Διάβολε, ένας ιγκα νιντζα δεν πηγαινει περπατόντας από την είσοδο.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1699 εγγραφές
- Τετ 29 Οκτ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 07:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτός εάν μπει με το περπάτημα του κάβουραМир έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 20:50Διάβολε, ένας ιγκα νιντζα δεν πηγαινει περπατόντας από την είσοδο.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να μαζέψεις υπογραφές από 2 Σαββατογεννημένους με γαλανό μάτι αλλιώς σε ματιάζουν και κόβεσαι

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το λοιπον,θα απογοητευσω κοσμο,εφτασα εξω απο τα γραφεια του Α.Σ. 20.15,ηταν κλειστα.Το τηλ δεν το σηκωναν.Ενω μου ειπε η γυναικα να περασω μεχρι 21.00.Θα μου πεις,σημερα εχει αγωνα,μα το ειπαμε τηλεφωνικα κ μου ειπε να περασω.
Υ.Γ. αυριο θα ξαναπαρω τηλ,δεν θα το αφησω ετσι.
Δε μπαίνεις ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:
Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:
Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...
Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι σαν την κλικα του Ρουμανου, του Βιειρινια και του Πελκα που βγαζουν την 11αδα???Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι δε προτάθηκε στον ΙΒΑΝ να γίνει διαχειριστής στο φόρουμ , είναι μια ΗΤΤΑ της δημοκρατίας.
- Παρ 31 Οκτ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα πρόκειται για τη συνάντηση με την ΠΑΕ? Μήπως πρόκειται για το ραντεβού με τον Kabamaru?
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
@PAOKpanta Ρωτησα και εγω σε περιπτωση απορριψης τι γινεται,και μου ειπε σαφως και τα χρηματα γυρνανε πισω,αλιμονο και γελασε η γυναικα.Επισης εγραψα μονο ενα ατομο που μπορει να με προτεινει,δεν βρηκα αλλο και μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα,μπορουν να το συμπληρωσουν αυτοι.
Οπότε μέχρι τότε ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
@Kabamaru θα πρότεινα να ανοίξεις ξεχωριστό ποστ όπου θα μπορούν να απαντηθούν και οι οποίες ερωτήσεις κλπ
Εδώ θα χαθούν οι πληροφορίες
Εδώ θα χαθούν οι πληροφορίες
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 01:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήρα τηλέφωνο για εγγραφή πριν κανένα δίωρο αλλά δεν μου έχουν στείλει στο email τίποτα. Αναμένω ή να ξανά πάρω τηλέφωνο;
Να περιμενεις,εγω τους πηρα χθες το πρωι και το απογευμα το εστειλαν,αν το επιτρεπουν οι μοντς μπορω να τους στειλω το email με την αιτηση και τον ΙΒΑΝ του Α.Σ. και να το ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και ένα proof of funds αυτών που διοικούν τον ας. Δηλαδή τι έχουν και διοικούν 30 χρόνια τον σύλλογο; έχουν τα ανάλογα εχέγγυα ;
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει κάποια νομική συνέπεια αν αλλάχτηκε η απόφαση του ΔΣ;