Αναζήτηση για περισσότερες από 1699 εγγραφές

Return

από eorptol1
Παρ 17 Οκτ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δεν ξερω που να το βαλω τωρα ο ΠΑΟΚ δειχνει την ταινια του βιερινια υπεροχη μεχρι τωρα δειτε την να ξεφυγουμε απο την μιζερια του ΑΣ για λιγο
από trouman
Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...

Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
από DamoN
Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
από Guitarman
Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

joshua

Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...

Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
από Мир
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:29 Με Μυστακιδη θα ηταν 0-4 απο το ημιχρονο!
Βρε ο Μυστακίδης καθάρισε το ματς, έβαλε στο βάρ τον πυθαγόρειο γεωαναλυτη να ρίξει φίλτρο με παραβολικό συνάρτηση πάνω στο instant replay του ημιαυτόματου για να μην βγει οφσαιτ ο Μπαμπά.
από GEOL
Δευ 20 Οκτ 2025, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Φαιδρές μαριονέτες όλης αυτής της ιστορίας! Ανάξιοι λόγου, τιποτένιοι και ασήμαντοι, βαθιά αναξιόπιστοι, δεν αξίζει να τους πάρεις στα σοβαρά.
από Taseos
Δευ 20 Οκτ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε διάβασα τα 8 σου ποστ. Στο ένα απειλούσες με εξελίξεις στο άλλο μας έλεγες ότι στην Ισπανία θα πέφταμε γενικά την καλημέρα μου να έχεις. Αλλά πατωνετε; Κάνα σχόλιο για την ομάδα του μεγάλου ΠΑΟΚ που γαμευσε τα 2/3 του ΠΟΚ ήδη, θα κάνεις; Ανησυχώ
από tolis14
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Διακόπηκε η συνεδρίαση λόγω λυποθυμικου επεισόδιου λένε οι 24 και ότι γενικά έγινε χαμός και θα συνεχιστεί ξανα η συνεδρίαση την Τετάρτη

Παλιά στο καφενείο που είχαμε όταν παίζανε μπαρμπούτι και γινόταν έφοδος της αστυνομίας υπήρχε πάντα κάποιος που προφασιζόταν έμφραγμα για να γλυτώσει το ...
από Cylon-4
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Σε αλλες εποχες, αυτα τα καρτουν, δεν θα τολμουσαν να κυκλοφορουν αναμεσα μας.
από Iznogoud4
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Η ξεφτίλα δεν έχει όριο.

Ρε ΣΦ τι κάνετε ήθελα νά 'ξερα; Εγώ θυμάμαι μικρός την Θ4 να κυνηγάει Κατσαρή να ανοίξει τις εγγραφές για μέλη και τώρα μούγκα στη στρούγκα.

Υπήρχε περίπτωση με μανάβη ή Τερζίδη να είχαμε τέτοια καραγκιοζιλίκια; Σηκωτούς θα τους πήγαιναν να ψηφίσουν.
από Betonieras
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Προχθες που πέτυχα στον δρομο τον Ησαιάδη, ειλικρινά ήμουν έτοιμος να κατέβω να τον αρπάξω και δε με άφησε η γυναίκα μου, εσείς εκεί του ΑΣ, αν διαβάζετε, να ξέρετε στο τέλος δε θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στην πόλη σαν το μπαρμπα Θανάση.

Ανθρωπάκια, αλλού για μεροκάματο, όχι από τον ΠΑΟΚ ...
από pavlos06
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ησαιάδης βγάζει τόση έπαρση που προφανώς έχει πλάτες ισχυρών οργανωμένων.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
από Iznogoud4
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Πέρα από την ντροπή που γίνεται αυτό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερη ντροπή είναι που στα 50 χρόνια Θ4 έχουμε σιωπηλή συναίνεση γιατί ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του και κλειστά ΔΣ δεν πάνε πακέτο.
από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Να συνεχίσω εγώ στα 4-5 τρολ που μας απέμειναν λόγω διπλού στην ΑΕΚ, αυτό που λέω κάνα δίμηνο: ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι τέλους
από Montrealiotis
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ, με την στάση του λαού του ΠΑΟΚ, ντρέπομαι που είμαι μέρος του. Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας και διαχειρίζονται την περιουσία μας, σαν να είναι το σπίτι τους, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα ντρεπόμουν περισσότερο αν ήμουν οργανωμένος.