Εγω γενικα δεν τους ακουω ποτε. Μπορει να τον διαβάσω καμια φορα αλλα στα γραπτα δεν γραφει για μεταγραφες. Γιατι μενουν.
Η αναζήτηση βρήκε 367 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσο δεν αναπροσαρμοζεται το συμβολαιο του Ντελια , τοσο πιο πιθανη φαινεται μεταγραφη στη στουτγκαρδη
Σωστός... Επιπλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα με ενδεχόμενη πώληση Ντέλια δεν είναι αυτή καθε αυτή η αξία του (και δεν εννοώ ότι θα βρούμε άλλον, πόσο μάλλον εύκολα)... Εξάλλου μη γελιόμαστε, δε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για τον Ducksch είμαι θετικός πάντως.
Είναι επιθετικός που ταιριάζει στο Lucescuball.
Πρεσάρει, παίζει συνδυαστικά και προσφέρει στην δημιουργία. Δεν είναι, βέβαια, αυτό που λέμε clinical striker αλλά είναι all around επιθετικός με προσφορά σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.
Από τα τελευταία ...
Είναι επιθετικός που ταιριάζει στο Lucescuball.
Πρεσάρει, παίζει συνδυαστικά και προσφέρει στην δημιουργία. Δεν είναι, βέβαια, αυτό που λέμε clinical striker αλλά είναι all around επιθετικός με προσφορά σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.
Από τα τελευταία ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανω μια συνοψη βασει των λεγομενων (γριφοι, πληροφοριες, κρεμαλες) των πληροφοριοδοτων που εμπιστευομαστε εδω μεσα, ωστε αν μπει καποιος ανθρωπος να δει τι παιζει να το δει μαζεμενα σε ενα ποστ.
Για φορ εχουν ειπωθει ή μαλλον εννοηθει μεσω γριφων κτλ απο τον prist τα ονοματα των:
- Dany Mota ...
Για φορ εχουν ειπωθει ή μαλλον εννοηθει μεσω γριφων κτλ απο τον prist τα ονοματα των:
- Dany Mota ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφτηκε και στο γερμανικό kicker για τον Άλεξ Κράλ.
Το βάζω μεταφρασμένο στα αγγλικά.

Το βάζω μεταφρασμένο στα αγγλικά.

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά που δίνει ο Ντέλιας στο γήπεδο και οτι πρόσφερει στο brand ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να τα βρούμε σε άλλον παίχτη. Αρνηθείτε την πρόταση και ανανεώσετε τον για να ηρεμήσει λίγο το κεφαλι μας με το καλοκαίρι που έχουμε.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαι σε φαση που δεν θελω να γραφω οτιδηποτε και απλα περιμενω.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα απ' όλα ξεκινάμε απ' τα βασικά.
Η πρόταση είναι αστεία.
Eιδικά οταν πλεον ειναι βασικος στην εθνική και περιμενεις του χρονου μεγαλη διοργάνωση. Οπως και να το δεις το ταιμινγκ ειναι οχι απλα κακό αλλα κακιστο. είτε αγωνιστικά είτε σαν μηνυμα προς τα έξω. Εγω θελω σε καποια φαση να τον ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα το θέμα μου δεν είναι αν θα πουληθεί ο παίκτης. Η φυσική εξέλιξη του αργά ή γρήγορα θα τον απομακρύνει από Ελλάδα. Δύο πράγματα με ενοχλούν. Το ένα είναι ότι ποτέ δεν πληρώθηκε όσο του άξιζε (πάλι θα έφευγε ίσως σε ένα χρόνο, πάντως όχι τώρα) και το άλλο ειναι ότι δε δέχομαι να πουληθεί μόνο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γραφω για να μπορω να το διαβαζω πιο πολυ, γιατι ειναι σουρεαλιστικο. Ο γαυρος πουλησε τον Κωστουλα 35 χαρτια με μιση σεζον στην Ελλαδα και εμεις πουλησαμε τον Τζιμα 20 χαρτια με μιση σεζον στην Β' Γερμανιας.
Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ...
Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα έτσι όπως είναι δυστυχώς το κλίμα ,άμα γίνει κανένα 0-1 στο 5' μπορεί και να μην σε νοιάζει η λίστα της ΟΥΕΦΑ μετά.
Και υπάρχουν υπεύθυνοι ήδη εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Ένας λόγος που δεν θα πάω στο γήπεδο είναι και ο φόβος μου μην ζήσω κάτι τέτοιο ξανά μετά από τόσα χρόνια.
Ο λαός πρέπει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον,απο το μεσημερι που βγηκε η ειδηση,κρατηθηκα να μην σχολιασω.
Ειτε πουληθει ειτε οχι,δεν θα μας περνατε για μαλακες 2ο σερι καλοκαιρι,μια με την Ρεντ Μπουλ μια τωρα με Στουτγκαρδη,ε φτανει!
Παει προς την ΠΑΕ αυτο που εγραψα για να μη παρεξηγηθω.
Ειτε πουληθει ειτε οχι,δεν θα μας περνατε για μαλακες 2ο σερι καλοκαιρι,μια με την Ρεντ Μπουλ μια τωρα με Στουτγκαρδη,ε φτανει!
Παει προς την ΠΑΕ αυτο που εγραψα για να μη παρεξηγηθω.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρωτάω εγώ: άμα γίνει η ανατροπή ξαφνικά όλα καλά;
Όχι. Σε καμία περίπτωση.
Τραγική διαχείριση ακόμα ενός θέματος και αν ο παίκτης πήρε την απόφαση να ταξιδέψει Γερμανία για μεταγραφή (άρα το είχε αποφασίσει) το να τον φέρεις πίσω με το ζόρι δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει.
Από παλινωδία σε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).
Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?
Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι για ...