Το γυναικειο βολλει του ΠΑΟΚ το πηρε ο Αμοιριδης, οταν βολοδερνε στα τοπικα της ΕΠΕΣΘ και το εκανε την ομαδα που ειναι σημερα.
Μ ενα κυπελλο Ελλαδας και παιζοντας στους τελικους του πρωταθληματος.
Πληρωνει την ομαδα μονος του, χωρις καμμια εμπλοκη του ΑΣ στο διοικητικο, κατι που εχει βαλει ορο.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1109 εγγραφές
- Τρί 30 Σεπ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Και μια version για τους ροκάδες της παρέας
https://suno.com/song/bd3a3638-23ed-4e3 ... KhgUBOB6uO
Συγγνώμη για το οφ τοπικ, σταματάω.
https://suno.com/song/bd3a3638-23ed-4e3 ... KhgUBOB6uO
Συγγνώμη για το οφ τοπικ, σταματάω.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Εχω μια αίσθηση απο το πρωί οτι ο επόμενος χαφ θα είναι η ο Αλεξανδροπουλος η ο Τοπιτς.
Ο τοπιτς είναι ότι καλύτερο αλλα φαίνεται πολύ ακριβός για εμας. Είναι πάντως αυτό που πραγματικά θέλουμε. Jakub Piotrowski και αυτόν για αντι ozdoev :D
υγ. το ενα απο τα δυο βασικά βήματα για να αρχίσει η ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαφ εχουμε 4 αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει λογος για βιασυνη εκτος και αν προκυψει ευκαιρια. Προφανως και εγω ειμαι υπερ Αλεξανδροπουλου.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για γηγενής μας χαλάει???
Οχι δεν μας χαλαει Χαγιατε,γηπεδο ειπαμε να κανουμε,χερια χρειαζομαστε,εμπειρος ειναι,τοσα βαρεα ανθυγιεινα εχει το παλουκαρι.
Μαρια ακους;
Μη του πας κόντρα θα φωνάξει τους Γκινγιόκου
Και δε τη λένε Μαρία
Μάι τη λένε
Τρέξε μέχρι ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις ειλικρινα, δεν εχω κανενα θεμα με τον Νικο Τοσκιτση. Να ειναι καλα ο ανθρωπος να κανει την δουλεια του - οπως πιστευει οτι πρεπει να την κανει - αλλα δε γινεται να φερνουμε αρθρα του προς σοβαρη συζητηση, ειναι κριμα να ριχνουμε τοσο πολυ το επιπεδο της νοημοσυνης μας.
Το ζηταω σαν χαρη ας ...
Το ζηταω σαν χαρη ας ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
συγγνώμη, αλλά ο τάντιτς δεν χωράει στον σημερινό ΠΑΟΚ
η μεσοεπιθετική γραμμή έχει 1 κενό στο αριστερό εξτρέμ (δε νομίζω να μοιραστεί ο χρόνος στον 37άρη τάισον και στον 36άρη τάντιτς) και ίσως δημιουργηθεί κενό με πώληση ντεσπόντοφ (δε νομίζω να δώσουμε συμβόλαιο πάνω από 1,5 για αναπληρωματικό ...
η μεσοεπιθετική γραμμή έχει 1 κενό στο αριστερό εξτρέμ (δε νομίζω να μοιραστεί ο χρόνος στον 37άρη τάισον και στον 36άρη τάντιτς) και ίσως δημιουργηθεί κενό με πώληση ντεσπόντοφ (δε νομίζω να δώσουμε συμβόλαιο πάνω από 1,5 για αναπληρωματικό ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς πλάκα, όταν φεύγεις από Σκωτία δεν ξέρεις τι να φορέσεις,δροσιά εδώ μπορεί να φτάσει 10 βαθμούς καύσωνα εκεί, οπότε επιλέγεις κάτι ενδιάμεσα

- Δευ 30 Ιουν 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
καπου εδω να πουμε και ενα γεια στον κ. Στεργιαδη, που οπως φαινεται δεν χανει σελιδα του φορουμ.ektoras έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 14:05 Ο Στεργιάδης είπε ότι 2 φορ που προτάθηκαν και εξετάζονται είναι ο Μποαντού και ο Γιάνσεν...
μην ειμαστε και αγενεις
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
η μανα του σιγουρα εχει Ελληνικες ριζες
με ζακετα το εστειλε το παιδι
- Δευ 30 Ιουν 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
, Πάντως από τα ρεπορτάζ των ομάδων καταλαβαίνει κανείς ποια είναι η δυναμική των ομάδων στις μεταγραφές. Για παράδειγμα διαβάζεις ότι εμείς περιμένουνε την απάντηση του Μεϊτέ και ενός μέτριου Σκωτσέζου, ενώ ο γαύρος «έψηνε» τον Ζαφείρη για να τον πάρει από την Σλάβια Πράγας για να τον ντύσει στα ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρώτος στόχος έχει ξεχωρίσει.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 22:47 Freewatcher ξέρεις κάτι; Ή απλά μιλάς ειρωνικά για την φημολογία περί Γιάνσεν;
Καλή ηλικία, ενεργός, με γκολ κ πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του.
Από αύριο προχωράμε δυνατά με στόχο να κλείσει έως τέλος της εβδομάδας με αγορά.
- Δευ 30 Ιουν 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαχα αλητεια! Καταγγέλλω!
Εγώ φταίω που είναι υπερκοστολογημενοι αμπαλοι όλοι;
Εγώ φταίω που είναι υπερκοστολογημενοι αμπαλοι όλοι;