" Ζαφειρης + Λοκο
ή Μαροκανος + Λοκο
+ φορ αντι Τσαλοφ
+ μπακ που ηδη μιλανε
δεν γινονται αυτα .....μιλαμε για τρελα
ετσι λενε "
Agios Charalampos Sindou
κανεις δεν μιλαει ανοιχτα,ολοι περιμενουν
sit back and enjoy
Η αναζήτηση βρήκε 583 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Η κατάντια είναι να ενδιαφέρεσαι για στόπερ που αφήνει ελεύθερο η Utd. Η χειρότερη της Πρέμιερ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσχετο με την επικαιρότητα της ημέρας (Ζαφείρης γαρ)
https://www.transfermarkt.com/riechedly-bazoer/leistungsdaten/spieler/216443/plus/0?saison=2023
Νομίζω για τα στόπερ είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε δυνατός με καλή τεχνική δε ξέρω από ταχύτητα πως πάει, παλαιότερα είχε τραυματισμούς αλλά έχει ...
https://www.transfermarkt.com/riechedly-bazoer/leistungsdaten/spieler/216443/plus/0?saison=2023
Νομίζω για τα στόπερ είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε δυνατός με καλή τεχνική δε ξέρω από ταχύτητα πως πάει, παλαιότερα είχε τραυματισμούς αλλά έχει ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά ο μόνος Μυστακίδης που εμφανίστηκε ως τώρα στον ΠΑΟΚ και όχι στα ακίνητα, είναι ο μητσος. Και δεν έρχεται με αεροπλάνο. Η Κατερίνη είναι μια ωριτσα αν πηγαίνεις με 80
Το ξερω, αν εμφανιζοταν στα κοινα θα χαμε και νεο γηπεδο και Ζαφειρη.
Η τίποτα. Τον μητσο btw ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχεδον πανηγυριζεις που για την ωρα δεν εγινε. Τι σχεδον δηλαδη...charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλο ειναι τετοιες ωρες να μην εμφανιζεσαι...αληθεια ...ειναι αμαρτια να φαμε μπαν 6-7 ατομα για παρτη σουcharisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
σαλτα βρε νούμεροcharisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
παλι μπινελικι θα φας
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην κοροιδεύετε καθόλου. Αν έρθει ο Τέλης θα έχουμε Ζαφείρη, Καρέτσα και έτοιμο στημένο γήπεδο. Επίσης θα αγοράσουμε μερικά πρωταθλήματα και 100 χιλιάδες επιπλέον οπαδούς πακέτο. Τέλος, δωρεάν διακοπές για όλους, γυναίκες στους ανύπαντρους και γκόμενές στους παντρεμένους
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως απολαμβανω ολο αυτο που ζουμε απο εχθες ασχετα με το τι καταληξη θα εχει :opaokara:
Θυμισε Σαββιδη του 19 η ολη φαση. Αυτη η ΚΑΥΛΑ μου ειχε λειψει πολυ ρε γαμωτο.
ΦΕΡΤΗΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΡΕ ΙΒΑΝ
Με τη διαφορά ότι τότε δεν ήξερε ο ίδιος τι γίνεται και δεν είχε κ ανθρώπους εμπιστοσύνης ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
αντε και οι προφητες βγηκαν στο μειντάνι.............CB
και για να μη παρετε λαθος δρομο..μπακ
και για να μη παρετε λαθος δρομο..μπακ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris_L4
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός της Άρσεναλ θα είναι η αλλαγή του Μεϊτέ