Η αναζήτηση βρήκε 584 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ημίαιμο (με φωνή Μπουλά)
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφει ο άλλος στο Χ κάτω από την ανακοίνωση ανανέωσης της ΠΑΕ:
Στον @VSambrakos να το φέρει κάποιος με τρόπο το χαμπέρι, πάνω από όλα η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής
Στον @VSambrakos να το φέρει κάποιος με τρόπο το χαμπέρι, πάνω από όλα η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αμήχανη στιγμή που περιμένουμε μεταγραφές ενώ ξέρουμε ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή έχει αλλά πιο σημαντικά θέματα από φίδια που έτρεφε χρόνια τωρα.. ελπίζω απλώς να είμαστε σε θέση να τα " τρέξουμε" ταυτόχρονα γτ καλώς ή κακώς η ομάδα θα μας ενώσει και η ομάδα χρειάζεται λίγες προσθήκες!
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψηφίζω Γκλεν νομίζω είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα!nunies4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:08 Κρααλ, Γκλεν Καμαρά και Μαχμούντ Νταχουντ.
Για τον Νταχουντ δεν θυμάμαι αν έχει γραφτεί κάτι
- Παρ 01 Αύγ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως Ντιουκς και Κραλ είναι μεταγραφές από το πάνω ράφι.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις ο κωσταντελιας άφησε το 7 και πήρε το παλιό το 65. Το αγαπημένο του Γερμανού είναι το 7!!!!! Τυχαίο???? Σύμπτωση????
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Άραγε ένα χαστουκακι από Αυστρία μεριά, θα κινούσε λίγο τα νερά στο βάλτο του μεταγραφικού σχεδιασμού μας? Δεν λέω για φάπα ολκής αλλά για ένα μικρό μπατσάκι που θα μπορούσε να διορθωθεί στον επαναληπτικό. Ή όχι?
Καλησπέρα σε όλους!
Με καμία επικριτική διάθεση, μιας και για μένα ο οπαδισμός ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυνατό όνομα το χαφ.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Γερμανός
- Παρ 01 Αύγ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Κροάτη της Μπολόνια
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε το κλεφτης ειναι το λιγοτερο. Ειναι κατσικι απο τα λιγα. Οσες φορες τον εβλεπα στην εθνικη ηθελα να βγαλω τα ματια μου.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν και δεν ειχε μεγαλη συμμετοχη ειναι χαρτινος του 17/18. Προσωπικα δεν το πιστευω καθολου. Δεν γινεται οι παικτες που βγαινουν πως θελουμε να εχουν τοσο μεγαλη αποκλειση σε ποιοτητα μεταξυ τους. Αλλο να παρεις τον MD αλλο να παρεις τον Γιακουμακη και φυσικα αλλο να παρεις τον κεντιρα (τον οποιο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην Κύπρο θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος συμφώνησε με τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν 2024-2025. Αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για μια τριετία, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 2024 ...
Ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν 2024-2025. Αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για μια τριετία, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 2024 ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother
Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο rene
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου ...