Η αναζήτηση βρήκε 358 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Μα ο ΑΣ σύμφωνα με το μνημόνιο είναι διασφαλισμένος σε όλες τις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας μας περνάει για ιθαγενείς γιατί μας κουνάει 250 εκ κι εμείς ζαλιζόμαστε όπως λέτε αλλά ο άλλος που μετά από τρία χρόνια εξαφάνισης μόλις μπήκε το αυγό στον λοκο έσκασε με ελικόπτερο στην Τούμπα και θέλει τώρα να κάνει και συνέντευξη τύπου δεν μας περνάει για ιθαγενείς .
Απαράδεκτοι όλοι ...
Απαράδεκτοι όλοι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sfina.gr/xeimarros-o-anastasiadis-ton-sabbidi-oso-ton-pligoneis-toso-ton-poroneis/
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
<..Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως τώρα ξέρουμε για δύο μνημόνια, ένα που υπέγραψαν ΑΣ και Μυστακίδης και ένα που πρότεινε η ΠΑΕ αλλά δεν υπέγραψε ο ΑΣ.
Το δεύτερο το είδαμε δημοσιευμένο.
Το πρώτο δεν το έχει δει κανείς μας, εκτός κι αν είναι μέλος του ΔΣ του ΑΣ ή η δικηγόρος του.
Επίσης, έχουμε μια βεβαίωση από ελβετική τράπεζα ...
Το δεύτερο το είδαμε δημοσιευμένο.
Το πρώτο δεν το έχει δει κανείς μας, εκτός κι αν είναι μέλος του ΔΣ του ΑΣ ή η δικηγόρος του.
Επίσης, έχουμε μια βεβαίωση από ελβετική τράπεζα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτομαι απο χτες αν πρεπει να κανω καποιο σχολιο με το κλιμα τοσο φορτισμενο ,κατι που μοιραια εχει οδηγησει τη λογικη και τη ψυχραιμια να παει περιπατο, λογικο και αποδεκτο σε ενα βαθμο. Θα πω καποιες σκορπιες σκεψεις. Ειναι σχετικα προφανες οτι ο ΑΣ τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πιστευει οτι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα βράδυ ή πολύ πιθανό αύριο θα βγει ανακοίνωση συνδέσμων,λογικά θα υπογράφουν όλοι της πολης με ερωτηματικό την Θύρα 4,που πολύ πιθανό να υπογραφεί κι αυτή.
Δεν έχω μάθει ακριβως ακόμα τι θα λέει, στο περίπου ξέρω ότι στηρίζουν την απαίτηση του ΑΣ για εγγυητικές, δεν ξέρω αν συμφωνούν ως προς ...
Δεν έχω μάθει ακριβως ακόμα τι θα λέει, στο περίπου ξέρω ότι στηρίζουν την απαίτηση του ΑΣ για εγγυητικές, δεν ξέρω αν συμφωνούν ως προς ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα είναι να συνεχίσουν να βγάζουν ανακοινώσεις με σκεπτικό και βάθος έκθεσης δημοτικού, αφήνοντας ένα κάρο ερωτήματα σχετικά ΚΑΙ με τη δική τους στάση (πολλώ δε μάλλον όλων των αρμόδιων) και χωρίς πραγματική ομόνοια, σύμπνοια και συνεργασία μεταξύ τους, τότε καλύτερα να μην πουνε τίποτα
Τα ...
Τα ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ακριβώς
Κατανοητά όλα αυτά
Αλλά ευθύνη του ιβαν ότι ο κυρκυρ γυρνούσε μέσα στο γήπεδο λες και ήταν ο Τζόν Γουέιν και απ την άλλη στην Αθήνα κατέβασε αποστολή στην παπαρινα χωρίς προσωπικό ασφαλείας
ΟΛΑ τα καλά τα έχουμε πιστώσει στον πατερούλη όμως και όχι στον κυρ κυρ και τον κάθε κυρ κυρ ...
Κατανοητά όλα αυτά
Αλλά ευθύνη του ιβαν ότι ο κυρκυρ γυρνούσε μέσα στο γήπεδο λες και ήταν ο Τζόν Γουέιν και απ την άλλη στην Αθήνα κατέβασε αποστολή στην παπαρινα χωρίς προσωπικό ασφαλείας
ΟΛΑ τα καλά τα έχουμε πιστώσει στον πατερούλη όμως και όχι στον κυρ κυρ και τον κάθε κυρ κυρ ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια όλα τα προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί με διάφορους παίκτες, μόλις αναλαμβάνει προσωπικά ο ιβάν αυτά λύνονται μέσα σε μερικές ώρες.
Και επειδή οι καιροί είναι περίεργοι...το παραπάνω μεταφράζεται και έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του
Και επειδή οι καιροί είναι περίεργοι...το παραπάνω μεταφράζεται και έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο, ούτε ένας τομέας, ούτε ένα στάδιο, ούτε μια οπτική γωνία ΟΛΟΥ αυτού του θέματος που να είναι ΒΡΩ ΜΕ ΡΟ
Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε
Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε
Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα πλέον θα πρέπει να μιλήσουν οι σύνδεσμοι και το γήπεδο.
Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποτε πιστεύαμε πως οι εξουσίες του ΑΣ λειτουργούν ως ασπίδα, προστατεύοντας την ομάδα από τον κίνδυνο να πέσει στα χέρια κάποιου παλαβού μεγαλομετόχου — κάποιου που θα μπορούσε να κάνει ό,τι του κατέβει: να αλλάξει χρώματα, έδρα ή έμβλημα κατά το δοκούν, όπως έχει συμβεί σε άλλους συλλόγους ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
Στη φθορά του ιβαν προφανώς ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εταιρεία Μυστακίδη "Νέα Τούμπα" έτσι στα ξεκούδουνα; Φοβάμαι πως στον ΑΣ τα έχουν κάνει σαλάτα και πρέπει να βγουν να να εξηγηθούν να μάθουμε τι τρέχει. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν.
Όταν θα βγουν, πλέον θα είναι αργά κι όλα θα έχουν δρομολογηθεί.
Είναι έκθετοι. Απορρίπτουν το ...