Η αναζήτηση βρήκε 584 εγγραφές

Return

από marsantos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

@marsantos καλημερα,επειδη σεβομαι τις γνωσεις σου στο αθλημα,πιστευεις πως ο Γιακουμακης ταιριαζει στην ομαδα,ταιριαζει σε αυτο που ζηταει ο Λουτσε απο τον φορ;Εγω οσο το επεξεργαζομαι στο κεφαλι μου,τοσο περισσοτερο ψηνομαι για το κοπελι.

Φιλαράκι kabamaru καλησπέρα.
Επειδή ειμαι λάτρης της ...
από Psagmenos4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως όσοι βρίσκετε λάθος τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ ενώ οι κάτω λετε δίνουν πολύ χρήμα.
Ο βαζελος που πήγε να πάρει δεξί μπακ ήταν τόσο ψαγμένη επιλογή που κόπηκε στα ιατρικά.
Ενώ ο μεγάλος ΤΔ της Αεκ πήρε τον πενραις για αλλαγή του Πηλίου.
από thomas Murg
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Και μια ψύχραιμη ματιά από τον Σωτήρη Μήλιο
από το outsiderbet

Έξυπνη βόμβα, Γιακουμάκη: Γιατί κουμπώνει στα «θέλω» του Λουτσέσκου για τον επιθετικό
Ο Κρητικός σέντερ-φορ τικάρει πολλά από τα προαπαιτούμενα κουτάκια που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ για την θέση του σέντερ-φορ.
Έξυπνη βόμβα, Γιακουμάκη: Γιατί ...
από Developer4
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γκμοχ της δημοσιογράφιας μόλις είπε στον ακατανομαστο σταθμό, ότι ο Γιοβιτς κλείνει με 5εκ καθαρά ετησίως..

Όχι. Τέτοιο ρίσκο δε θα θελα..

Αν και off topic δεν ισχύουν τα νούμερα... 2.5 είναι το συμβόλαιο plus 1 signing bonus (ναι υπάρχουν κ αυτά στον σύγχρονο επαγγελματικό κόσμο)...
Τα 5 ...
από Dio-4
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Κόλκας είπε πως Γιακουμάκης μάλλον έρχεται για αντικαταστάτης Τσάλοβ που έχει πρόταση από Ρωσία. Για αυτή την κεντά μιλούσε μάλλον τις προάλλες. Τσάμπα τρελάθηκαν μερικοί και γράφτηκαν πόσες ανούσιες σελίδες με αντιπαραθέσεις και ανταπαντήσεις… Που αν συμβεί θα μιλάμε για ιδανικό σενάριο, αν και η ...
από thanos-xanthi
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή θα έρθει με τέτοιο συμβόλαιο σε χρονιά Μουντιάλ, χωρίς να είναι το πρώτο όνομα στη θέση του φορ? χωρίς δηλαδή να πάρει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (αν είναι υγιής)?
με τίποτα, φανέλα με το 7 σπίτι και μινιμουμ 15 γκολ τα έχει
με το καλό να έρθει, και θα βοηθήσει παραπάνω από το Μαροκινό ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιακουμάκης αν έρθει, θα έρθει για πρώτος.

Και οικονομικά αλλά και σαν στάτους δεν έχει καμία λογική να ρθει σαν δεύτερος.

Δηλαδή θα δώσει ο ΠΑΟΚ κοντά 2Μ για δανεισμό ενός χρόνου για αναπληρωματικό επιθετικό;

Ή θα δεχτεί ο Γιακουμάκης που παίζει παντού βασικός τα τελευταία 3-4 χρόνια να ρθει ...
από renegade
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν προσφέρει τίποτα το να κοιτάμε τις γειτόνισσες και τι καινούργιο ψωνίζουν...και αν είναι καλύτερο από το δικό μας.
Η κάθε ομαδα έχει την φιλοσοφία της,τις ανάγκες της και με βάση αυτά θα επιλέξει να ξοδέψει το διαθέσιμο μπάτζετ της

Οι συγκρίσεις πριν ...
από DimitrisS
Τρί 05 Αύγ 2025, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:50 Τετοια ωρα,για εμας τους κακουργους που καμουμε διακοπες,η ερωτηση στο αδειο μας τσερβελο ειναι μια.

Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;
Γιατι το αλλο; Κουκακη σοκαλατουχο παιρνεις (να θυμηθεις και τα νιατα σου), ή θα χεστεις πανω σου;
από DimitrisS
Τρί 05 Αύγ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Εγω και μονο στην εικονα και στην σκεψη που εχω κανει τωρα, να τρωω σε ενα μπαλκονακι (ιδανικα) την μια με κρεμα και την αλλη με τυρι και να ρουφαω το κακαο μου, εχω φυγει...

Και τελος με το οφτοπικ απο μενα.
από JohnDag
Τρί 05 Αύγ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:50 Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;

Τώρα αυτό είναι ψευτοδίλημμα και από έναν Kabamaru περίμενα τέτοια θέματα να τα έχει λυμένα. Προφανώς μία και μία.

Από κει και πέρα, μην μαλώνετε τον Μάκη ρε.
από JohnDag
Τρί 05 Αύγ 2025, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά το να ξοδεύεις χρήματα δεν προεξοφλεί τις επιτυχίες αλλά όταν έχεις το 4ο μισθολογικό μπάτζετ και το 4ο μεταγραφικό μπάτζετ, το να τερματίσεις πάνω από την 4η θέση θεωρείται υπέρβαση.

Όταν ταυτόχρονα βλέπεις τους άλλους τρεις να αυξάνουν τα μπάτζετ τους (και τα δυο) ενώ εσύ είτε να τα ...
από smoothcriminal1926
Τρί 05 Αύγ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και έχουμε οφτοπικ με κακαο καξ μπουγάτσες να πω και εγω ότι το καλύτερο κακαο που έχω πιει ειναι σοκολατούχο ΕΒΟΛ. Πραγματικά δάκρυσα απο την συγκίνηση. Τι έχουν φτιάξει οι τύποι
από DimitrisS
Τρί 05 Αύγ 2025, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνωμη αληθεια, ριξτε μπαν αν θετε, μηπως δουλεψουμε κιολας, αλλα....

με τετοια εμφανιση φαινεται πραγματικα εμπιστο να το καταναλωσεις ως καθαρτικο.

https://static.ab.gr/medias/sys_master/h18/hb3/10126354743326.jpg?buildNumber=5e808f631b8fee8b0b24ddae682ef59191d93c82a921fdb00b87854d75b44f57 ...
από nunies4
Τρί 05 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Σαβιτς ηταν και θα ειναι μονο ο Ζοραν