Δεν ξέρω επί της ουσίας τι σημαίνει ακριβώς αυτός ο ρόλος.
Αυτό που όμως πρέπει να καταγραφεί είναι ότι προστέθηκαν στην ομάδα 3 στελέχη που έχουν κανονική σχέση με το ποδόσφαιρο.
Από κει και πέρα είναι ζήτημα μηχανισμού και λειτουργίας να έχει ο καθένας ξεκάθαρες αρμοδιότητες.
Η αναζήτηση βρήκε 328 εγγραφές
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Μπάλα ξέρει,την γνώμη του έχει αποδείξει έμπρακτα ότι θα την πει στον Πρόεδρο χωριστά φόβο και πάθος,με λίγα λόγια ο κατάλληλος άνθρωπος για τον κατάλληλο ρόλο.
Εξαιρετική κίνηση,που έρχεται να προστεθεί στις δύο προηγούμενες κινήσεις στελέχωσης της ΠΑΕ από ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο.Τα ...
Εξαιρετική κίνηση,που έρχεται να προστεθεί στις δύο προηγούμενες κινήσεις στελέχωσης της ΠΑΕ από ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο.Τα ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Οι δημόσιες τοποθετήσεις του και οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ που επιμελούνταν στην π.Π. (προ ΠΑΣΟΚ) περίοδο με έβρισκαν συνήθως απολύτως σύμφωνο και μου άρεσαν ιδιαίτερα τόσο το περιεχόμενο όσο και οι διατυπώσεις που επέλεγε. Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω, έτη φωτός μακριά από γραφικούς τύπους των Αθηνών ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Καλησπέρα
Θέλω να θέσω ένα θέμα και να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει πραγματικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ιδανικά θα έπρεπε όλοι οι οπαδοί του συλλόγου να είμαστε μέλη στον Ερασιτέχνη (ΑΣ) δίνοντας την ετήσια συνδρομή των 60€ αν δεν κάνω λάθος. Ο ΑΣ είναι η μάνα του συλλόγου και στην συνέχεια ...
Θέλω να θέσω ένα θέμα και να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει πραγματικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ιδανικά θα έπρεπε όλοι οι οπαδοί του συλλόγου να είμαστε μέλη στον Ερασιτέχνη (ΑΣ) δίνοντας την ετήσια συνδρομή των 60€ αν δεν κάνω λάθος. Ο ΑΣ είναι η μάνα του συλλόγου και στην συνέχεια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Δυστυχώς είμαστε πολλά χρόνια πίσω στον ερασιτέχνη. Θέλει πολύ δουλειά, ίσως και αλλαγή στελεχών για να αποκτήσει μια σωστή οργάνωση η συνολική λειτουργία. Η συνδρομή είναι σχετικά φθηνή , στα 36 ευρώ, αλλά η επικοινωνία είναι μηδαμινή. Είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος από το 2021 και ούτε ένα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ευχαριστούμε για τον πιο ΠΑΟΚ εορτασμό των 100 χρόνων.
Αντί να μιλάμε για τίτλους, να μιλάμε για το πόσα λεφτά χρειαζόμαστε, και για επενδυτές που θέλουν την ομάδα.
Αντί να μιλάμε για τίτλους, να μιλάμε για το πόσα λεφτά χρειαζόμαστε, και για επενδυτές που θέλουν την ομάδα.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα η μόνη λογική εξήγηση για την συγκεκριμένη πώληση κρύβεται πίσω από το εγωιστικό προφίλ του ιβάν.
Και τι εννοώ με αυτό. Αδυνατόντας σαν χαρακτήρας να πει ότι δεν μπορώ να φτιάξω την Τούμπα, μετά το όλο θέμα που προέκυψε αναγκάστηκε να κάνει τις κινήσεις που έγιναν.
Η πώληση του ...
Και τι εννοώ με αυτό. Αδυνατόντας σαν χαρακτήρας να πει ότι δεν μπορώ να φτιάξω την Τούμπα, μετά το όλο θέμα που προέκυψε αναγκάστηκε να κάνει τις κινήσεις που έγιναν.
Η πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσα σε όλα βγήκανε και οι σαύρες.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σημερινό θα διδάσκεται σε σεμινάριο για το τι να ΜΗΝ κάνεις στην διαχείριση μιας ομάδας εν έτει 2025:
Δηλαδή, να πιστέψουμε ότι δεν είχε γίνει συζήτηση για ανανέωση τόσο καιρό;
Αν όντως δεν είχε γίνει, μιλάμε για έγκλημα.
Αν είχε γίνει, προφανώς δεν τα είχαν βρει, άρα ο παίκτης ίσως να ήθελε ...
Δηλαδή, να πιστέψουμε ότι δεν είχε γίνει συζήτηση για ανανέωση τόσο καιρό;
Αν όντως δεν είχε γίνει, μιλάμε για έγκλημα.
Αν είχε γίνει, προφανώς δεν τα είχαν βρει, άρα ο παίκτης ίσως να ήθελε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι με διαφορα παντως το πιο ΠΑΟΚ καλοκαιρι που θυμαμαι.
1.Περιπτωση Λουτσε-Ιβαν
2.Περιπτωση Α.Σ.-Ιβαν/ΠΑΕ-Μυστακιδης
3.Περιπτωση Ντελια
Δεν κρυβω πως κουραστηκα ηδη.
1.Περιπτωση Λουτσε-Ιβαν
2.Περιπτωση Α.Σ.-Ιβαν/ΠΑΕ-Μυστακιδης
3.Περιπτωση Ντελια
Δεν κρυβω πως κουραστηκα ηδη.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, πρέπει να πω ότι απογοητευτικά.
Μέσα σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα μπαίνει στα 100 της χρόνια και που θα έπρεπε ως τώρα να είναι όλοι ενωμένοι και να ετοιμαζόμαστε για αυτή την ιστορική χρόνια, κάνεις το ένα φάουλ μετά το άλλο.
Ξεκινήσαμε αρχικά με την κόντρα με ...
Μέσα σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα μπαίνει στα 100 της χρόνια και που θα έπρεπε ως τώρα να είναι όλοι ενωμένοι και να ετοιμαζόμαστε για αυτή την ιστορική χρόνια, κάνεις το ένα φάουλ μετά το άλλο.
Ξεκινήσαμε αρχικά με την κόντρα με ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά κάνει και γραφει όσα γνωρίζει ο φίλος, και μάλιστα χωρίς σάλτσες και δράματα.
Χίλιες φορες από ειρωνείες, "ξέρω αλλα δε λέω" και υπονοούμενα.
Χίλιες φορες από ειρωνείες, "ξέρω αλλα δε λέω" και υπονοούμενα.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξεραν πως θα αντιδρασει ο κοσμος, ειδικα μετα απο ολα οσα γιναν. Δεν υπαρχει. Σε σπηλια να ησουν, παλι κατι θα ειχες παρει χαμπαρι.
Αν οντως ο παικτης ηθελε να φυγει και το ξεραμε με καποιον τροπο, ειτε λογω αρνησης ανανεωσης συμβολαιου, ειτε με δηλωσεις οτι δεν ξερω ...
Αν οντως ο παικτης ηθελε να φυγει και το ξεραμε με καποιον τροπο, ειτε λογω αρνησης ανανεωσης συμβολαιου, ειτε με δηλωσεις οτι δεν ξερω ...