Αναζήτηση για περισσότερες από 3337 εγγραφές

Return

από Taseos
Πέμ 01 Ιαν 2026, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Η τούμπαρα χθες στην αλλαγή του χρόνου είχε πάρτυ βεγγαλικών και δακρύων. Δεν ξέρω τι θα πάρουμε φέτος. Νομίζω το πρωτάθλημα. Αλλά η στιγμή που θα ξηλώσω το καρεκλάκι μου από το ναό ίσως να ναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Καθότι μάλλον χρόνια πολλά στην τούμπαρα μας δεν μπορούμε να ευζηθπυμε φέτος.
100 ...
από Maklaz
Κυρ 11 Ιαν 2026, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

psychologos , ότι λέει ο φίλος PablitoV2 . Και για να το πάω ένα βήμα παραπάνω δες πόσα απλά είναι όλα.

Αν το γήπεδο το έχτιζε η ΠΑΕ με δάνειο, τότε όντως θα είχαμε πρόβλημα, γιατί τα 100+ εκ όπως αναφέρεις θα βάραιναν τον ισολογισμό μας με τόκους και τεράστιες αποσβέσεις.

Το γήπεδο θα γίνει από ...
από Maklaz
Κυρ 11 Ιαν 2026, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Ακριβώς φίλε ABOLEYTOI !

Θα πέσει γέλιο όταν επιτέλους δούμε αυτά τα έσοδα, θα εκτεθούν πρόεδροι και ομάδες που τα έχουν ήδη είτε από γήπεδο είτε από παρουσίες στο τσουλου και σήμερα τους κοντραρουμε στα ίσα. Δεν θα περάσουν καθόλου καλά!

Χαρείτε την ομάδα, μεγαλώνει με τις όποιες δυσκολίες ...
από leomatos88
Τετ 14 Ιαν 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τόσο παρατημένη την ομάδα την έχεις που πριν 14 χρόνια μία τέτοια νίκη θα είχε μαζέψει τουλάχιστον 5.000 τρελούς στο αεροδρόμιο, εν αντιθέσει με τώρα που σκεφτόμαστε απλώς την Κυριακή και τον ΟΦΗ, για έναν ΠΑΟΚ άλλη μια φορά πρωταθλητή και άλλη μια φορά κυπελλούχο, και για έναν ΠΑΟΚ άλλη μια χρονιά ...
από DimitrisS
Πέμ 15 Ιαν 2026, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Απεχω συνειδητα εδω και αρκετο διαστημα από το φορουμ και θα συνεχισω να το κανω.
Πιστευω οτι αρκετες καλες πενες εδω μεσα, μπορουν να καταλαβουν τους λογους.

Θα ηθελα ομως να πω κατι, με αφορμη και την χθεσινη βραδια συνολικα.

Αυτα που βλεπουμε τα τελευταια χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο, που ...
από xrisitsapa
Πέμ 15 Ιαν 2026, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Μετά από κάθε τέτοια νίκη, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ξανά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον τεράστιο πρόεδρο μας.

Εμείς οι παλαιότεροι ξέρουμε:

Χτες, ένα κοράκι από τα τόσα που έχουν σφυρίξει τον ΠΑΟΚ στη χαβούζα, άνετα θα :
Έβρισκε ένα οφσάιντ να ακυρώσει το γκολ του Μύθου
Έδινε πέναλτι τη βουτιά ...
από Мир
Παρ 16 Ιαν 2026, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Tο επόμενο βήμα για τη νέα Τούμπα!
Συστήθηκε η εταιρεία ειδικού σκοπού με την επωνυμία «Φωλιά Δικέφαλου Αετού»

H 16η Ιανουαρίου 2026, έχει τη δική της σημασία για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού όπως έγινε γνωστό σήμερα, συστήθηκε η εταιρεία ειδικού σκοπού με την επωνυμία «Φωλιά ...
από Taseos
Παρ 16 Ιαν 2026, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ να πούμε μια μικρή λεπτομέρεια. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ το σχεδιάσει η τοπ εταιρία σχεδιασμού γηπέδων populous, το προπονητικό κέντρο το σχεδιάζει η τοπ εταιρία του χώρου KSS. Οι κορυφαίοι σχεδιάζουν για τον κορυφαίο και τον κορυφαίο πρόεδρο του! ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚ :pano: :pano:
από Paok1926 + male-sykies
Παρ 16 Ιαν 2026, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Το έχεις δει αυτό το δικέφαλο πουλί έξω από το γήπεδο της χάρτινης? Είναι ίδιο με Transformer. Αφού λες τώρα θα μεταμορφωθεί και θα πει: Είμαι ο Diseptikon και θέλω να σκοτώσω τον Optimus Praim. Για αυτό λέω πως είναι πολύ δύσκολη η κατασκευή των κεφαλιών.
από katafraktos
Σάβ 17 Ιαν 2026, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Gazzetta
-Θα ολοκληρώσει τις επαφές με την κατασκευαστική εταιρία η οποία θα αλλάξει μερικά δεδομένα στο σχέδιο του γηπέδου, όπως αυτό που χθες αποκαλύφθηκε και έχει να κάνει με τον αετό που θα σκεπάζει το γήπεδο, έχοντας τα φτερά δυτικά και ανατολικά στις κεντρικές κερκίδες και τα κεφάλια του στα ...
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 24 Ιαν 2026, 08:37
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι ο Τέλαρος να σε δώσει τα λεφτά που δεν χρωστάει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μπας και αγοράσεις κι εσύ τίποτα από το σούπερ μάρκετ να φας λίγο.
από Maklaz
Δευ 26 Ιαν 2026, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά !!

:opaokara:
από dragon
Δευ 26 Ιαν 2026, 17:45
Jump to forum
Jump to topic

Ιστορική ημέρα ξημέρωσε για τον ΠΑΟΚ, καθώς στις 26 Ιανουαρίου 2026 υπεγράφη το μνημόνιο συναντίληψης (MoU) ανάμεσα στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, την εταιρία “Φωλιά του Δικέφαλου Αετού” και τον ΑΣ για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Με την υπογραφή αυτή σηματοδοτείται και επίσημα η έναρξη του μεγάλου ...
από navigator11
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Οι στηρίζοντες σθεναρά τον Μύστα, νυν ξεστηρίζοντες τον ΑΣ ΠΑΟΚ, για την ανεξαρτησία του οποίου τους προηγούμενους μήνες έδωσαν συγκινητικές πληκτρολογιακές μάχες, λίγο μουδιασμένοι σαν να μου φάνηκαν σήμερα, κάνοντας μια γρήγορη περαντζάδα από τα διαδικτυακά λημέρια τους. Θέλω να πιστεύω ότι θα ...