Προεδρε αν δεν υποταχθει ο ΑΣ μη βαλεις ουτε ευρω! Για την ακριβεια μη ξαναβαλεις ποτε τιποτα! Με τους αχαριστους που εμπλεξες
Η αναζήτηση βρήκε 131 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 03:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ανευ προηγουμενου επιθεση επειδη ζητηθηκαν οικονονικες εγγυησεις
Ξενο σωμα επειδη ζηταει ο ΑΣ εγγυησεις για να παραχωρησει τη μεγαλυτερη περιουσία του συλλογου
Εντωμεταξυ ανεφερε ρητα οτι επικυρωνει την συμφωνία με την προθεσμια
Κακογραμμένη αθλια ανακοινωση
Κριμα
Ξενο σωμα επειδη ζηταει ο ΑΣ εγγυησεις για να παραχωρησει τη μεγαλυτερη περιουσία του συλλογου
Εντωμεταξυ ανεφερε ρητα οτι επικυρωνει την συμφωνία με την προθεσμια
Κακογραμμένη αθλια ανακοινωση
Κριμα
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην γραφεις ανακριβειες φιλε, δε ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησεις
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις , (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεταξυ αλλων (οπως "θαρρεις κ ο ΠΑΟΚ δεν εχει αλλο προβλημα εκτος απ'το γηπεδο"), ο Αγγελος μας ειπε οτι ο Ιβαν εχει πεθανει απτην στεναχωρια του με αυτα που συμβαινουν και οτι η οικογενεια ειναι πιο αρρωστοι ΠΑΟΚ απ'τον πιο φανατικο ΠΑΟΚτση. Παρακληση επισης να καταλαβουν ολοι οτι ειναι ενας απο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Η αναφορά σε "δικιά μας" και "δικιά σας" δεν θα έπρεπε να υπάρχει
2. Nikodiai 2 εβδομάδες εκτός για μαζικη προσβολή μελών χωρίς καν να εξηγεί τι και ποιους εννοει
Συγνωμη για το ΠΑΟΚαρχες αυτο το μπαν; Αναγνωριζω οτι υπαρχει πιεση γενικως αλλα εδω μεσα γραφονται για "σουργελα" και "κρυφη ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ !!!
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic

GANDALF THE WHITE

- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Κωνσταντέλιας reloaded…
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι το 2029.
30.07.2025
Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό και συμφώνησαν σε όλα για την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια..
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
«Χθες Τρίτη, συναντηθήκαμε με τον κ. Ιβάν Σαββίδη στη βίλα του στο Πόρτο Καρράς και στο τέλος αυτής της συνάντησης δώσαμε τα χέρια.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που ανανεώθηκε η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ και τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Είναι κάτι που όλοι θέλαμε.
H αλήθεια είναι ότι, πάντα με σεβασμό στην ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Η UEFA τιμώρησε την ΑΕΚ για το ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και έκλεισε το βόρειο πέταλο της Νέας Φιλαδέλφειας για ένα ματς ενώ επέβαλε και πρόστιμο.
Το κατηγορητήριο είναι για πυροτεχνήματα, χρήση λέιζερ, ρίψη αντικειμένων, κλειστούς διαδρόμους και «μετάδοση μηνύματος που δεν συνάδει σε αθλητική ...
Το κατηγορητήριο είναι για πυροτεχνήματα, χρήση λέιζερ, ρίψη αντικειμένων, κλειστούς διαδρόμους και «μετάδοση μηνύματος που δεν συνάδει σε αθλητική ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Kατι όχι τόσο ουσιώδες που δεν ξέρω αν έχει καμιά σημασία θα φανεί από σήμερα και στο μέλλον. Χθες στην συνάντηση των ΣΦ, παρευρέθηκαν αρδ όπως ο Κουλιανος ,Ο Ζαιρης ,ο Τσορμπατζογλου δεν ξέρω και ποιοι άλλοι όχι πάντως οι ενορχήστρωτες της λάσπης μπουζας μπουζος, νικολακης, Γρηγορίαδης, έφαγαν ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς. Μόνο αλλοθρησκοι θα χρησιμοποιούσαν τέτοιο επιχείρημα. Μήπως τελικά σου την χάρισαν κι εσένα;
Για τον Aivas ο ένας μήνας μπαν ήταν τεράστια υπερβολή πάντως.
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Με μεγαλη μου χαρα σας παρουσιαζω την Ευρωπαικη Πορεια του ΟΑΡΕΩΣ κατα την Καρυπιδεια εποχη!
Τους λες και κοσμογυρισμενους!
- Παρ 01 Αύγ 2025, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Στο τοπικ του μπουτια των διπλα παιζει να χει τρομερο γελιο σημεραgiapas έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 00:12 Σε ποιο τοπικ να χαζέψω;
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος με τη πρόκριση της αεχαρας και θέλω να δω λίγο κους κους και δράματα
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα εβαζα τα λεφτα μου στο πρωτοembuji έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 14:29 ο Κολκας λεει οτι η συνεντευξη ειναι κανονικα την δευτερα. Μολις αναφερθηκε και δεν ειπε για αλλαγη ημερομηνιας. Η δεν εχει ιδεα ή θα γινει κανονικα την δευτερα;