Μην σκαλώνετε με το ποιος θα έρθει για φορ.
Είναι τεράστιο το προβλημα απο τη μέση και πισω.
Τον Χάαλαντ να φέρουν, θα πρέπει να βάζουμε 4, γιατί τα 3 πισω θα τα έχουμε σχεδόν σίγουρα.
Στοπερ βασικό, χαφ που να τρέχει και να παίρνει ψυχές ΧΘΕΣ.
Η αναζήτηση βρήκε 367 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, εγώ δεν θέλω τον Κεντιρα πλέον, όχι επειδή τον θεωρώ κακό παίκτη, αλλά επειδή η ομάδα χρειάζεται ενότητα. Να έρθουν παίκτες στις 3 θέσεις φορ, χαφ και στόπερ που θα είναι όσο το δυνατόν κοινής αποδοχής από τον κόσμο.
Το μόνο που μας λείπει ενόψει κρίσιμων ευρωπαϊκών ...
Το μόνο που μας λείπει ενόψει κρίσιμων ευρωπαϊκών ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πλέον έχω φτάσει στο σημείο που αν δεν πάρουμε Κεντίρα όποιος και να έρθει θα ξενερώσω 

- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Άξιο αναφοράς η συνέντευξη του προπονητή στην Μπουντου, πολύ ωραίες ερωτήσεις. Βάζω εδώ το απόσπασμα που μιλάει για τον επιθετικό: πρες, κίνηση στο χώρο τρέξιμο ενώ εκθειάζει Μπράντον, Σαμάτα. Έμφαση λοιπόν στην προσπάθεια και όχι στην αποτελεσματικότητα στα γκολ. Οταν το καταλάβουμε λίγο καλύτερα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι λεμε οτι κατα κοινη ομολογια το τελευταιο καλο "κανονικο" φορ ηταν ο Πριγιοβιτς. Και ετσι ειναι. Το οτι ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου πηρε νταμπλ με τον Πριγιοβιτς να εχει φυγει απο τον Ιανουαριο και πρωταθλημα με την καλυτερη επιθεση χωρις κανεναν ουσιαστικα "κανονικο" φορ, δεν σας εχει διδαξει κατι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Τομ Ντέλε-Μπασίρου»
Ο Δικέφαλος συνδέεται με ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από ΜΜΕ του εξωτερικού
ινπαοκ - Ευαγγελία Σαράντη
Η Γουότφορντ εμφανίζεται διατεθειμένη να μπει σε κύκλο διαπραγματεύσεων προκειμένου να τον πουλήσει και ο Τύπος από το εξωτερικό συνδέει τον ...
Ο Δικέφαλος συνδέεται με ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από ΜΜΕ του εξωτερικού
ινπαοκ - Ευαγγελία Σαράντη
Η Γουότφορντ εμφανίζεται διατεθειμένη να μπει σε κύκλο διαπραγματεύσεων προκειμένου να τον πουλήσει και ο Τύπος από το εξωτερικό συνδέει τον ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
GAZZETTA - Napoli's Cheddira deal with PAOK has fallen through, with the striker preferring Italy.
Πάρτε το ontopic
Πάρτε το ontopic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ γουσταρει ή δεν γουσταρει καποιος τον παίκτη είναι τεράστια αλητεια να καθεσαι κατω απο βιντεακια του, να οτν βριζεις και να του λες να μην ερθει. Ολα αυτα με αφορμη τον Κεντίρα, μιλαμε για αηδια
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φίλε με Οζντοεφ και Κεντζιορα πήρες πρωτάθλημα! Δεν είχες tv?
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Facundo #Gonzalez sempre più vicino al rientro, il difensore potrebbe tornare a disposizione già nel corso della prossima settimana. Su di lui c'è sempre l'interesse di #Genoa, #Parma, #Espanyol, #Paok e altri club italiani e spagnoli.
✅‼️ Ο Φακούντο #Gonzalez είναι όλο και πιο κοντά στην ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά το αντίθετο συμβαίνει, πρέπει να είμαστε αρκετά άτυχοι για να μείνουμε εκτός. Η συζήτηση είναι αν θα έπρεπε να είμαστε λίγο περισσότερο καλυμμένοι ώστε να πρέπει να είμαστε πάρα πολύ άτυχοι για να μείνουμε εκτός.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το πώς έχει δομηθεί το ρόστερ φέτος, έχει ...
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το πώς έχει δομηθεί το ρόστερ φέτος, έχει ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι ποτέ δυνατόν να πήγαμε στην Μπριζ για να τον ζητήσουμε, έστω ως δανεικό. Δεν το πιστεύω ούτε ως παπά το συγκεκριμένο.
Κανονικά θα πρέπει τέτοιους παίκτες να τους προσεγγίζουμε μια χρόνια πριν τους προσεγγίσει η κάθε Μπριζ, όπως η κάθε Μπριζ τους προσεγγίζει μια χρονιά πριν την Μπενφίκα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ ενισχύει ακόμη περισσότερο το τεχνικό του επιτελείο στις υποδομές, με την προσθήκη του Ντάνι Πόνθ, ενός 52χρονου Ισπανού προπονητή με μακρά θητεία στον χώρο της ανάπτυξης ποδοσφαιριστών.
Ο Πόνθ έχει πολυετή εμπειρία σε ακαδημίες στην Ισπανία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει πρώτος ...
Ο Πόνθ έχει πολυετή εμπειρία σε ακαδημίες στην Ισπανία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει πρώτος ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά για να πω και εγώ κάτι. Το να πάρουμε απλά για να πάρουμε και να δώσουμε λεφτά απλά για να πούμε ότι δώσαμε καταλήγει να δίνεις 3 μύρια γι αυτόν τον Ρατιτσ που έδωσε ο Άρης που ο Οζντόεφ μπροστά του είναι 10 σκάλες πάνω, ο τύπος δεν στρίβει με τίποτα και 1.5 μυριο για τον Ντουντου με αυτά τα ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας μη βγάζουμε συμπεράσματα πανω σε αισθήσεις. Πιο κάτω θα εχρι ξεχαστεί οτι ηταν αίσθηση κ θα το συζητάμε ως δεδομένο