Η αναζήτηση βρήκε 586 εγγραφές

Return

από renegade
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

https://www.kicker.de/irre-wendung-droht-der-konstantelias-transfer-jetzt-ploetzlich-doch-zu-platzen-1133906/artikel

Απο εμπιστη πηγη πληροφορησης.

Λεει ξεκαθαρα οτι δεν ολοκληρωθηκε καμια συμφωνια και δεν επεσε καμια υπογραφη.Αρα δεν υπαρχει νομικο θεμα.

Περίεργο το:
Ο Ιβάν Σαββίδης, που από ...
από Blackgr4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Ο κακός ο γκρινιάρης ο αχάριστος κόσμος πηρε ηδη 16κ διαρκείας και πάει για νέο ρεκόρ. Αυτος ο κόσμος που 48 ώρες νωρίτερα έκανε διαδικτυακή (και οχι μόνο) επανάσταση για να μην φυγει ο Ντέλιας.

Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...
από icue
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Εαν μεχρι το τελος των μεταγραφων δεν ερθουν τρεις παικτες οι οποιοι στο γηπεδο θα αποδειχθουν καλυτεροι απο τους υπαρχοντες, θα εχει θεωρηθει αποτυχημενη μεταγραφικη περιοδος. Το θεμα ειναι οτι αυτο δεν θα το δουμε 31 Αυγουστου, αλλα οταν δουμε τους παικτες και τι ψαρια πιανουν μετα απο καποια ματς ...
από JohnDag
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Για να ευθυμίσουμε λίγο να πω ότι κι εγώ τον θέλω σαν τρελός πλέον :D

Όταν ξεκινούσε η χρονιά των 100 χρόνων αν με ρωτούσες τι φορ θέλεις να φέρει φέτος ο ΠΑΟΚ ακριβώς κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα.

Έναν 27χρονο με 2.500 λεπτά συνολικής παρουσίας σε επίπεδο πρώτης εθνικής, με 0,3 γκολ ανά παιχνίδι σε ...
από Magpies4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Αμπαλαέα τα γραπτά σου θυμίζουν Ομήρου Οδύσσεια που κάναμε στο Γυμνάσιο δεκαετία 70. Ποιήματα !
από JohnDag
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι με Άκπομ θα ήμουνα φουλ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο και περισσότερο ικανοποιημένος θα ήταν και ο Ραζβάν.

Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.

Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.
από Σουριναμέζος
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πλέον έχω φτάσει στο σημείο που αν δεν πάρουμε Κεντίρα όποιος και να έρθει θα ξενερώσω :mrgreen:
από JohnDag
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.

Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.

Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο ...
από Σουριναμέζος
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Για όσους δεν έχουν εικόνα του Γκλεν Καμαρά, πρόκειται για έναν χαφ του οποίου το βασικό προσόν είναι η ικανότητα να σπάει την πίεση του αντιπάλου και να προωθεί το παιχνίδι με απλότητα και ασφάλεια. Μπορεί να υποδεχτεί την μπάλα σε δύσκολες-επικίνδυνες ζώνες, να αλλάξει κατεύθυνση με μια απλή ...
από JohnDag
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Ισχυουν αυτα που λες για τα χαρακτηριστικα κ τα διδυμα.Αλλα ειμαστε σε εντελως θεωρητικο επιπεδο,εχει συμβολαιο μεχρι το 28 και τον ειχαν αγορασει με 10εκ,δεν δινω 10% πιθανοτητες να ειναι αυτος ο εκλεκτος.

Κοίτα την πληροφορία την μετέφερε ο οne and only Napoli4 οπότε σίγουρα έχει βάση :pano ...
από nunies4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Μαζί σας στην αγιογραφία του Κολκα αλλά μην την επικαλειστε κατά το δοκούν
Όταν λοιπόν λέει εδώ και ένα μήνα ότι ο Σεντιρα είναι η επιλογή ΟΛΩΝ στην ομάδα (προπονητή, σκάουτινγκ, ΤΔ) τότε σωπαίνουμε και δεχόμαστε ότι ισχύει
από jibbie
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο μη ζητήσετε ανάλυση για τσεντιρα ε
από black death
Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Περιμενουμε το μελος piezei_gia_na_fygei να διαλευκανει την υποθεση.
από renegade
Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
από WestBlock4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Τι σημασία εχει αν το ροστερ που εχουμε ειναι καλυτερο απο τους Αυστριακούς.??? 1 κακο παιχνιδι να κανεις κ να χάσεις μπορει να χαθεί,μια πρόκριση.
Απαράδεκτο απο καθε αποψη να αφήνεις την ομάδα χωρις Φορ χαφ κ στόπερ. Αλλά τη δεδομένη περίοδο εγω βλεπω το μεγαλύτερο πρόβλημα.ειναι ο φορ.
Χαφ μετα ...