Θα πρέπει να υπάρχει μια συμφωνία με αναλογικότητα και λογική τόσο για τον επενδυτή, όσο και για τον ΑΣ.
Το μπάσκετ δεν έχει τα έσοδα του ποδοσφαίρου, ούτε τα ποσά που βγαίνουν από μεταγραφές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών και ούτω καθεξής.
Τα 60.000 ευρώ και εμένα μου φαίνονται λίγα, αλλά και ...
Η αναζήτηση βρήκε 718 εγγραφές
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Καλό μήνα σε όλους. Το ποσό είναι γελοίο, όχι εξαιτίας της αξίας του γηπέδου για τον ερασιτέχνη εξάλλου παρατημένο το χει και παρατημένος είναι και ο ερασιτέχνης, αλλά για το βάθος χρόνου της συμφωνίας. Για μένα μία λύση είναι να του παραχωρηθεί του Μυστακίδη σαν ΚΑΕ ΠΑΟΚ το γήπεδο δωρεάν για τρία ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Αν ειμουν στη Παε θα την αγόραζα κ θα εβλεπα την αρίθμηση, μετα τη διασταύρωση αγοράς θα του απέκλεια οποιαδήποτε σχεση με τη ΠΑΕ ΠΑΟΚJamaican έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 13:16 https://www.vinted.gr/items/8291115611- ... -100-years
Τον γ@αμας ή οχι κυριε προεδρε?
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θεωρείς απλά ότι έτυχε και κατέρρευσε η ομάδα και έχασε βαθμούς ξαφνικά από χωριά και σήμερα απλά δεν εμφανίστηκε ;
μην το σκαλιζεις ρε συ δεν εχει νοημα. κατι φημες υπαρχουν, τις ξερουμε, δεν τις αναπαραγουμε. παμε παρακατω.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι βγηκαν 10 παικτες με προβληματα ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την στιγμή που δεν έχεις καταφέρει να "πιάσεις" τα έσοδα του τσουλου σε συνδιασμό με την υπάρχουσα κατάσταση, υπάρχει μόνο ένα μοντέλο το οποίο μπορεί να αποδώσει στην Ελλάδα χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.
Αυτό το μοντέλο ακολουθείται από τον Σαββίδη πιστά εδώ και χρόνια, οι καρποί όλου ...
Αυτό το μοντέλο ακολουθείται από τον Σαββίδη πιστά εδώ και χρόνια, οι καρποί όλου ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα ο λαός του ΠΑΟΚ πονάει, πολλοί γυρνούν την πλάτη ή δε θα πάνε γήπεδο ή ήδη το κάνουν. Τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό; Σήμερα σας παρακαλώ δείξτε μου μια αντίδραση της ΠΑΕ από τον χαμένο τελικό. Υπάρχει αντίδραση; Να βγουνε να μιλήσουνε να δώσουν όραμα; 'Εχετε δει σε ομάδα του ποκ να χάνουν ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Και θα έρθει ο Ίβιτς και θα δούμε χαϊρι.
Γιατί πρέπει να ανακυκλώνουμε τα ίδια ονόματα ξανά και ξανά;
Γιατί πρέπει να ανακυκλώνουμε τα ίδια ονόματα ξανά και ξανά;
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντα θα υπαρχουν ανορθογραφιες και αστοχίες σε όλα τα ρόστερ και όλους τους σχεδιασμούς.
Φέτος έγιναν οι πιο ορθολογικές κινήσεις εδώ και αρκετά χρόνια και το ρόστερ ήταν στο ίδιο ή και καλύτερο επίπεδο από τον ανταγωνισμό.
Οι μαζεμένοι τραυματισμοί θα κόστιζαν σε κάθε ομάδα και είναι θέμα της ...
Φέτος έγιναν οι πιο ορθολογικές κινήσεις εδώ και αρκετά χρόνια και το ρόστερ ήταν στο ίδιο ή και καλύτερο επίπεδο από τον ανταγωνισμό.
Οι μαζεμένοι τραυματισμοί θα κόστιζαν σε κάθε ομάδα και είναι θέμα της ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Bono, αν και συμφωνώ με την οπτική που βλέπεις τον κόσμο, δύο-τρία πράγματα:
1. Όσο κι αν ο ΠΑΟΚ είναι όχημα για τον κάθε Ιβάν, αποκλείεται να μην υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο του Ιβάν με τον ΠΑΟΚ. Τον αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Τον πονάει τον ΠΑΟΚ. Και τον Ιβάν τον εμπιστεύεται τεράστιο μέρος του κόσμου ...
1. Όσο κι αν ο ΠΑΟΚ είναι όχημα για τον κάθε Ιβάν, αποκλείεται να μην υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο του Ιβάν με τον ΠΑΟΚ. Τον αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Τον πονάει τον ΠΑΟΚ. Και τον Ιβάν τον εμπιστεύεται τεράστιο μέρος του κόσμου ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Μετα την συνεντευξη τυπου και τα πρωτα αυτα δεδομενα φαινεται πως η επιλογη του κυριως εχει αμεση επιδραση στο πως δεχεται και αντιμετωπιζει η ΠΑΕ ως οργανισμος τις ερωτησεις, φημες, λογια, πιεσεις, κριτικη, αμηχανια, εκνευρισμο του κοσμου του ΠΑΟΚ παρα ο,τιδηποτε αλλο. Κι αυτο πλεον αποδεικνυεται ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Η αλήθεια είναι πως το θέμα της κούλας και των εισιτηρίων με έχει προβληματίσει πολύ. Οι τιμές τους είναι σε πολλές περιπτώσεις εξωφρενικές, φθηνότερο συνδέσμων 350 με καπέλο άλλα 50 για ερασιτέχνη μου είπε ένας πιτσιρικάς στη δουλειά, και όμως πάνε από επαρχία γήπεδο. Ξέρω πως η ζήτηση θα πέσει με ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Πολύ ενδιαφέρον τοπικ... Διάβασα με προσοχή τα περισσότερα post.
Παιδιά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.. Εννοώ με τους μισθούς και τα προιόντα της μπουτικ.
Στη μεγάλη εικόνα ο ΠΑΟΚ απευθύνεται σε ενα κοινό πιο φτωχό απο ότι οι 3 των Αθηνών.
Αρα τα έσοδα της εταιρείας είναι εκ των πραγμάτων ...
Παιδιά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.. Εννοώ με τους μισθούς και τα προιόντα της μπουτικ.
Στη μεγάλη εικόνα ο ΠΑΟΚ απευθύνεται σε ενα κοινό πιο φτωχό απο ότι οι 3 των Αθηνών.
Αρα τα έσοδα της εταιρείας είναι εκ των πραγμάτων ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια τραγική χρονιά απ' όλες τις απόψεις φτάνει στο τέλος της και πραγματικά από πλευράς μου αυτό που έχω να πω είναι ένα μεγάλο μακρόσυρτο ουφφ.
Καταρχάς να πούμε πως η ομάδα απέτυχε σε όλους τους στόχους της. Και απέτυχε με κρότο σε κάθε έναν στόχο γιατί η ίδια είχε δημιουργήσει προσδοκίες.
Για ...
Καταρχάς να πούμε πως η ομάδα απέτυχε σε όλους τους στόχους της. Και απέτυχε με κρότο σε κάθε έναν στόχο γιατί η ίδια είχε δημιουργήσει προσδοκίες.
Για ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δεν με ανησυχεί τόσο το κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά ο παίκτης, όσο το ψυχολογικό φορτίο που καλείται να σηκώσει, χωρίς καν να του αναλογεί η ευθύνη. Δεν μιλάω για την πίεση του πρωταθλητισμού ή τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, αλλά για το γεγονός ...