Η αναζήτηση βρήκε 365 εγγραφές

Return

από Jim_Chatz
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μαυρο Χιονι έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:10 Μας ενδιέφερε ποτέ ο Ακπομ ή ναχαμεναλεγαμε; Βέβαια από τις κυριακάτικες καφενειακες οικονομικές αναλύσεις καλύτερα ο Ακπομ θα πω εγώ.
Πιο πολύ για τον Ντουκς το ανέφερε ο φίλος, γιατί αποτελεί στόχο της Μπέρμιγχαμ και δικό μας
από Σουριναμέζος
Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Πλησιάζει ο Γιακουμάκης γράφουν οι 24, για μονοετή δανεισμό γράφουν και προαιρετική οψιόν 4.5 εκατομμύρια. Κοντά σε συμφωνία με Κρουζ Αζουλ για το ακριβές ποσοστό του συμβολαίου που θα καλύψουμε, ο παίκτης συμφωνημένος.

Για να δούμε, ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε τον δανεισμό διετή.
από black death
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομιζω οτι βολευει ούτε εμας, ουτε αυτους (ειδικα αυτους) ο διετης δανεισμος στην τελικη. Μιλαμε για ιδαιτερη περιπτωση με διαστημικο συμβολαιο για τα δεδομενα μας.
Πιο πιθανο αν κολλησει να γινει καποια επεκταση δανεισμου με loan fee ή έξτρα ποσοστο γιατι εκει αποκλειεται να γυρισει.
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Εχω καλο προαισθημα για αυτην την μεταγραφη. Εκτος ολων των αγωνιστικων προσοντων που αναφερθηκαν και χθες και την θεση Ελληνα στην λιστα, μην ξεχναμε οτι ειναι χρονια μουντιαλ και θα παλεψει σαν σκυλος για μια θεση.

Το "δανεικος" χτυπαει το καταλαβαινω αλλα αν ξεκλειδωνει τις υποθεσεις του χαφ και ...
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της ενίσχυσής του με Έλληνες ποδοσφαιριστές, που έχουν σημαντικά περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία, είναι έτοιμος να υπογράψει τον Ανδρέα Παναγιωτακόπουλο.

Πρόκειται για αριστεροδόπαρο εξτρέμ, γεννημένο το 2006 και με ύψος 1.86μ. Τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις σε ό ...
από renegade
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιακουμάκης είναι μια πολύ καλή περίπτωση και γίνεται ακόμα πιο καλή αν επιβεβαιωθεί ο Ολλανδός για τον τσάλοφ
Το παιδί το μόνο που του λείπει για να είχε όλα τα κουτάκια του λουτσεσκου τσεκαρισμενα είναι ότι δεν έχει το κατέβασα που είχε ο Ολιβέιρα σεψηλες μπάλες και το συνδικαλιστικό του ...
από Blackgr4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Τον Γιακουμάκη δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη. Συγκρίνοντας μόνο τα νούμερα και την ανοδική του πορεία, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Μαροκινού που ήταν να έρθει, νιώθω πως πρέπει να πάμε αεροδρόμιο..
Αυτά για τον φορ.

Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως ειδικά μετά την απόκτηση Γιακουμάκη Ντεσποντοφ δεν πουλούσα με τίποτα.

Με την ευχέρεια που έχει ο Κρητικός στο ψηλό παιχνίδι και στο τελείωμα φάσεων με παράλληλες μπαλιές από πλάγια αυτό το δίδυμο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς μέσα στην χρονιά.

Ταιριάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά των ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε πάλι να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά έτσι για αλλαγή.

Στο δίλημμα Γιακουμάκης ή Γιόβιτς για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου η απάντηση είναι ξεκάθαρη για μένα. Γιακουμάκης.

Δεν εξετάζω καν που παίζουν, πόσα παίρνουν, αν είναι σε ανοδική πορεία η καριέρα τους ή σε καθοδική. Η επιλογή μου είναι καθαρά βάση ...
από DimitrisS
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι λυπηρα καποια πραγματα που γραφονται εδω μεσα για την ομαδα και τους παικτες.

Αντε να τελειωνουν οι μεταγραφες, να ξεκινησουν τα παιχνιδια, να εξαφανιστουν καμια 30αρια λογαριασμοι απο το φορουμ, μηπως και γινει λιγο ποδοσφαιρικη κουβεντα βασει δεδομενων.
από icue
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Το καλυτερο ροστερ ειναι σχετικο και υποκειμενικο. Εχει να κανει με τον προπονητη της καθε ομαδας. Αν μια ομαδα εχει "χειροτερους" παικτες ατομικα αλλα ειναι 100% οι παικτες που ζηταει ο προπονητης θα παει καλυτερα απο μια ομαδα με "καλυτερους" που ομως ειτε δεν ταιραζουν ή δεν ξερει τι να τους ...
από PAOKpanta
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....

Πολύ βιάζεσαι...

θελω να το ...
από Xlapatsas4
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....

Συμφωνώ και προσθέτω το "και αν ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ ότι το να τελειώσει θετικά το θέμα Γιακουμάκη είναι κομβικής σημασίας για τον σχεδιασμό πάντως.

Ήμουν εξαρχής θετικός για τον παίχτη αλλά τον μελέτησα αρκετά από την στιγμή που ανακοινώθηκε το ενδιαφέρον μας και πλέον δηλώνω πολύ θετικός. Και για τον συγκεκριμένο παραβλέπω και το γεγονός ότι ...
από pagotatzis
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Το αν θα είναι πρώτος δεύτερος η τρίτος ένας for εξελίσσεται σε βάθος χρόνου
και ο Τσάλωφ όταν ήρθε, ήρθε για πρώτος κατέληξε τρίτος
οψόμεθα