Αναζήτηση για περισσότερες από 1700 εγγραφές

Return

από Cylon-4
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Οχι βεβαια.
Να παρακαλας να μην βγει, γιατι αν γινει κατι τετοιο, θα εχουν ξεπεραστει οι κοκκινες γραμμες.
Σημερα το βραδυ στις 10 , θα εχουμε μια πρωτη εικονα.
από eorptol1
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

απο σφηνα σημερα....Μπορεί ακόμη να μην υπέγραψαν το μνημόνιο για τη “νέα Τούμπα”, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σήμερα σε μια εντυπωσιακή κίνηση, κλείνοντας πολλά στόματα και αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ σωστός έναντι των μελών της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ!

Ενημερώθηκε για τις οικονομικές ...
από Taseos
Δευ 17 Νοέμ 2025, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Δεν δίνει τέτοια δυνατότητα το καταστατικό του ΠΑΟΚ. Αν ο σύλλογος διαλυθεί ο χώρος προβάλεται ως χώρος πρασίνου και τίποτα άλλο. Σε κάθε περίπτωση το νέο γήπεδο αν ξεκινήσει η κατεδάφιση το 26 θα είναι έτοιμο το 31. Έτος που όλοι αυτοί μαζί με τον κύριο Μυστακίδη θα είναι σε ηλικία για μπιρίμπα και ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 18 Νοέμ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Το γήπεδο είναι ένα εργαλείο δουλειάς που εξυπηρετεί την ΠΑΕ και μόνον αυτήν. Για μένα είναι απαράδεκτο να κάνει κάποιος άλλος πλην της ΠΑΕ κουμάντο στο γήπεδο και άθλιο όταν αυτός ο άλλος να βάζει και όρους για το πώς θα γίνει το νέο γήπεδο, για το πώς δηλαδή θα κάνει η ΠΑΕ τη δουλειά της.
Το ...
από astral
Τρί 18 Νοέμ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα γεωπολιτικά, ούτε έχει σταθεροποιηθεί κάποια κατάσταση. Οι Αμερικανοι μια χαρά παιχνίδι κάνουν με τη Ρωσία και την ΕΕ την έχουν όλοι γραμμένη
από eorptol1
Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Παρακάλω ο παπαροδιεθνολογος του ΑΣ και παιδικός φίλος του φούρναρη να τοποθετηθεί....
από navigator11
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ το μόνο που εχω να πω είναι οτι η περίοδος αυτή μας (με) αρρώστησε

Και πως ΕΝ ΤΕΛΕΙ όλα καταλήγουν στο οτι φταίμε ΕΜΕΙΣ. Και για τους ελεεινούς παράγοντες, και για τα σκουλήκια που αφήνουμε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επηρεάζουν καταστάσεις και ψυχολογία.

Δεν θα επεκταθω παραπάνω τώρα ...
από Cylon-4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

WestBlock4 έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Εντυπωση μου κανει οτι αν ισχύει ετσι οπως μου τα ειπαν οτι το.μνημονιο που εδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ Εγκρίθηκε ομοφωνα...
Κατα πλειοψηφια εγκριθηκε......
από prist64
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

για καθε περισταση ο θυμοσοφος λαος
επινοησε και μια παροιμια
το γοργον και χαριν εχει,καλλιο αργα παρα ποτέ,παω αργα γιατι βιαζομαι

καποιοι ειπαν σε καποιον,εχει κι αλλού πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια

ελα ομως που ο καποιος, ειπε κι αυτος στους καποιους
εχει κι αλλου πορτοκαλιες ...
από Psaras
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Να γίνει με το καλό η ΓΣ για το γήπεδο και μετά πανηγυρίζουμε.
Τώρα απλά σφίγγουμε τις γροθιές και περιμένουμε να γίνουν όλα επίσημα, με υπογραφές και σφραγίδες.
από Мир
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Μη βιάζεστε θα έλεγα, ας υπογράφει τίποτα και να περάσει από ΓΣ το ίδιο εγραφό γιατί με αυτά και μ'αυτά αν ζούσε ο Φώσκολος θα έτριβε τα χέρια του με τόσο υλικό για σενάρια σόουπ/δράμα.

ΥΓ1. η αξιότιμη κυρία Κατερίνα λείπει από τις φωτογραφίες οπότε δεν ξέρω αν έχει δώσει την έγκριση ο φαντομάς εκ ...
από Equalizer
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

info.paokmania@gmail.com

Ισχύουν και τα άλλα, όμως εν τέλει όλα συγκεντρώνονται εδώ

Καμία απολύτως αποθέωση στον Σαββίδη για το γήπεδο.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του έργου, της ΙΔΕΑΣ και των χρημάτων που έχει ΗΔΗ βάλει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το νέο γήπεδο

Και βεβαίως απαξ και εγκριθούν όλα, ευθύνες για την ...
από Taseos
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω να ευχαριστήσω τον ιβαν σαββιδη ππυ υπάρχει ακόμα που μου έδωσε το δικαίωμα και την υποχρέωση να κάθομαι να γράφω σε ένα φόρουμ να μη βιάζονται, να ευχαριστήσω τους μοντ γιατί επιτέλους δεν θα έχω λόγο να μαλώνω με τα τρολς και να έχουν δουλειά. Κάπου εδώ η παρουσία μου στα του γηπέδου τελείωσε ...
από Guitarman
Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Η μέρα ήταν γεμάτη με καλά νέα. Πλέον ειμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Μακάρι αυτό που επικοινωνηθηκε σήμερα να παραμείνει έτσι και να έχουμε σε λίγα χρόνια 2 γηπεδαρες, 2 ομαδαρες και να μην χορταινουμε χαρές.

Όλα αυτά όμως δεν ξεπλενουν κανέναν. Στα δικά μου μάτια η διοίκηση του ΑΣ πρέπει να ...
από NIKOS1972
Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγινε το αυτονοητο το γηπεδο εκει που επρεπε στον τεραστιο Ιβαν! Δεν συγχωρω κανεναν ομως γιαυτο που τραβηξαμε ολο το καλοκαιρι καποιοι διαβαζαμε ακουγαμε και αρρωσταιναμε! Αλλαγη οπωσδηποτε στον τροπο λειτουργιας του ασ και οσο γινεται περισσοτερα μελη!