Καλημερα απο ησυχη Αμμουλιανη
Προβλέπεται ησυχο σαββατο.. ευχη για ησυχη κυριακη επισης
Αν και η αισθηση μου ειναι για calm before the storm
Η αναζήτηση βρήκε 131 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
🚨⚪️🔴 Stuttgart have agreed all terms with Giannis Konstantelias as he wants the move… but PAOK are still blocking the deal.
€18/20m package discussed with sell-on clause, after advanced talks PAOK are still not accepting the proposal.
Konstantelias, still pushing to go.
Από Fabrizio Romano ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο τελος με εμαιλ
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
500κ;;;;Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:10 Ο ΑΣ έκλεισε συμφωνία 500κ για τα τμήματα του ,που θα πάνε στο αγωνιστικό. Πολύ πιθανό αυτή να είναι η πρώτη χορηγια Μυστακιδη στον ΑΣ.

- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φιλε τι τραβαμε αληθεια ομως
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τεσπα δεν ξερω εγω παντως δεν καταλαβαινω πως συναδουν ολα αυτα με το γεγονος οτι προχτες επαιξε στην κυριολεξια το κεφαλι του για 18 εκατομμυρια
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ρεπορτερ και ΠΑΟΚ ειναι δυο λεξεις που δεν πρεπει να ξαναμπουν ποτε μαζι
Απευθυνομαι σε οσους ασπαζονται αυτο τον «τιτλο». Γαμω την πουτ@να μου γαμω τρεχουν τοσο σημαντικες εξελιξεις στο συλλογο, απο το ΓΣ του ΑΣ στο γηπεδικο μεχρι την ανανεωση του Ντελια που θα γίνει υποτίθεται σημερα
Το μονο που ...
Απευθυνομαι σε οσους ασπαζονται αυτο τον «τιτλο». Γαμω την πουτ@να μου γαμω τρεχουν τοσο σημαντικες εξελιξεις στο συλλογο, απο το ΓΣ του ΑΣ στο γηπεδικο μεχρι την ανανεωση του Ντελια που θα γίνει υποτίθεται σημερα
Το μονο που ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλωνει καποιος καπου οπαδικό φρόνημα;
Πως ακριβως θα μαθουμε τι θελει ο «κοσμος» του ΠΑΟΚ;
Το συνδεσμιακο κινημα με ολα τα στραβα του πρεσβευει αυτο ακριβως. Οπως και ο ΑΣ. Εχουμε καμια 100 συνδεσμους. Υποστηριξε κανεις να γινει εκτος τουμπας το νεο γηπεδο;
Ποιον ας πουμε να ρωτησουν τι να ...
Πως ακριβως θα μαθουμε τι θελει ο «κοσμος» του ΠΑΟΚ;
Το συνδεσμιακο κινημα με ολα τα στραβα του πρεσβευει αυτο ακριβως. Οπως και ο ΑΣ. Εχουμε καμια 100 συνδεσμους. Υποστηριξε κανεις να γινει εκτος τουμπας το νεο γηπεδο;
Ποιον ας πουμε να ρωτησουν τι να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Με λιγα λογια δεχονται το μνημονιο αρκει οι οικονομικες εγγυησεις να υπαρχουν μεχρι 31/12;
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια παντως αναφερεται συγκεκριμενα
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, αποφάσισε να συστήσει άμεσα τεχνοκρατική Επιτροπή, αποτελούμενη από έγκριτους επιστήμονες, η οποία θα συντάξει από πλευράς Α.Σ. ΠΑΟΚ το σχετικό μνημόνιο συναντίληψης, το οποίο θα επικυρώσει τη συμφωνία .
Το μηλον της εριδος ειναι η προθεσμια των ...
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, αποφάσισε να συστήσει άμεσα τεχνοκρατική Επιτροπή, αποτελούμενη από έγκριτους επιστήμονες, η οποία θα συντάξει από πλευράς Α.Σ. ΠΑΟΚ το σχετικό μνημόνιο συναντίληψης, το οποίο θα επικυρώσει τη συμφωνία .
Το μηλον της εριδος ειναι η προθεσμια των ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβαζω και ξαναδιαβαζω την ανακοινωση νομιζω οτι καταληγω στο οτι ο ΑΣ δινει το γηπεδο στον Ιβαν αρκει να μπει στο μνημονιο προθεσμια οικονομικων εγγυησεων εως 31/12
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα συγνωμη αυτο ακριβως ζητανε.. τι να υπογραψουν αν οι ρητρες που αναφερεις δεν υπαρχουν στο μνημονιο;george188 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:10 Αν εδιναν το γηπεδο στον ιβαν θα υπεγραφαν το μνημονιο και θα υπηρχαν ρήτρες για τη μη προσκόμισση εγγυητικής σε σωστους χρονους.
Στημενο κουκλοθέατρο
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι ξεκαθαρο θεωρωgeorge188 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:16 Καλο θα ήταν να μας πει ο ΑΣ τι θα γινει και μετα τις 31/12 ή τι ακριβως εχει συμφωνηθει να γινει
Ο ΑΣ λεει να μπει στο μνημονιο ρητρα ως 31/12 για εγγυησεις και την επικρυωνει
Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Υπαρχει διαπραγματευση
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει εγω βλεπω οτι γινεται προσπαθεια να γινουν βηματα μπροστα αλλα εσεις θελετε να μην ζητησει τιποτε ο ΑΣ και να υπογραψει οτι του δωσει ο Ιβαν
Δεν γινεται ετσι
Υπερτονιζει την προσφορα του και του δινει τον πρωτο λογο. Αναφερει πως θα επικυρωσει την συμφωνια εαν μπουν χρονικα ορια στις ...
Δεν γινεται ετσι
Υπερτονιζει την προσφορα του και του δινει τον πρωτο λογο. Αναφερει πως θα επικυρωσει την συμφωνια εαν μπουν χρονικα ορια στις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πού βρίσκετε το κουράγιο και μιλάτε για παίκτες.
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
Θεωρώ αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό με ίσα συμβαίνουν
δεν θα αλλαζε και τιποτα ...