια. Ταμείο σε λίγες μέρες.

Αναμένουμε τις εξελίξεις και φυσικά τα ρεπορτάζ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ 2025-2026.

Πώς εκτιμήσαμε στην αρχή της περιόδου την κατάσταση, τι θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει, πώς κινηθήκαμε για να το υλοποιήσουμε, τι καταφέραμε τελικά και γιατί δεν ...
από George Best4
Τετ 27 Αύγ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Περάστε από αύριο παρακαλώ... :D
Νομίζω ότι όλα θα βγουν μετά το ματς. Χωρίς το αποτέλεσμα του να καθορίζει τις κινήσεις

Αν δεν καθορίζει τις κινήσεις το αποτέλεσμα, γιατί κάθε μα κάθε χρόνο πρέπει να φτάνουμε μετά το τελευταίο ματς των προκριματικών 30 Αυγούστου για να κάνουμε κινήσεις ...
από Cylon-4
Παρ 29 Αύγ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Με Νασμπεργκ στο γηπεδο πηρα πρωταθλημα στο σκουλικαου.
Μακαρι να παρω και με τον Ιταλο.
από katman41
Παρ 29 Αύγ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος θα μας το έλεγε ότι στα 100 χρόνια θα φέρναμε σέντερ μπακ έναν δανεικό έναν γαμπρό από την Τζένοα που τον αρπάξαμε μέσα από τα χέρια της Πίζας και μερικοί από εμάς θα ήταν και ικανοποιημένοι...
Στα χαφ φαντάζομαι πολλοί θα είναι ικανοποιημένοι και με έναν random χαφ από Σουαζιλάνδη...

"Τυχερέ ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

NostalgosTouKagawa έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:11
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:10 Παράλογη επιμονή με την ιταλική αγορά θα πω εγώ...Προτιμώ χίλιες φορές Ισπανία ή Γαλλία αν θέλουν ντε και καλά από τέτοια πρωταθλήματα.
Ε ας παρουμε 5-6 σκαουτερ ακομα απο χωρες που προτιμας
Γιατί ως γνωστόν ο κάθε σκάουτερ έχει επαφή μόνο με την χώρα του. Πάμε στον επόμενο τηλεθεατή.
από San4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..

Συγνώμη αλλά ...
από Blackgr4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..

Γιατί ποιος ...
από Panx Romana
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Το γεγονός ότι έδωσε η ΠΑΕ 12 εκατομμύρια και δεν μπόρεσε να κλείσει ένα αξιοπρεπές φορ με παραστάσεις και νούμερα για μια ακόμη χρονιά δείχνει ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη αποτελεί απλά την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα στις χρόνιες παθογένειες της ΠΑΕ
Και φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε ένα ...
από hariskastoria
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Παντως να πηγαινεις απο τα 4 φορ περσι που δεν σου εχει κανει καλη χρονια κανενα ουσιαστικα και να παραδεχεται ξεκαθαρα ο προπονητης οτι ηταν λαθος και προβληματικη διαχειριση, στα 2 φετος οπου νομοτελειακα θα υπαρξει προβλημα αριθμητικο σε καποια φαση, το λες και τραγικη ειρωνια.

3 φορ ...
από Metagrafakias
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Πηγαμε για το μπαμ παλι 3 Σεπτεμβριου και διναμε τοσα πολλα εκατομυρια αλλα οι κακοι οι παικτες και οι κακες οι ομαδες φταινε που τελικα δεν πηραμε κανεναν,κανεις δεν το περιμενε...Κοιτα να δεις πρωτη φορα ξανασυμβαινει!!!
Ουτε εναν ακομα δανεικο που ξεμεινε στην ομαδα του δεν καταφεραμε να φερουμε ...
από Special 4
Τετ 03 Σεπ 2025, 02:33
Jump to forum
Jump to topic

Γενικό σχόλιο για τις μεταγραφές μέχρι τώρα και με την επιφύλαξη ότι ακόμα δεν έχουμε δει τους 2 Ιταλούς δανεικούς στο χορτάρι ή αν κάνουμε κάποια επιπλέον μεταγραφή στη συνέχεια.

Το ρόστερ μας, δεν μου δίνει την θεωρητική εντύπωση, ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση να είναι, ούτε το συγκριτικά ...