Η αναζήτηση βρήκε 352 εγγραφές
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
1% chance 99% faith…
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
:twisted:
Όχι αδερφέ...με τρεις εκλάμψεις, μαγικός δεν είναι..μαγικός θα γίνει όταν η ομάδα που είναι σε αυτό το χάλι δύο μήνες παίρνει βαθμούς εξαιτίας του και ξεσηκώνει σαν ηγέτης και τους υπόλοιπους.
Στην παρούσα, ο Ζίβκο είναι δέκα λεβελ πιο πάνω από Ντελια κ ας ξέρει 30 κοντάρια μπάλα ο ...
Όχι αδερφέ...με τρεις εκλάμψεις, μαγικός δεν είναι..μαγικός θα γίνει όταν η ομάδα που είναι σε αυτό το χάλι δύο μήνες παίρνει βαθμούς εξαιτίας του και ξεσηκώνει σαν ηγέτης και τους υπόλοιπους.
Στην παρούσα, ο Ζίβκο είναι δέκα λεβελ πιο πάνω από Ντελια κ ας ξέρει 30 κοντάρια μπάλα ο ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τεσπα θα παω την τεταρτη να δω απο κοντα τον μαγο και η επομενη ποιος ξερει πραγματικα ποτε θα ειναι
ΑΛΗΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1
τεραστιε ΠΑΝΕΤΟΙΜΕ ποδοσφαιριστη γιαννη κωνσταντελια ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...
ΑΛΗΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1
τεραστιε ΠΑΝΕΤΟΙΜΕ ποδοσφαιριστη γιαννη κωνσταντελια ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ντωμεταξυ ρε ρετρο και χτεσινος και πρωταρης ειναι
Otinane
Κ.Τελη ο κ.ΝΙΚΟΣ βγηκε μπροστα και σου εβαλε πλατη μια εποχη οπου σοβαρη πλειοψηφία ΠΑΟΚτσηδων σε ειχαν στη μπουκα για να πω το λιγοτερο
Στα 80 του βγηκε μπροστά
Λυπαμαι
Otinane
Κ.Τελη ο κ.ΝΙΚΟΣ βγηκε μπροστα και σου εβαλε πλατη μια εποχη οπου σοβαρη πλειοψηφία ΠΑΟΚτσηδων σε ειχαν στη μπουκα για να πω το λιγοτερο
Στα 80 του βγηκε μπροστά
Λυπαμαι
- Τρί 12 Μάιος 2026, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα εννοεται οdi πεθανα ρε φιλε με το ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους για αυτο ειμαστε με τον Σαββιδαρο λολ ο ανθρωπος που εβαλε 200 εκ για να φερει το πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια και καηκε η πολη αλλα η ιδιοσυγκρασία του μας κερδισε λολ
Ρε σεις παιζετε με τη δικη σας νοημοσυνη την ιδια πως ...
Ρε σεις παιζετε με τη δικη σας νοημοσυνη την ιδια πως ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 00:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα αν τους εδιωξε ετσι και δεν μας βαλει καν ευρωλιγκα μιλαμε για τεραστια απογοητευσις
Με οτι εχω πει και δν εχω πει εδω μεσα ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ σας το παν οι συνδεσμοι απτο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κανατε τον ΠΑΟΚ μας ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ
Με οτι εχω πει και δν εχω πει εδω μεσα ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ σας το παν οι συνδεσμοι απτο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κανατε τον ΠΑΟΚ μας ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Φτυστα μπουτια σου ρε θειο