Η αναζήτηση βρήκε 365 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τετ 06 Αύγ 2025, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αντί να ασχολείστε με το τι είπε ο Κόλκας, καθίστε διαβάστε τι έγραφα εγώ την πρώτη μέρα που ξέσπασε η αθλιότητα Κατσαρη

Χωρίς κανένα βαιμπερ και χωρίς καμία ενημέρωση

Η πρώτη αντίδραση ήταν ότι η κίνηση Κατσαρή αποτελεί έγκλημα, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΌΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ προκαλεί απρόβλεπτες αντιδράσεις του ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδια για ολα αυτα που εχουν διαφωνια, τα ζητησαν απο την ΠΑΕ και τους αρνηθηκε; Τους ειπαν θελουμε αυτο και αυτο και αυτο και τους ειπαν οχι; Εγω αυτο δεν μπορω να καταλαβω.
από Σουριναμέζος
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που λεει τωρα 16 μηνες απο τη στιγμή που θα συσταθεί η εταιρια ειδικού σκοπού ειναι μεγαλο λαθος της ΠΑΕ

Όχι είναι αστεία δικαιολογία, μπορούσαν να ζητήσουν από την ΠΑΕ να μπει ρήτρα ακύρωσης του συμφωνητικού σε περίπτωση που η εταιρεία δεν συσταθεί έως κάποια εύλογη ημερομηνία. Εάν δεν ...
από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχουν σημεια που αν ισχυουν ειναι φαουλ της ΠΑΕ. Βεβαια δεν μας ειπαν αν τα ζητησαν και τους αρνηθηκαν ή απλα τα βγαλαν στην φορα τωρα. Γιατι η κυριουλα εκει μας ειπε οτι ενα τοσο μεγαλο εργο δεν ειναι για δημοσια συζητηση.
από gika
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.

Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
από eagle4
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Τα συμπεράσματα που έβγαλα:
1. Από Μυστακίδη λένε ότι υπάρχει μόνο "ΠΡΟΘΕΣΗ για να χτίσει το γήπεδο", με ένα έγγραφο ότι απλά έχει χρήματα αυτή τη δεδομένο χρονική στιγμή. Άρα όλες οι ανακοινώσεις του ΑΣ ήταν για τις εντυπώσεις , ΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ όπως είπαν κάποια παιδιά. Άσχετα που άργησαν 2 ...
από trf_traveller
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Τραγική η αναφορά στα νέα μέλη, ειδικότερα όταν σε όλο τον κόσμο γίνεσαι μέλος ηλεκτρονικά, τώρα λέει θα περνάει έγκριση από το ΔΣ
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

2-3 πράγματα από όσα είπε ο ΑΣ σήμερα είναι βεβαίως σωστά, χρησιμα και ΑΝΑΓΚΑΙΟ να διορθωθούν η να λυθούν ή να προβλεφθούν. Περί εγγυήσεων, ημερομηνιών κ.α.

Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".

Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
από Psaras
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Τι κατάντια, τι ντροπή!
Σε συνέντευξη τύπου είναι δυνατόν γνωστοί-άγνωστοι να νουθετούν τους δημοσιογράφους για τα ερωτήματά τους;
Είναι δυνατόν; Επικαλέστηκαν 100 φορές την δημοκρατία, άλλα άφησαν τους γνωστούς-άγνωστούς να κάνουν δουλίτσα.

Επικαλούνται το συναίσθημα, αλλά επιχειρήματα… μηδέν ...
από ramolimendo
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Χωριό και κατιναριό.
Μέσα στην χαύρα του τι ακούστηκε και με ΑΡΔ που δεν ηταν ικανοί να κάνουν τις σωστές ερωτήσεις ( Κολκα που ήσουν ? κρατας αποστάσεις? ) τα συμπεράσματα ειναι:

1)Προυφ οφ φαντσ μεχρι τον Δεκεμβριο χωρις να ξέρουμε το ποσό μέχρι να το βγάλει η επιτροπή που δεν ξέρουμε πότε θα το ...
από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:36
Jump to forum
Jump to topic

Ρε @icue οταν ο ΑΣ δεν υπεγραψε κατι που εσχατως δικαιολογεις και εσυ με βαση τα κενα του μνημονιου εσυ ειδες διαθεση της ΠΑΕ για αποδοχη ελλειψεων στο κειμενο και καλεσμα για απο κοινου επανασυνταξης ? Ακομα και σημερα η πρωτη αντιδραση ηταν η παραπομπη στο μνημονιο βαση του οποιου ...
από ToMousiTouCrespo
Δευ 11 Αύγ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Για κάθε 500 σελίδες στο παρόν τοπικ θα έχουμε κι από ένα μνημόνιο συνεργασίας, όπως στις μεταγραφές;
από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Μα από την αρχή εγώ αυτό φωνάζω . Ακόμα και στις διαφωνίες μου με τον οντι αυτό λέω .
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ιβαν θα κερδίσει δύση Αμερική νδ κλπ μπορεί ναι μπορεί και όχι
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε αυτός ...
από Nassos
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Να δοθούν τα πρακτικά νομίζω το θέλουμε όλοι. Εκεί θα φανεί ξεκάθαρα ποιος κοροϊδεύει ποιον.