Η αναζήτηση βρήκε 131 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν το καταλαβαίνω αυτό ! Έχουμε βάλει στόχους πετύχαμε τους μισούς και λέμε έλα δεν πειράζει;
Κάποιοι στόχοι, ως στέλεχος εταιρείας γράφω, μπορεί να είναι ήσσονος σημασία και μπορεί να μην...πειράζει
αλλά αυτά τα κενά για εμένα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
Δηλαδή οι στόχοι που ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Η συνεντευξη πρεπει να γινει ασχετως με οτιδηποτε αλλο. Αν μη τι αλλο πρεπει επιτελους να μιλησουν
- Παρ 01 Αύγ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι με λογικες υποθεσεις και συνειρμους δεν γινεται αλλο ομωςgeorge188 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 17:10 Δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι μετα την πέμπτη, τις αποφασεις τους αυτοι τις εχουν παρει
Το μοναδικο στο οποιο συμφωνουν ολοι ανεξαιρετως ειναι οτι ο ΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
- Παρ 01 Αύγ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτασαμε Αυγουστο, το ολο θεμα ξεκινησε Ιουνιο
Αν εχει να πει κατι ο ΑΣ που θα δικαιολογησει την σταση του, ας το πει επιτελους. Κρυφτουλι δεν γινεται αλλο ειδικα οταν η ΠΑΕ εδειξε τα χαρτια της με την σταση της, κηρυξε ανοιχτα τρυπημα απ'τον ΑΣ.
Αν φοβουνται να μιλησουν, για οποιοδηποτε λογο ...
Αν εχει να πει κατι ο ΑΣ που θα δικαιολογησει την σταση του, ας το πει επιτελους. Κρυφτουλι δεν γινεται αλλο ειδικα οταν η ΠΑΕ εδειξε τα χαρτια της με την σταση της, κηρυξε ανοιχτα τρυπημα απ'τον ΑΣ.
Αν φοβουνται να μιλησουν, για οποιοδηποτε λογο ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μπορεί να λέω ότι θέλω ή να λέω αρλούμπες, αλλά « η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». Ας βγάλουν μια δυναμική ανακοίνωση για να τα βάλουν όλα στη θέση τους και να με διαψεύσουν.
Μια χαρά ανακοίνωση βγαλανε 18 Ιουλιου που μιλησαν για ολα ακομα και ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
«Κοντρα ευνοει τον Νταριντα, οντουμπατζο σε εναν χωρο που ειναι μονον ο Μορον ο οποιος βρηκε τον Ζιφκοβιτς… εκλεψε μπαλα ο Σερβος, και τωρα ειναι 4 με 5, ο Ζιφκοβιτς ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ, ΠΕΡΑΣΕ ΓΚΟΟΟΟΟΛ, 0-1 Ο ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΤΟΜΑΣ»
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Την απάντηση για την Θ4 την εδωσε η Θ4
Δεν θα κατσω να αναλυσω την προσφορα των συνδεσμων και την σημαντικοτητα τους ουτως η αλλως η ιδια αποδιδεται οτι αμεσως μετα τη βομβα κατσαρη ο Ιβαν εσπευσε να μιλησει με αυτους
Οπως και εκατονταδες αλλες φορες
ΑΣΧΕΤΟ ολο αυτο
Εγω ρωτησα τον τυπο, που λεει ...
Δεν θα κατσω να αναλυσω την προσφορα των συνδεσμων και την σημαντικοτητα τους ουτως η αλλως η ιδια αποδιδεται οτι αμεσως μετα τη βομβα κατσαρη ο Ιβαν εσπευσε να μιλησει με αυτους
Οπως και εκατονταδες αλλες φορες
ΑΣΧΕΤΟ ολο αυτο
Εγω ρωτησα τον τυπο, που λεει ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
απαντώντας στον φίλο που ρωτάει για τους συνδέσμους που υποστήριξαν ΑΣ και/ή Μυστακίδη, η άποψή μου είναι η εξής:
απο την στιγμή που είναι σε όλους (και εννοώ σε όλους) πως η στάση του ΑΣ είναι κατά του Σαββίδη (εναντίον του δηλαδή) έχοντας ως κύριο στόχο την αρπαγή της περιουσίας τους απο την ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Γλυτωσαμε Μαινζ
- Δευ 04 Αύγ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και σπαρτα πραγα
- Δευ 04 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΕ ΑΡΑΖ/ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΠΑΟΚ!
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
18526 άνθρωποι έγραψαν σταρχιδια τους αρδ και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Ιωάννη σαββιδη του Ιγνάτιου. Καλή χώνεψη να πούμε στους τοξικούς και προσοχή στο μάσημα.
Υγ αυτοί που αποφάσισαν να στερήσουν τον ας από 18256 μελη και το ανάλογο έσοδο πρέπει να παραιτηθούν από τον ας
Παντως εχει ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Moving the goalposts
Ωραιος!
Ωραιος!
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Ένα αίτημα που οι δημοσιογράφοι όλο αυτό το διάστημα με ρωτούσαν αν το έχω λάβει ποτέ: «Αν ο ΠΑΟΚ με έχει ενοχλήσει».
Και έλεγα μέχρι τώρα όχι και περίμενα κάποια στιγμή να χτυπήσει την πόρτα του Υπουργείου Aθλητισμού ο ΠΑΟΚ, για να δείξουμε τις πραγματικές φιλικές προθέσεις που έχουμε απέναντι σε ...
Και έλεγα μέχρι τώρα όχι και περίμενα κάποια στιγμή να χτυπήσει την πόρτα του Υπουργείου Aθλητισμού ο ΠΑΟΚ, για να δείξουμε τις πραγματικές φιλικές προθέσεις που έχουμε απέναντι σε ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
prist64 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 21:01 διεθνης Λατινοαμερικανος λεει
ρε δεν.........ξεχνιεστε λεω ΄γω