Πάντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, να πούμε ευχαριστώ και μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που έκανε τεράστιο καλό στον ΠΑΟΚ!
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1701 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Cool your jets offs γιατί κάποτε ονειρευόμασταν Gazprom arena. Το 26 μπαίνουμε σε προεκλογική τροχιά οπότε λογικά κάτι θα τσουλησει με το γήπεδο.
Η προβλήτα 6 υπάρχει ήδη νομίζω, επέκταση της θα γίνει κ θα σκάψουν τον βυθό για να πιάνουν μεγάλα containerships στο λιμάνι.
Ο Μυτιληναίος ...
Η προβλήτα 6 υπάρχει ήδη νομίζω, επέκταση της θα γίνει κ θα σκάψουν τον βυθό για να πιάνουν μεγάλα containerships στο λιμάνι.
Ο Μυτιληναίος ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει διαφορά όμως ο ανταγωνισμός με το πραξικόπημα, ναι;
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 01:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσες και όποιες αναλύσεις κι αν γίνουν.
Οποιες ερμηνείες κι αν δοθούν.
Η πραγματικότητα είναι μία.
Τα συμφέροντα της ομάδας δεν τα υπερασπίστηκαν οι "ισαποστακηδες".
Τα υπερασπίστηκαν οι χιλιάδες που ύψωσαν επανειλημμένα φωνή τους υπέρ του Σαββίδη στην κατάμεστη Τούμπα.
Τελεία και παύλα.
Οποιες ερμηνείες κι αν δοθούν.
Η πραγματικότητα είναι μία.
Τα συμφέροντα της ομάδας δεν τα υπερασπίστηκαν οι "ισαποστακηδες".
Τα υπερασπίστηκαν οι χιλιάδες που ύψωσαν επανειλημμένα φωνή τους υπέρ του Σαββίδη στην κατάμεστη Τούμπα.
Τελεία και παύλα.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 02:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή από όλο αυτό το έργο εσείς καταλάβατε οτι εκτέθηκαν οι συνοπαδοι σας που χωρίζονται σε στρατόπεδα και δεν εκτεθήκατε όλοι οι ισαποστακιδες;
Ότι έγινε κωλοτουμπα επειδή κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει και βγήκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ως ασπίδα στον Ιβαν ούτε πέρασε από το μυαλό μας ...
Ότι έγινε κωλοτουμπα επειδή κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει και βγήκε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ως ασπίδα στον Ιβαν ούτε πέρασε από το μυαλό μας ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανώς η ουσία είναι ότι 2-3 ψήφισαν για να μην εκτεθούν περαιτέρω. Επισης δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι άμα πηγαίναμε σε γς του ας θα κέρδιζε η πλευρά κατσαρή ασχέτως τι ακουγοταν. Τα είχαμε πει εξαρχής βέβαια. Ότι 13 χρόνια δεν πήραν γραμμή ποιον είχαν στα διπλανά γραφεία στην ΠΑΕ. Αχαμπαροι ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Εχω μια αίσθηση απο το πρωί οτι ο επόμενος χαφ θα είναι η ο Αλεξανδροπουλος η ο Τοπιτς.
Ο τοπιτς είναι ότι καλύτερο αλλα φαίνεται πολύ ακριβός για εμας. Είναι πάντως αυτό που πραγματικά θέλουμε. Jakub Piotrowski και αυτόν για αντι ozdoev :D
υγ. το ενα απο τα δυο βασικά βήματα για να αρχίσει η ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαφ εχουμε 4 αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει λογος για βιασυνη εκτος και αν προκυψει ευκαιρια. Προφανως και εγω ειμαι υπερ Αλεξανδροπουλου.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για γηγενής μας χαλάει???
Οχι δεν μας χαλαει Χαγιατε,γηπεδο ειπαμε να κανουμε,χερια χρειαζομαστε,εμπειρος ειναι,τοσα βαρεα ανθυγιεινα εχει το παλουκαρι.
Μαρια ακους;
Μη του πας κόντρα θα φωνάξει τους Γκινγιόκου
Και δε τη λένε Μαρία
Μάι τη λένε
Τρέξε μέχρι ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις ειλικρινα, δεν εχω κανενα θεμα με τον Νικο Τοσκιτση. Να ειναι καλα ο ανθρωπος να κανει την δουλεια του - οπως πιστευει οτι πρεπει να την κανει - αλλα δε γινεται να φερνουμε αρθρα του προς σοβαρη συζητηση, ειναι κριμα να ριχνουμε τοσο πολυ το επιπεδο της νοημοσυνης μας.
Το ζηταω σαν χαρη ας ...
Το ζηταω σαν χαρη ας ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
συγγνώμη, αλλά ο τάντιτς δεν χωράει στον σημερινό ΠΑΟΚ
η μεσοεπιθετική γραμμή έχει 1 κενό στο αριστερό εξτρέμ (δε νομίζω να μοιραστεί ο χρόνος στον 37άρη τάισον και στον 36άρη τάντιτς) και ίσως δημιουργηθεί κενό με πώληση ντεσπόντοφ (δε νομίζω να δώσουμε συμβόλαιο πάνω από 1,5 για αναπληρωματικό ...
η μεσοεπιθετική γραμμή έχει 1 κενό στο αριστερό εξτρέμ (δε νομίζω να μοιραστεί ο χρόνος στον 37άρη τάισον και στον 36άρη τάντιτς) και ίσως δημιουργηθεί κενό με πώληση ντεσπόντοφ (δε νομίζω να δώσουμε συμβόλαιο πάνω από 1,5 για αναπληρωματικό ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς πλάκα, όταν φεύγεις από Σκωτία δεν ξέρεις τι να φορέσεις,δροσιά εδώ μπορεί να φτάσει 10 βαθμούς καύσωνα εκεί, οπότε επιλέγεις κάτι ενδιάμεσα
- Δευ 30 Ιουν 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
καπου εδω να πουμε και ενα γεια στον κ. Στεργιαδη, που οπως φαινεται δεν χανει σελιδα του φορουμ.ektoras έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 14:05 Ο Στεργιάδης είπε ότι 2 φορ που προτάθηκαν και εξετάζονται είναι ο Μποαντού και ο Γιάνσεν...
μην ειμαστε και αγενεις
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
η μανα του σιγουρα εχει Ελληνικες ριζες
με ζακετα το εστειλε το παιδι