Μόλις βλέπω το Live του PaokToday.
Αυτοί μία ώρα πριν, έλεγαν με κατεβασμένα μούτρα, πως ο Κωνσταντέλιας αποχαιρέτησε την ομάδα, έφυγε από το κέντρο, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε για Στουτκάρδη.
Τώρα, κάνουν live, πως τελικά δεν έφυγε.
Τι σκατά δημοσιογραφία έχουμε στις τάξεις μας;;;
Δεν υπάρχει ...
Η αναζήτηση βρήκε 585 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Κι εσας τελειωνουν καθε μερα φιλε αλλα ξαναβγαινουν. Φουρνο έχετε φτιαξει, τυφλα να χει ο βενετης.niknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32 υποπτος εισαι εσυ και οι ομοιοι σου.
Τα ψωμια σας τελειωνουν
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).
Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?
Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι για ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που μένει ο Ντελιας σας χαλάει ο Σεντιρα ?
Ναι.
Η παραμονή του Ντέλια, ένα θέμα που δεν έπρεπε να παίξει καν φέτος, δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά τα υπόλοιπα.
Η μάλλον και για να είμαι δίκαιος, αλλάζει.
Η υπομονή και το χαμηλά την μπάλα (προφίλ που συνειδητά κρατούσα τόσο καιρό) μας ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκτακτο!!! Στην Στουτγκάρδη ο Μουργκ!!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
@Kabamaru11 Δεν έχω κανένα θέμα και δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει έτσι κ αλλίως αν κάποιος παίκτης ακολουθεί κάποια θρησκεία η όχι. Η ένσταση μου ήταν στο ότι ο Ντέλιας πιέζει να φύγει και στο αισχρό γκαςλαιτινγκ ότι να μωρε δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, πολλα τα λεφτά, μποούλιγκ, θρησκεια κτλ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε σεις μοντς.. αυτον τον τύπο τον περίεργο θα τον κρατήσετε πολύ ακόμα;; γίναμε που γίναμε μαρμελάδα όλοι σήμερα... πρέπει να υποστούμε και αυτό;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετεροντροπη για το φόρουμ .
Σουρμε κουράγιο
Σουρμε κουράγιο
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Ντελια σημερα το βραδυ τον κανεις τον Τοτι του ΠΑΟΚ.
Θελει, θελουμε, θελει και η ΠΑΕ. Ειναι μοναδικη ευκαιρια να χτισεις ενα ανεπαναληπτο brand ποδοσφαιριστη και μια "φιγουρα" που θα μεινει στην ιστορια
Θελει, θελουμε, θελει και η ΠΑΕ. Ειναι μοναδικη ευκαιρια να χτισεις ενα ανεπαναληπτο brand ποδοσφαιριστη και μια "φιγουρα" που θα μεινει στην ιστορια
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι είναι όταν ξέρεις ότι και να σε στείλουναπο εκεί που ήρθες,θα φτιάξεις καινούργιο Account και θα συνεχίσεις τις παπαριές.
Μόνη λύση είναι να κάνετε ότι δεν υπάρχουν
Μόνη λύση είναι να κάνετε ότι δεν υπάρχουν
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Kabamaru11 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:20Ξα μου;Παμε να παιξουμε μπασεμπολ.abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:18axaristos_4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:50
Εσύ ποιός ακριβώς είσαι είπαμε? Ο συκοφάντης του φόρουμ?
δεν ξέρω τι σου γράψαν αλλοι .... να σε βοηθήσω
ο πρωτος ξαδελφος του Καμπαμαρου Ιγκανο

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον,μπηκα για λιγο στο αντιστοιχο παοκμανια των γερμανων.Εχουν ολοκληρο νημα με 65 σελιδες για τον Ντελια.Καποιοι λαζοι,πιθανον αλλοθρησκοι (ναι,εχουμε λιγους εκει),γραφανε υποτιμητικα πραγματα για την ομαδα μας,το πρωταθλημα μας,οτι ειμαστε φτωχοι και λοιπες πιπες,ποιοι;Αυτοι που εχουν να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Στανταρακι παλετοφορος ο ΚωστάκηςKabamaru11 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:34 @burbu Ναι ο Κωστακης το εγραψε,ηθελα να κανω λογαριασμο μονο κ μονο για να τον αποκαλεσω λουλη.![]()
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...
Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα τολμήσω να πω ότι ο Ντελιας αργά ή γρήγορα θα χαιρετήσει δυστυχώς....Ο Ντελιας δεν ήθελε ούτε θέλει να φύγει....Η πληροφορία μου από Γερμανία πάντως λέει ότι η μεταγραφή του στην Στουτγκάρδη θα γίνει....Ούτε πονηρός θέλω να το παίξω ούτε τπτ αλλά εμπιστεύομαι πολύ αυτόν που με ενημέρωσε ...