Η αναζήτηση βρήκε 586 εγγραφές

Return

από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Για να μην παρεξηγηθούμε.

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.

Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα ...
από george188
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Οι μανατζερ τη δουλεια τους κανουν και την προμηθεια τους παίρνουν, αυτος ο μανατζερ λογικα εχασε καποια πολλα χιλιαρικα. Λογικό να βρίζει τον ιβαν, κατα τα αλλα στα @@ μας ο καθε μανατζερ και η καψα του να πωληθει ο ντελιας
από Jim_Chatz
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαμπρακος καλά θα κάνει να μείνει στις νεροβραστες αναλύσεις του, να ασχοληθεί με την ομαδουλα του και να αφήσει τον ΠΑΟΚ και τον Ντελια στην ησυχία τους.

Όλοι έγιναν ρεπόρτερ και έχουν και δικές τους αποκλειστικές πληροφορίες
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

Στο άρθρο που πόσταρε πριν ο alexgarcia αυτοί που γράφουν είναι ειρωνικοί και επιθετικοί, λέγοντας πράγματα όπως 'ο πιστολέρο επενδυτής΄και αναφέροντας ότι έχει να έρθει στην ομάδα για 6 χρόνια με θαυμαστικό. Όταν γράφει κάποιος τόσο επιθετικά και ειρωνικά, είναι συνήθως γιατί δεν έχει τίποτα. Αν ...
από JohnDag
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Καμία διαφωνία, εγώ απλά εξηγώ τη νομική πλευρά του θέματος για να γίνει ξεκάθαρο τι ισχύει και τι όχι.

Από κει και πέρα κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει τέτοια πατάτα.

Πάμε παρακάτω..
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Καμία διαφωνία, εγώ απλά εξηγώ τη νομική πλευρά του θέματος για να γίνει ξεκάθαρο τι ισχύει και τι όχι.

Από κει και πέρα κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει τέτοια πατάτα.

Πάμε παρακάτω..

Ακόμη κι έτσι να είναι ας του δώσουν να καπνίσει 2-3 μπάφους πριν τα ιατρικά και ας ...
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Ρε υπέγραψε ο ΠΑΟΚ;

Έδωσε την εντολή οριστικοποίησης μέσω του ονλαιν συστήματος της ΟΥΕΦΑ;

Λεφτά πήρε;

Άμα έγιναν αυτά βεβαίως υπάρχει βάση για να κινηθεί νομικά η άλλη ομάδα

Αν οχι τι συζητάμε;

Υγ. Πουτανες Γερμανοί σας έβαλε η Γκοντσαρεβα να μας λέτε ότι θέλει ο Ντελιας να ερθει
από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

5 σελίδες για τον βασιλάκο, που ακόμα και πολλοί ομοϊδεάτες του αποκαλούσαν τα πρόσφατα ... ένδοξα χρόνια του "Μάου Μάου" Μελισσανίδη σουβλακομάχο, μιας και ήταν μέσα σε μια ομάδα αθλητικών ΑΡΔζ, που ο κυρ Δημούτρης εφέρετο να μάζευε για μάσα. Προφανώς, δεν είχε κάτι το επίμεμπτο αυτό, θέλω να είμαι ...
από renegade
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Πέρα από το γεγονός ότι η build ακροβατεί συνεχώς με τον κίτρινισμό, την ωμή προπαγάνδα και την εσκεμένη παραπληροφόρηση, οι Γερμανοί μας βλέπουν τόσο υπεροπτικα που δεν μπορούν όχι να πιστέψουν ούτε καν να φανταστούν ό,τι μπορεί ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στον ΠΑΟΚ με την θέληση του
από Σουριναμέζος
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Άντεξα να δω 2-3 λεπτά από το βίντεο του Σαμπρακου.

Αυτός "γνωρίζει" τι γίνεται στην ΠΑΕ καλύτερα και από τον Σαββίδη. Γνωρίζει για βίντεο δηλώσεων, προϋπολογισμούς, ομιλίες Σαββίδη με συνεργάτες... Ξέρει επίσης πως ο ντελιας θα είναι λυπημένος αν μείνει και πως εμείς του κόβουμε τα φτερά ...
από thomas Murg
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ζόρι που τραβάνε είναι ότι ακόμη και στην εθνική ομάδα δεν μπορούν να τον αποθεώσουν μιας και είναι ΠΑΟΚ. Όσο Τζόλης και Κουλιεράκης έπαιζαν στον ΠΑΟΚ ήταν αόρατοι. Μετά παιχτούρες. Στο ματς με τη Σκωτία ο Ντέλιας γάμησε κι έδειρε. Όλες σχεδόν οι φάσεις των γκολ και των ...
από tzo_1926
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αν ειναι να έρθει χαφ που θα ανεβάσει επίπεδο την ως στιγμής τρομερή μέσοεπιθετικη γραμμή, συμβιβάζομαι και με κεντιρα. Κ κερασάκι ένα πολύ καλό σέντερ μπακ.

Ο Πάτερ που είναι ρε παιδιά;;
από Ragnar1926
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο σαμπρακος είναι η λατινοπουλου των αθλητικογραφων , όπου υπάρχει ενα αμφιλεγόμενο και πολυσυζητημένο θέμα πετάει τις χαζομάρες τους μπας και ανέβουν τα νούμερα του . Ο τυπάς για να καταλάβετε πόσο γελοίος είναι πριν από λίγο καιρό είχε δημόσια δώσει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την καταπολέμηση ...
από paokkerkir
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε αυτα δεν υπαρχουν. Εαν δεν υπάρχει υπογεγραμμένο συμβολαιο με τον παικτη, δε πα να συμφωνησουν οι ομαδες... Εστω και συμφωνησαμε εγγραφως κ επισημως, ΚΑΙ; Υπεγραψε συμβολαιο ο παικτης; Οχι. Παμε παρακατω.
από pirate_salonica
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Η κατάσταση είναι η εξής. ΑΝ η ΠΑΕ έχει στείλει τη συμφωνία γραπτώς και ΑΝ οι Γερμανοί έχουν σύμμαχο τον Ντέλια, μπορούν να το κυνηγήσουν δικαστικά ακόμη και αν ο Ιβάν τελικά δεν θέλει να γίνει η μεταγραφή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πάρουν τα τέτοια μας.

Η FIFA έχει ένα ηλεκτρονικό ...