Η αναζήτηση βρήκε 365 εγγραφές

Return

από bill-ar4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Αν παίρναμε ξενο παιχτη πού έχει βγει πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία και Σκωτία και έχει κάνει μεταγραφές 20 εκατομμυρίων θα πανηγύριζαμε όλοι.
Μια χαρά παίχτης είναι ο γιακουμακης. Ξέρει πού έρχεται, δεν θα έχει τουπέ για το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αθλητικός, πρεσαρει,δεν χρειάζεται προσαρμογή, δεν ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν με πειράζει να πάμε σε δανεικούς και παίκτες μιας χρήσης φέτος γιατί έχω ψιλλιαστεί, από όλο το τζέρτζελο που έγινε τον Μάιο, ότι πάμε σε χρόνια 100 χρόνων με κοινή συναινέσει last dance του Razvan παρόλο που έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Οπότε αν την νέα σεζόν αναλάβει άλλος ...
από SCIFO
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

σκεφτομουν να το γραψω να μην το γραψω αλλά από μία άκρη από Κρήτη που δεν είναι δημοσιογραφική άρα μόνο σαν φήμη το μεταφέρω οτι η υπόθεση ειναι πολυ μπερδεμένη και ότι συζήτηση γίνεται μέσα σ ολα και για διετή δανεισμό και μετά ρήτρα
το εγραψα :roll:
από magdy
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει το Μουντιαλ του χρόνου και όλοι θα ήθελαν να καπαρώσουν θέση στην Εθνική. Ο μόνος λόγος που ο Γιακουμάκης θα σκεφτόταν να γυρίσει είναι νομίζω αυτός. Δεν ψαχτήκαμε εμείς σίγουρα, αυτός ψάχνει να απεμπλακεί από τους εσκομπαρ.
Το είπε και κάποιος άλλος, αν δεν ήταν Έλληνας και δεν ειχε παιξει ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

@JohnDag
Εντάξει αλλά και το "ομάδα μια χρήσης" είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά.

Αυτή την στιγμή έχουμε έναν δανεικό (Ιβανούσετς), ας πούμε ότι έρχεται δανεικός και ο Γιακουμάκης και ο ένας εκ των στόπερ και χαφ. Σύνολο τρείς δανεικοί.

Ε δεν είναι ομάδα μιας χρήσης, επειδή έχει τρείς δανεικούς ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

100% συμφωνώ όμως με την λογική αυτή να σταματήσουμε εδώ την κουβέντα γιατί το ταμείο θα γίνει 31/8.
Θα μου πεις βέβαια ότι εσύ στηριζεσαι και στην προϊστορία.
Αλλά για μισό λεπτό. Γιατί η φετινή μεταγραφική πολιτική σχετίζεται με την ρευστότητα του Ιβάν,;
Πόσο διαφορετική είναι από όλες τις ...
από prist64
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

αντε να σας δωσω κατι

25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ

δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
από sic-4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother

Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο rene
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου ...
από marsantos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos καλημερα,επειδη σεβομαι τις γνωσεις σου στο αθλημα,πιστευεις πως ο Γιακουμακης ταιριαζει στην ομαδα,ταιριαζει σε αυτο που ζηταει ο Λουτσε απο τον φορ;Εγω οσο το επεξεργαζομαι στο κεφαλι μου,τοσο περισσοτερο ψηνομαι για το κοπελι.

Φιλαράκι kabamaru καλησπέρα.
Επειδή ειμαι λάτρης της ...
από Jim_Chatz
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Οκ ρε φίλε, αν εσύ πιστεύεις ότι 20χρονος παίκτης της Λίβερπουλ και 25χρονος παίκτης της Άρσεναλ που πέρυσι ήταν δανεικός στην Σεβίλλη είναι εφικτές περιπτώσεις, πάω πάσο.

Δεν απαντάς στην ερώτησή μου... αν αυτοί είναι "ανέφικτοι" ποιοι είναι οι "εφικτοί" ρε φίλε και με ποιο κριτήριο;
Να με ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να τα είπε ελαφρώς έξω από τα δόντια ο Bane αλλά δηλώνω κι εγώ ότι αν πάμε πάλι να καλύψουμε τα 2-3 κενά μας αποκλειστικά με δανεικούς και αγύριστους (γιατί κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία) θα ρίξω πολύ κράξιμο.

Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα και είναι ξεκάθαρο. Και το γνωρίζουν ακόμα και αυτοί που, από αγάπη προς την ομάδα προφανώς, προσπαθούν να κάνουν ότι δεν το βλέπουν.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οικονομικό. Και δεν είναι οικονομικό με την έννοια ότι η ομάδα ή ο ιδιοκτήτης δεν έχουν λεφτά. Δεν ...
από Rexaris
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα αυτό που δεν με ικανοποιεί ως οπαδό είναι οτι η ομάδα δεν επενδύει όταν πρέπει δηλαδή όταν βγαίνει στο Τς.Λιγκ. Σίγουρα είναι ρίσκο να πάρεις παίκτη πριν μπεις στους ομίλους. αλλά χωρίς ρίσκο οι μεγάλες επιτυχίες σπάνια γίνονται.

Δεν είναι καθαρά θέμα χρημάτων αλλά risk management. Αυτό το ...
από Developer4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα αυτό που δεν με ικανοποιεί ως οπαδό είναι οτι η ομάδα δεν επενδύει όταν πρέπει δηλαδή όταν βγαίνει στο Τς.Λιγκ. Σίγουρα είναι ρίσκο να πάρεις παίκτη πριν μπεις στους ομίλους. αλλά χωρίς ρίσκο οι μεγάλες επιτυχίες σπάνια γίνονται.

Δεν είναι καθαρά θέμα χρημάτων αλλά risk management. Αυτό το ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Ανούσια η συζήτηση κατ' εμέ για τους αποκλεισμούς σε καλοκαιρινή διαδικασία. Με το συμπάθειο.

Και εξηγούμαι.

Μπορείς να αποκλειστείς με 10/11 να είναι από την ομάδα που πήρε πρωτάθλημα πριν 2 μήνες και να περάσεις 3 γύρους έχοντας μόνο 2 χαφ και αυτά να είναι ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ.

Πολλά ...