Η αναζήτηση βρήκε 466 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

"Μπορείς να υποθέσεις" με τόσες γλαφυρές λεπτομέρειες αλλά τελικά δεν υποθέτεις ? Οκ ναι παρανόηση :lol:

Αυτό που "μπορείς να υποθέσεις" βάση μιας φανταστικής διαρροής που επικαλείσαι είναι ο ορισμός του αφηγήματος.

Το ίδιο και το σχόλιο σου που περί FFP και μεταγραφικων ισοζηγιων των ΠΑΕ ...
από Nassos
Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Καλό σκουπίδι και ο σαμπρακος. Ο Σαββίδης πληρώνει σέρα και τσικνα, ας τους εμπιστευτεί και να πάρει τις πρώτες επιλογές του Λουτσέσκου, αν τον κρατήσει. Δε χρειάζεται τεράστιο άνοιγμα, ας πουλήσουν ντεσποτοφ, Καμαρά, Τέιλορ, φεύγει ο Λόβρεν και οι δανεικοί. Ε ανοίγει αρκετός χώρος στη μισθοδοσία.
από Special 4
Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Μια απορία έχω.

Γιατί δεν αναφέρουν ότι στα μέσα του 25 έπεσε καμπάνα στον βάζελο επειδή ήταν ελάχιστα πάνω από το 80% και πως είναι επιτηρούμενος τις επόμενες χρονιές;
Μάλιστα, παρουσίασαν στην uefa δεδομένα για τις μελλοντικές χρήσεις της ομάδας και δεσμεύτηκαν να μην ξεπεράσουν το 70% τα ...
από Blackgr4
Πέμ 21 Μάιος 2026, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Ο γαύρος έχει όλα τα παραπάνω που ορθώς αναφέρατε.

Ο βάζελος που πούλησε τον Ιωαννίδη (25 χρονών), 5 εκατομμύρια περισσότερα(!) από το ποσό που έκανε αρχικά αποδεκτό ο ΠΑΟΚ για τον Ντέλια στα 21-22 του, τι έχει ακριβώς;;

Τον Βαγγιανίδη (δεξί μπακ...) πως τον πούλησε 13 εκατομμύρια στα 23 του; Θα ...
από Special 4
Κυρ 24 Μάιος 2026, 00:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Και στελεχαρες έχει και ελευθερία έχουν.
Άντε γιατί μας τα κάνατε Ζέπελιν με τις καφενιακες παπαριες

Όλα καλά τότε. Ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Αφού και στελεχάρες έχουμε και με ελευθερία κινούνται.
Όσοι διαφωνούμε και ως προς το ένα και ως προς το άλλο, αλλά και ότι χρειάζεται η ...
από jibbie
Κυρ 24 Μάιος 2026, 08:27
Jump to forum
Jump to topic

ρε παιδια καπου ωπα, ο ιδιος ο Ιβαν μεσω του παπαμιμικου στην παρουσιαση του, παραδεχθηκε οτι υπαρχει θεμα και πρεπει να περασουμε σε νεα εποχη. συμφωνω με την επισημανση για την τοξικοτητα, απλα να επισημανω και γω με τη σειρα μου οτι υπαρχει και το toxic positivity.
από gika
Τετ 03 Ιουν 2026, 19:10
Jump to forum
Jump to topic

cartman έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 18:32 Έχουμε τον καλύτερο παίχτη της σύγχρονης ιστορίας μας και θα του φάμε τα πικ χρόνια του με συντήρηση για το γήπεδο;
Για αυτό θα τον πουλήσουμε να τον κάνουμε σκαλωσιές
από Franky
Τετ 03 Ιουν 2026, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Ποιό γήπεδο ρε παιδιά? Δεν έχω καταλάβει τι συζητάτε? Μέχρι πριν 1 εβδομάδα κεντρικό θέμα ήταν το θέμα του Κωνσταντέλια και η Πώληση του λόγω FFP. Aυτή την εβδομάδα παίζει κάποιο "Γήπεδο".

Έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη?
από chrisg4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ την άποψη μου για τον Λουτσεσκου την έχω πει πάρα πολλές φορές αλλά να κράξω προπονητή που τον έχουν αφήσει μ αυτό το τραγικό ρόστερ δεν θα το κάνω ποτέ. Είναι ντροπή .
από Statistikologos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκίνησε ένας να κράζει το ΛΟΥ και τσιμπήσατε …
Χάφ επείγει. ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ
Κανένα νέο εκεί έχουμε ;;;
από makispaspartou
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λουκα είναι πίσω συγκριτικά με Τάισον. Το ίδιο και ο Πελκας. Ο Λουτσεσκου είπε ότι αθλητικά δεν είμαστε έτοιμοι και περιμένει να βάλουν νοοτροπία και μυαλό. Δυστυχώς το σώμα σήμερα δεν.. Ακόμη και ο Ντελιας φάνηκε βαρύς.
Προφανώς και σε μια εβδομάδα η ομάδα θα είναι ένα με δύο κλικ απάνω.
Μεγάλο ...
από van rooy
Παρ 08 Αύγ 2025, 06:48
Jump to forum
Jump to topic

Βλέποντας χθες το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι αν και δεν είναι ικανοποιητικό μέγεθος παρατήρησης θα πω ότι η ομάδα μας χρειάζεται επειγόντως 2 χαφ τουλάχιστον.

Χρειαζόμαστε ακόμα ένα αριστερό μπακ γιατί ο μπάμπα δείχνει και πάλι εκτός <φόρμας>, ίσως δεν υπάρχει χημεία με μιχαηλίδη και με τα χαφ στα ...
από omerta76
Παρ 08 Αύγ 2025, 07:05
Jump to forum
Jump to topic

Βρε τον καημένο τον Ιβάν που έχει προπονητή τον Ρουμάνο και όχι έναν σύγχρονο προπονητή που θα έκανε τον Τσάλωφ να μοιάζει με ποδοσφαιριστή, τον Οζντόεφ καλύτερο από τον Ρόντρι και τον Κεντζιόρα να μην κάνει λάθος πάσα στα 5 μέτρα.

Εγώ μαζί σου πάντως, μην φέρεις άλλους παίχτες: και τον ...
από Odi
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μεταγραφές θέτε?
Δεν θέτε…
Δανεικούς θέτε?
Δεν θέτε…
Αγορές θέτε?
Δεν θέτε…
Να χτυπήσουμε παιχτάρα σε καλή ηλικία που δεν κατάφερε ο γάβρος θέτε?
Δεν θέτε…
Και τι θέτε?
Να σε πω εγώ.
ΜΙΡΛΑΑΑΑΑ…
Εδώ ο άλλος ξυνίστηκε μη φέρω Ζαφείρη κ χάσει τη μπίζνα του γηπέδου ο ξάδερφός του ο Τέλης!
Έλεος ...
από George Best4
Παρ 15 Αύγ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Παιδιά στοπ με τσοπουρογλου και Μύθου.Η ομάδα θέλει χαφ και φορ.
Κάθε χρόνο προκριματικά ζωής θανάτου, να εξαρτωμαστε από Κουτσια, Τζίμα, Μύθου (που άσχετα σε τι κατάσταση είναι τώρα ο Τζίμας και ο Κουτσιας στα 17 τους σε τέτοιο επιπεδο χωρίς παραστάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση οι παίχτες τότε με το ...