Η αναζήτηση βρήκε 327 εγγραφές

Return

από alexgarcia6
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Θες 22 παίκτες. Ο προπονητής έχει τα γένια και τα χτένια να τους βρει/δημιουργήσει. Όχι να σκάσει τα assets της ομάδας και να τραυματιστούν όλα τα 10άρια από overload. Του Πέλκα σούπερ προβλέψιμος ταυματισμός, ενώ είχε λύση που μάλιστα πολλοί θα πρόκριναν ακόμη και αν ήταν ξεκούραστος ο Πέλκας ...
από alexgarcia6
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σωπα ρε συ τον Γιαννη μας να παιζει μονο τα ντερμπι αμα ειναι και αυτα οταν το ματς ειναι 0-0 στο 70' μονο οχι απτην αρχη

Μηπως ηρθε η ωρα να σφιξει τα δοντια κ αυτος λιγο; Την ιστορια την γραφουν οι παροντες λεμε..
από alexgarcia6
Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Κομποτης μπουλο απτην 4αδα και γρηγορα σιχαμα
από alexgarcia6
Κυρ 22 Φεβ 2026, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Στρατηγε μου την Πεμπτη Τσιφτσης-Τευλορ,Λοβρεν,Βολιακο,Σαντσεζ-Καμαρα,μπιανκο-Χατσιδης,Ζαφερης,Μπερδος-Γερεμεγεφ
ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ
από alexgarcia6
Δευ 23 Φεβ 2026, 01:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Νομιζω εννοει Γιοβιτς + Βαργκας αθροιστικα
από alexgarcia6
Πέμ 26 Φεβ 2026, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Ζαφ εξαιρετικος μεχρι στιγμης
από alexgarcia6
Παρ 27 Φεβ 2026, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Οχι να απαντησετε κυριε. Ειστε ΠΑΟΚτσης; Εαν ναι τοτε που ειναι οι δημοσιευσεις ευχαριστιες προς τον Ιβαν Σαββιδη; Επισης δεν βρήκα καποιο ποστ αγανακτησης προς τον ΑΣ

Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ παρακαλειτε οπως παραδωσετε τα διαπιστευτήρια πιστης και αφοσιωσης προς τον προεδρο και ...
από alexgarcia6
Τρί 03 Μαρ 2026, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Η φαση ειναι βγαζουμε 3μισι η ωρα ανακοινωση για τις κοντομανικες που κανεις δεν εχει σχολασει και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε
από alexgarcia6
Τρί 03 Μαρ 2026, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Παντως ισχυει οτι ειπαν τα παιδια για το καλαθι γιατι εγω μπορεσα και παρηγγειλα πολυ ωρα μετα το ειχε στο καλαθι μου. Για την σημερινη κοντομανικη αυτο
από alexgarcia6
Τετ 04 Μαρ 2026, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD

margas έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:37 Τι έχουμε να ακούσουμε ρε πστη μου για τα δύο πέναλτι μετά το ματς…

Θα βγουν όλα τα τρολ που δεν έχουν δει τις φάσεις να λένε ότι μας το χωρίζει ο Μάκης.

Αφήνουν ρετσινιά τα πέναλτι δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στα παπακια μας ευγενικά και όμορφα!