Η αναζήτηση βρήκε 596 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πέρα από ΟΛΑ τα άλλα εξοφθαλμα που συμβαίνουν

Και μόνο που ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να βγαίνουν οι ίδιοι και να λένε τα ίδια στο ίδιο μέρος, είναι από μόνο του αισχος

Προσχεδιασμένο τρύπημα, ξεκάθαρο το τι συμβαίνει

Στα παπάρια μας αν ξεκίνησε ψηφοφορία ή οχι. Ακόμα και αυτό, εσκεμμένο ΧΑΩΜΑ της κουβέντας ...
από feria
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα, από την συνέντευξη της κυρίας Γιαννακοπούλου:
“Η πλευρά του κ. Μυστακίδη ζήτησε να παρευρεθεί σε ένα συμβούλιο ή συνάντηση για να τοποθετηθεί και να πει τη θέση της όσον αφορά στο γήπεδο. Εκφράστηκε η πρόταση ότι αν και εφόσον το επιθυμεί το ΔΣ σε μία συνάντηση να έρθει“.

Τι δουλειά έχει ...
από Cylon-4
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Αναλυτικά η δήλωση του Μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Διοικητικού Υπευθύνου των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρη Χασεκίδη :

«Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας ...
από Maklaz
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.

Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.

Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει αυτός ...
από astral
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Ακομα θυμαμε τον Ιουνιο οταν αρχησε το θεμα που μας λεγανε εδω μεσα να ηρεμησουμε γιατι "καντε υπομονη εννοειτε θα κανουν συνεντευξη τυπου συντομα και θα εξηγησουν τα παντα" :lol:

Ναι, Παρασκευή θα ήταν όλα ξεκάθαρα. Ούτε καν η Παρασκευή δεν τηρήθηκε....

Το θέμα είναι τι είδαν όλοι αυτοί, τι ...
από Montrealiotis
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ, με την στάση του λαού του ΠΑΟΚ, ντρέπομαι που είμαι μέρος του. Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας και διαχειρίζονται την περιουσία μας, σαν να είναι το σπίτι τους, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα ντρεπόμουν περισσότερο αν ήμουν οργανωμένος.
από embuji
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Σε αυτην την φαση, ή βγειτε και πειτε στα ισα οτι το εργο πλεον μαλλον εχει ηδη δωθει στον Μυστακιδη ή δωστε το "impossible task" στον Σαββιδη να μην το κανει για να πειτε δε μπορει και να το δωσετε εκει που θελετε. Ειναι αστειο αυτο που γινεται πλεον. Πραγματικα εχετε φερει μεχρι και εμενα που ...
από Γερασίμου
Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
από Kabamaru11
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Γιατι δεν μας λενε κ εμας να μαθουμε για ποιο λογο δεν ειναι ικανοι οι Τσαλοπουλος/Χατζοπουλος για την επομενη μερα στον Α.Σ.;Που προσωπικα απο το εργο τους σε βολλευ και μπασκετ δεν μας παιρνει να λεμε το αντιθετο.Οι πραξεις τους μιλησαν.

Ποιο πνευμα ενωτητας και κουραφεξαλα;Αυτοι οι ιδιοι (ολοι ...
από Maklaz
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:17
Jump to forum
Jump to topic

Αστεία πράγματα!

Ολόκληρη ανακοίνωση που ονοματίζει μόνο 2 ανθρώπους. Και ποιους ανθρώπους κ' όλας!!!!
από prist64
Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας

Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω

Agios speaking
από Σουριναμέζος
Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Δεν με ανησυχεί τόσο το κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά ο παίκτης, όσο το ψυχολογικό φορτίο που καλείται να σηκώσει, χωρίς καν να του αναλογεί η ευθύνη. Δεν μιλάω για την πίεση του πρωταθλητισμού ή τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, αλλά για το γεγονός ...
από prist64
Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

γεννηθηκε στο Λουξεμβουργο
Πορτογαλος
παιζει στην Ιταλια
τον λενε D_ _y M_ _a

ΥΓ το αριστερο κρεμεται λιγο περισσοτερο απο το δεξι
από prist64
Τετ 23 Ιούλ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

λαθος δρομο πηρατε και φταιω κι εγω γι αυτο
μιλουσα για χαφ, εγραψα ΜΒ και βγηκα απο το σπιτι
τωρα που επανηλθα το ειδα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν θα γραψω και LΒ

λοιπον τρια χαφ κοιταμε, ΑΚ,ΜΒ και LB

Αλεξ Κρααλ,Ματους Μπερο και Λαζλο Μπενες.....διαλεχτε

ΥΓ ενα γαμημενο χαφ να ...
από Frans van Rooij
Τετ 23 Ιούλ 2025, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα. Για το θέμα του χαφ να πω απλά ότι θέμα Benes ΔΕΝ υπήρχε ούτε υπάρχει.