Ετεροντροπη για το φόρουμ .
Σουρμε κουράγιο
Αναζήτηση για περισσότερες από 1109 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τον Ντελια σημερα το βραδυ τον κανεις τον Τοτι του ΠΑΟΚ.
Θελει, θελουμε, θελει και η ΠΑΕ. Ειναι μοναδικη ευκαιρια να χτισεις ενα ανεπαναληπτο brand ποδοσφαιριστη και μια "φιγουρα" που θα μεινει στην ιστορια
Θελει, θελουμε, θελει και η ΠΑΕ. Ειναι μοναδικη ευκαιρια να χτισεις ενα ανεπαναληπτο brand ποδοσφαιριστη και μια "φιγουρα" που θα μεινει στην ιστορια
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι είναι όταν ξέρεις ότι και να σε στείλουναπο εκεί που ήρθες,θα φτιάξεις καινούργιο Account και θα συνεχίσεις τις παπαριές.
Μόνη λύση είναι να κάνετε ότι δεν υπάρχουν
Μόνη λύση είναι να κάνετε ότι δεν υπάρχουν
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Kabamaru11 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:20Ξα μου;Παμε να παιξουμε μπασεμπολ.abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:18axaristos_4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:50
Εσύ ποιός ακριβώς είσαι είπαμε? Ο συκοφάντης του φόρουμ?
δεν ξέρω τι σου γράψαν αλλοι .... να σε βοηθήσω
ο πρωτος ξαδελφος του Καμπαμαρου Ιγκανο

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον,μπηκα για λιγο στο αντιστοιχο παοκμανια των γερμανων.Εχουν ολοκληρο νημα με 65 σελιδες για τον Ντελια.Καποιοι λαζοι,πιθανον αλλοθρησκοι (ναι,εχουμε λιγους εκει),γραφανε υποτιμητικα πραγματα για την ομαδα μας,το πρωταθλημα μας,οτι ειμαστε φτωχοι και λοιπες πιπες,ποιοι;Αυτοι που εχουν να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Στανταρακι παλετοφορος ο ΚωστάκηςKabamaru11 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:34 @burbu Ναι ο Κωστακης το εγραψε,ηθελα να κανω λογαριασμο μονο κ μονο για να τον αποκαλεσω λουλη.![]()
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...
Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα τολμήσω να πω ότι ο Ντελιας αργά ή γρήγορα θα χαιρετήσει δυστυχώς....Ο Ντελιας δεν ήθελε ούτε θέλει να φύγει....Η πληροφορία μου από Γερμανία πάντως λέει ότι η μεταγραφή του στην Στουτγκάρδη θα γίνει....Ούτε πονηρός θέλω να το παίξω ούτε τπτ αλλά εμπιστεύομαι πολύ αυτόν που με ενημέρωσε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μην παρεξηγηθούμε.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα ...
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι μανατζερ τη δουλεια τους κανουν και την προμηθεια τους παίρνουν, αυτος ο μανατζερ λογικα εχασε καποια πολλα χιλιαρικα. Λογικό να βρίζει τον ιβαν, κατα τα αλλα στα @@ μας ο καθε μανατζερ και η καψα του να πωληθει ο ντελιας
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σαμπρακος καλά θα κάνει να μείνει στις νεροβραστες αναλύσεις του, να ασχοληθεί με την ομαδουλα του και να αφήσει τον ΠΑΟΚ και τον Ντελια στην ησυχία τους.
Όλοι έγιναν ρεπόρτερ και έχουν και δικές τους αποκλειστικές πληροφορίες
Όλοι έγιναν ρεπόρτερ και έχουν και δικές τους αποκλειστικές πληροφορίες
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο άρθρο που πόσταρε πριν ο alexgarcia αυτοί που γράφουν είναι ειρωνικοί και επιθετικοί, λέγοντας πράγματα όπως 'ο πιστολέρο επενδυτής΄και αναφέροντας ότι έχει να έρθει στην ομάδα για 6 χρόνια με θαυμαστικό. Όταν γράφει κάποιος τόσο επιθετικά και ειρωνικά, είναι συνήθως γιατί δεν έχει τίποτα. Αν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία διαφωνία, εγώ απλά εξηγώ τη νομική πλευρά του θέματος για να γίνει ξεκάθαρο τι ισχύει και τι όχι.
Από κει και πέρα κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει τέτοια πατάτα.
Πάμε παρακάτω..
Από κει και πέρα κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει τέτοια πατάτα.
Πάμε παρακάτω..
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία διαφωνία, εγώ απλά εξηγώ τη νομική πλευρά του θέματος για να γίνει ξεκάθαρο τι ισχύει και τι όχι.
Πάμε παρακάτω..
Ακόμη κι έτσι να είναι ας του δώσουν να καπνίσει 2-3 μπάφους πριν τα ιατρικά και ας ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε υπέγραψε ο ΠΑΟΚ;
Έδωσε την εντολή οριστικοποίησης μέσω του ονλαιν συστήματος της ΟΥΕΦΑ;
Λεφτά πήρε;
Άμα έγιναν αυτά βεβαίως υπάρχει βάση για να κινηθεί νομικά η άλλη ομάδα
Αν οχι τι συζητάμε;
Υγ. Πουτανες Γερμανοί σας έβαλε η Γκοντσαρεβα να μας λέτε ότι θέλει ο Ντελιας να ερθει
Έδωσε την εντολή οριστικοποίησης μέσω του ονλαιν συστήματος της ΟΥΕΦΑ;
Λεφτά πήρε;
Άμα έγιναν αυτά βεβαίως υπάρχει βάση για να κινηθεί νομικά η άλλη ομάδα
Αν οχι τι συζητάμε;
Υγ. Πουτανες Γερμανοί σας έβαλε η Γκοντσαρεβα να μας λέτε ότι θέλει ο Ντελιας να ερθει