το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δεν με ανησυχεί τόσο το κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά ο παίκτης, όσο το ψυχολογικό φορτίο που καλείται να σηκώσει, χωρίς καν να του αναλογεί η ευθύνη. Δεν μιλάω για την πίεση του πρωταθλητισμού ή τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, αλλά για το γεγονός ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
γεννηθηκε στο Λουξεμβουργο
Πορτογαλος
παιζει στην Ιταλια
τον λενε D_ _y M_ _a
ΥΓ το αριστερο κρεμεται λιγο περισσοτερο απο το δεξι
Πορτογαλος
παιζει στην Ιταλια
τον λενε D_ _y M_ _a
ΥΓ το αριστερο κρεμεται λιγο περισσοτερο απο το δεξι
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
λαθος δρομο πηρατε και φταιω κι εγω γι αυτο
μιλουσα για χαφ, εγραψα ΜΒ και βγηκα απο το σπιτι
τωρα που επανηλθα το ειδα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν θα γραψω και LΒ
λοιπον τρια χαφ κοιταμε, ΑΚ,ΜΒ και LB
Αλεξ Κρααλ,Ματους Μπερο και Λαζλο Μπενες.....διαλεχτε
ΥΓ ενα γαμημενο χαφ να ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα. Για το θέμα του χαφ να πω απλά ότι θέμα Benes ΔΕΝ υπήρχε ούτε υπάρχει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εγω γενικα δεν τους ακουω ποτε. Μπορει να τον διαβάσω καμια φορα αλλα στα γραπτα δεν γραφει για μεταγραφες. Γιατι μενουν.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσο δεν αναπροσαρμοζεται το συμβολαιο του Ντελια , τοσο πιο πιθανη φαινεται μεταγραφη στη στουτγκαρδη
Σωστός... Επιπλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα με ενδεχόμενη πώληση Ντέλια δεν είναι αυτή καθε αυτή η αξία του (και δεν εννοώ ότι θα βρούμε άλλον, πόσο μάλλον εύκολα)... Εξάλλου μη γελιόμαστε, δε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για τον Ducksch είμαι θετικός πάντως.
Είναι επιθετικός που ταιριάζει στο Lucescuball.
Πρεσάρει, παίζει συνδυαστικά και προσφέρει στην δημιουργία. Δεν είναι, βέβαια, αυτό που λέμε clinical striker αλλά είναι all around επιθετικός με προσφορά σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.
Από τα τελευταία ...
Είναι επιθετικός που ταιριάζει στο Lucescuball.
Πρεσάρει, παίζει συνδυαστικά και προσφέρει στην δημιουργία. Δεν είναι, βέβαια, αυτό που λέμε clinical striker αλλά είναι all around επιθετικός με προσφορά σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.
Από τα τελευταία ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανω μια συνοψη βασει των λεγομενων (γριφοι, πληροφοριες, κρεμαλες) των πληροφοριοδοτων που εμπιστευομαστε εδω μεσα, ωστε αν μπει καποιος ανθρωπος να δει τι παιζει να το δει μαζεμενα σε ενα ποστ.
Για φορ εχουν ειπωθει ή μαλλον εννοηθει μεσω γριφων κτλ απο τον prist τα ονοματα των:
- Dany Mota ...
Για φορ εχουν ειπωθει ή μαλλον εννοηθει μεσω γριφων κτλ απο τον prist τα ονοματα των:
- Dany Mota ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφτηκε και στο γερμανικό kicker για τον Άλεξ Κράλ.
Το βάζω μεταφρασμένο στα αγγλικά.

Το βάζω μεταφρασμένο στα αγγλικά.

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά που δίνει ο Ντέλιας στο γήπεδο και οτι πρόσφερει στο brand ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να τα βρούμε σε άλλον παίχτη. Αρνηθείτε την πρόταση και ανανεώσετε τον για να ηρεμήσει λίγο το κεφαλι μας με το καλοκαίρι που έχουμε.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαι σε φαση που δεν θελω να γραφω οτιδηποτε και απλα περιμενω.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα απ' όλα ξεκινάμε απ' τα βασικά.
Η πρόταση είναι αστεία.
Eιδικά οταν πλεον ειναι βασικος στην εθνική και περιμενεις του χρονου μεγαλη διοργάνωση. Οπως και να το δεις το ταιμινγκ ειναι οχι απλα κακό αλλα κακιστο. είτε αγωνιστικά είτε σαν μηνυμα προς τα έξω. Εγω θελω σε καποια φαση να τον ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα το θέμα μου δεν είναι αν θα πουληθεί ο παίκτης. Η φυσική εξέλιξη του αργά ή γρήγορα θα τον απομακρύνει από Ελλάδα. Δύο πράγματα με ενοχλούν. Το ένα είναι ότι ποτέ δεν πληρώθηκε όσο του άξιζε (πάλι θα έφευγε ίσως σε ένα χρόνο, πάντως όχι τώρα) και το άλλο ειναι ότι δε δέχομαι να πουληθεί μόνο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γραφω για να μπορω να το διαβαζω πιο πολυ, γιατι ειναι σουρεαλιστικο. Ο γαυρος πουλησε τον Κωστουλα 35 χαρτια με μιση σεζον στην Ελλαδα και εμεις πουλησαμε τον Τζιμα 20 χαρτια με μιση σεζον στην Β' Γερμανιας.
Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ...
Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ...