Η αναζήτηση βρήκε 327 εγγραφές
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Θες 22 παίκτες. Ο προπονητής έχει τα γένια και τα χτένια να τους βρει/δημιουργήσει. Όχι να σκάσει τα assets της ομάδας και να τραυματιστούν όλα τα 10άρια από overload. Του Πέλκα σούπερ προβλέψιμος ταυματισμός, ενώ είχε λύση που μάλιστα πολλοί θα πρόκριναν ακόμη και αν ήταν ξεκούραστος ο Πέλκας ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σωπα ρε συ τον Γιαννη μας να παιζει μονο τα ντερμπι αμα ειναι και αυτα οταν το ματς ειναι 0-0 στο 70' μονο οχι απτην αρχη
Μηπως ηρθε η ωρα να σφιξει τα δοντια κ αυτος λιγο; Την ιστορια την γραφουν οι παροντες λεμε..
Μηπως ηρθε η ωρα να σφιξει τα δοντια κ αυτος λιγο; Την ιστορια την γραφουν οι παροντες λεμε..
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Κομποτης μπουλο απτην 4αδα και γρηγορα σιχαμα
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Στρατηγε μου την Πεμπτη Τσιφτσης-Τευλορ,Λοβρεν,Βολιακο,Σαντσεζ-Καμαρα,μπιανκο-Χατσιδης,Ζαφερης,Μπερδος-Γερεμεγεφ
ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ
ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ
- Δευ 23 Φεβ 2026, 01:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Νομιζω εννοει Γιοβιτς + Βαργκας αθροιστικα
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Ζαφ εξαιρετικος μεχρι στιγμης
- Παρ 27 Φεβ 2026, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Οχι να απαντησετε κυριε. Ειστε ΠΑΟΚτσης; Εαν ναι τοτε που ειναι οι δημοσιευσεις ευχαριστιες προς τον Ιβαν Σαββιδη; Επισης δεν βρήκα καποιο ποστ αγανακτησης προς τον ΑΣ
Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ παρακαλειτε οπως παραδωσετε τα διαπιστευτήρια πιστης και αφοσιωσης προς τον προεδρο και ...
Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ παρακαλειτε οπως παραδωσετε τα διαπιστευτήρια πιστης και αφοσιωσης προς τον προεδρο και ...
- Τρί 03 Μαρ 2026, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Η φαση ειναι βγαζουμε 3μισι η ωρα ανακοινωση για τις κοντομανικες που κανεις δεν εχει σχολασει και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε
- Τρί 03 Μαρ 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Παντως ισχυει οτι ειπαν τα παιδια για το καλαθι γιατι εγω μπορεσα και παρηγγειλα πολυ ωρα μετα το ειχε στο καλαθι μου. Για την σημερινη κοντομανικη αυτο
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ ΩΣΑΝ ΝΕΟΣ ΣΒΑΜΠ
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα παπακια μας ευγενικά και όμορφα!margas έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:37 Τι έχουμε να ακούσουμε ρε πστη μου για τα δύο πέναλτι μετά το ματς…
Θα βγουν όλα τα τρολ που δεν έχουν δει τις φάσεις να λένε ότι μας το χωρίζει ο Μάκης.
Αφήνουν ρετσινιά τα πέναλτι δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.