Αναζήτηση για περισσότερες από 1109 εγγραφές

Return

από Cylon-4
Τρί 30 Σεπ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Το γυναικειο βολλει του ΠΑΟΚ το πηρε ο Αμοιριδης, οταν βολοδερνε στα τοπικα της ΕΠΕΣΘ και το εκανε την ομαδα που ειναι σημερα.
Μ ενα κυπελλο Ελλαδας και παιζοντας στους τελικους του πρωταθληματος.
Πληρωνει την ομαδα μονος του, χωρις καμμια εμπλοκη του ΑΣ στο διοικητικο, κατι που εχει βαλει ορο.
από leomatos88
Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.

Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!

Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
από Maklaz
Τετ 01 Οκτ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Και μια version για τους ροκάδες της παρέας

https://suno.com/song/bd3a3638-23ed-4e3 ... KhgUBOB6uO

Συγγνώμη για το οφ τοπικ, σταματάω.
από Refused1337
Παρ 27 Ιουν 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Εχω μια αίσθηση απο το πρωί οτι ο επόμενος χαφ θα είναι η ο Αλεξανδροπουλος η ο Τοπιτς.

Ο τοπιτς είναι ότι καλύτερο αλλα φαίνεται πολύ ακριβός για εμας. Είναι πάντως αυτό που πραγματικά θέλουμε. Jakub Piotrowski και αυτόν για αντι ozdoev :D

υγ. το ενα απο τα δυο βασικά βήματα για να αρχίσει η ...
από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Χαφ εχουμε 4 αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει λογος για βιασυνη εκτος και αν προκυψει ευκαιρια. Προφανως και εγω ειμαι υπερ Αλεξανδροπουλου.
από Frans van Rooij
Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
από Equalizer
Σάβ 28 Ιουν 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για γηγενής μας χαλάει???

Οχι δεν μας χαλαει Χαγιατε,γηπεδο ειπαμε να κανουμε,χερια χρειαζομαστε,εμπειρος ειναι,τοσα βαρεα ανθυγιεινα εχει το παλουκαρι.

Μαρια ακους;

Μη του πας κόντρα θα φωνάξει τους Γκινγιόκου

Και δε τη λένε Μαρία

Μάι τη λένε

Τρέξε μέχρι ...
από DimitrisS
Δευ 30 Ιουν 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις ειλικρινα, δεν εχω κανενα θεμα με τον Νικο Τοσκιτση. Να ειναι καλα ο ανθρωπος να κανει την δουλεια του - οπως πιστευει οτι πρεπει να την κανει - αλλα δε γινεται να φερνουμε αρθρα του προς σοβαρη συζητηση, ειναι κριμα να ριχνουμε τοσο πολυ το επιπεδο της νοημοσυνης μας.

Το ζηταω σαν χαρη ας ...
από danirifle
Δευ 30 Ιουν 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

συγγνώμη, αλλά ο τάντιτς δεν χωράει στον σημερινό ΠΑΟΚ

η μεσοεπιθετική γραμμή έχει 1 κενό στο αριστερό εξτρέμ (δε νομίζω να μοιραστεί ο χρόνος στον 37άρη τάισον και στον 36άρη τάντιτς) και ίσως δημιουργηθεί κενό με πώληση ντεσπόντοφ (δε νομίζω να δώσουμε συμβόλαιο πάνω από 1,5 για αναπληρωματικό ...
από burbu
Δευ 30 Ιουν 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 12:35 Τι φοραει ρε φιλε;Πλεκτη ζακετα;ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ; :lol:
Χωρίς πλάκα, όταν φεύγεις από Σκωτία δεν ξέρεις τι να φορέσεις,δροσιά εδώ μπορεί να φτάσει 10 βαθμούς καύσωνα εκεί, οπότε επιλέγεις κάτι ενδιάμεσα :lol: σε μια ώρα έχω δει 4 εποχές, ζεστή-ηλιο, βροχι, χαλάζι χιόνι :lol:
από Jim_Chatz
Δευ 30 Ιουν 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

ektoras έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 14:05 Ο Στεργιάδης είπε ότι 2 φορ που προτάθηκαν και εξετάζονται είναι ο Μποαντού και ο Γιάνσεν...
καπου εδω να πουμε και ενα γεια στον κ. Στεργιαδη, που οπως φαινεται δεν χανει σελιδα του φορουμ.

μην ειμαστε και αγενεις
από prist64
Δευ 30 Ιουν 2025, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 12:35 Τι φοραει ρε φιλε;Πλεκτη ζακετα;ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ; :lol:
η μανα του σιγουρα εχει Ελληνικες ριζες

με ζακετα το εστειλε το παιδι
από nkoss
Δευ 30 Ιουν 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

, Πάντως από τα ρεπορτάζ των ομάδων καταλαβαίνει κανείς ποια είναι η δυναμική των ομάδων στις μεταγραφές. Για παράδειγμα διαβάζεις ότι εμείς περιμένουνε την απάντηση του Μεϊτέ και ενός μέτριου Σκωτσέζου, ενώ ο γαύρος «έψηνε» τον Ζαφείρη για να τον πάρει από την Σλάβια Πράγας για να τον ντύσει στα ...
από FreeWatcher
Δευ 30 Ιουν 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 22:47 Freewatcher ξέρεις κάτι; Ή απλά μιλάς ειρωνικά για την φημολογία περί Γιάνσεν;
Ο πρώτος στόχος έχει ξεχωρίσει.
Καλή ηλικία, ενεργός, με γκολ κ πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του.
Από αύριο προχωράμε δυνατά με στόχο να κλείσει έως τέλος της εβδομάδας με αγορά.
από Equalizer
Δευ 30 Ιουν 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Χαχα αλητεια! Καταγγέλλω!

Εγώ φταίω που είναι υπερκοστολογημενοι αμπαλοι όλοι;